GR_BKP Opublikowano 4 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2016 Ślad na szybie, w którą stronę był nakładany, po mżawce i kropelki przy deszczu\myciu. W jeździe praktycznie w niczym nie pomaga. U mnie nie pyknął ten produkt.
clavikord Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2017 Pytanie do posiadaczy - czy Wam też tak szybko "zatyka się" ta powłoka? Mam na wszystkich szybach Gyeon View, i bardzo często muszę przemyć wszystkie szyby czystą IPA, żeby wróciła hydrofobowość do normy. Płyn do szyb nie pomaga. Przykład: samochód świeżo ręcznie umyty, szyby po przetarciu IPĄ, stał pod chmurką, w nocy padało, to wiadomo kurz+deszcz na samochodzie. Przy płukaniu wodą zdemineralizowaną na bezdotyku hydrofobowości praktycznie wogole nie ma. Lekka warstwa kurzu zatyka powłokę, woda pod ciśnieniem nie jest wstanie się przebić.
sfra Opublikowano 15 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2019 Panowie, u mnie leży już 12kkm i jeszcze działa, ale chciałbym odetkać. Czy przetarcie IPA, potem dla wzmocnienia hydrofobowości zastosowanie RainX będzie ok?
sadam55 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2019 U mnie na bocznych 3 lata i 35 tys i zrzuca jak nowy.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi