WP89 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 W dniu 30.03.2019 o 08:58, krisolo napisał: Witam Minęło 1,5 roku od ostatniego postu. Czy coś się zmieniło - jest jakaś myjnia gdzie samodzielnie można wymyć auto na dwa wiadra? Ja myję koło Makro. Rozmawiałem z właścicielem telefonicznie i mówił, że jeśli nie ma kolejki i nie robi się zator to nie robi problemu. Oczywiście osuszanie, qd itp poza stanowiskiem. 1
krisolo Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2019 To jest ta myjnia naprzeciw Makro, od strony stacji benzynowe? Skontaktuję się z Właścicielem i porozmawiam.
blade232 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam Jak tam myjnia przy makro i czy na sikorskiego koło biedronki dalej można myć z własnym sprzętem ? Myłem w tamtym roku tam oddzielnie całe alusy z oponami wyjęte z bagażnika deironizerem i pędzelkiem i facet od gazu nie czepiał się, to samo robiłem na statoil/circle koło cmentarza na poprzecznej. W tm roku chciałbym zacząć myć sam ręcznie więc proszę o info jak dzisiaj sprawa w Olsztynie wygląda. Pozdrawiam
piła6 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2021 Odświeżam temat, ktoś coś wie o jakimś bezdotyku w Olsztynie gdzie nie robią problemów w godzinach oczywiście wieczornych?
Mumins Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 Odświeżam temat, ktoś coś wie o jakimś bezdotyku w Olsztynie gdzie nie robią problemów w godzinach oczywiście wieczornych?może @paperson coś podpowie:) Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Eidos71 Opublikowano 21 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2021 @piła6 - myjnia po lewej stronie przy ul. Płoskiego, na wylocie do obwodnicy (vis'a'vis Tęczowego Lasu) - po 20-tej nie ma już nadzorcy i można spokojnie pracować przy aucie.
piła6 Opublikowano 29 Października 2021 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2021 Udało się ogarnąć na Sikorskiego koło Biedronki Mało ludzi, nikt się nie czepiał, byłem po 21. Polecam
Rekomendowane odpowiedzi