keza Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Brak słów aby opisać powalający efekt prac wykonanych w tym projekcie - krótko mistrzostwo i szacun Ten oplot który masz założony na przewodach układu chłodzenia to gdzie kupiłeś?
booohal Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Wielki szacunek! Robisz sam czy z Piotrkiem?
kicaj Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 To juz szalenstwo! Zmieniłbym tylko jedno. Ciezarki klejone na felgach dalbym białe. Gdzies takie mam i jesli chcesz moge Ci wyslac paczkę
Pan Miyagi Opublikowano 22 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Ciężarki na felgach są pod kolor felgi W tym roku, po zakończeniu wszystkich prac mechanicznych i zmianie tapicerki - w ruch poszedł papier i zrobiłem wetsand elementów z których byłem niezadowolony czyli dach i maska. Korektę w tym roku robił akurat Piotrek, ja przygotowałem auto, potem on przejął temat a pod koniec wpadłem pomóc i położyłem sobie ceramikę i poskładałem wszystko.
kicaj Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 Ciężarki na felgach są pod kolor felgi W tym roku, po zakończeniu wszystkich prac mechanicznych i zmianie tapicerki - w ruch poszedł papier i zrobiłem wetsand elementów z których byłem niezadowolony czyli dach i maska. Korektę w tym roku robił akurat Piotrek, ja przygotowałem auto, potem on przejął temat a pod koniec wpadłem pomóc i położyłem sobie ceramikę i poskładałem wszystko. No to zwracam honor ale na fotce z unc-r były stalowe. Jeszcze raz obejrzalem całość relacji. Coś niesamowitego.
MsMajor Opublikowano 22 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2016 chcę taką tapicerkę!
sosnos Opublikowano 23 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2016 Szacun, aż miło się patrzy na taka robotę :-), gratuluje i powodzenia w dalszych modach :-)
luke Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Czekałem, czekałem i się w końcu na te zdjęcia doczekałem Koneserka! Kolega pozamiatał, można zamykać to forum. Sztos! Rodzice mają identyczny model tylko w dieslu, więc autko znam bardzo dobrze. Doceniam ogrom pracy i dopieszczanie poszczególnych elementów To autko będzie miało już pewnie dożywocie u Ciebie, co?
Pan Miyagi Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2016 Czekałem, czekałem i się w końcu na te zdjęcia doczekałem Koneserka! Kolega pozamiatał, można zamykać to forum. Sztos! Rodzice mają identyczny model tylko w dieslu, więc autko znam bardzo dobrze. Doceniam ogrom pracy i dopieszczanie poszczególnych elementów To autko będzie miało już pewnie dożywocie u Ciebie, co? Dzięki ciężko powiedzieć czy będzie miało dożywocie ale na razie myśl o odsprzedaniu przeszła mi przez głowę tylko raz w momencie gdy wszystko się posypało (czytaj: mutur poszedł się paść) podczas ostatniego sezonu prac.
jagmar Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2016 te wnętrze jest po prostu piękne...
SEBOOL2006 Opublikowano 1 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2016 Najładniejsze V40 jakie widziałem. Brawo!!
Administrator AreK Opublikowano 2 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Zboczeniec Piękne auto.
Pan Miyagi Opublikowano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2016 Zboczeniec chyba jeszcze uda się czymś zaskoczyć w przyszłym sezonie, zobaczymy
Administrator AreK Opublikowano 3 Listopada 2016 Administrator Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2016 Jedyny czym możesz mnie zaskoczyć to sprzedażą auta
GrzegorzGriszka Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam gdzie można dostać taki uchwyt na napoje w konsoli centralnej ? Ps Piękna V40 jestem pod wielkim wrażeniem
DZIADZIA Opublikowano 12 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2016 http://www.ebay.ie/itm/2000-2004-Volvo- ... SwNRdX99h9
klapek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2016 piękne v40 :-) widać ogrom pracy podziwiam :-) petarda żonce się podoba bo ma-miała (dała tacie - czasami się nim przejedzie) v40 ale przedlift 97 - no ale kupiony jakieś 12 lat temu.
Pan Miyagi Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2016 W 2017 na sprzedaż czas na nowy projekt
Rekomendowane odpowiedzi