Bonthyc Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Griffe, rozumiem, że kupiłeś coś takiego jak np. tutaj: http://allegro.pl/zmiotka-z-wlosia-natu ... 48573.html? Też zastanawiałem się nad czymś takim. Domyślam się, że do sypkiego śniegu to jest ekstra sprawa ale jak daje sobie radę w przypadku ciężkiego, mokrego i zbitego śniegu? Właśnie to cały czas powstrzymuje mnie od zakupu takiej szczotki. Vikana w ręku nie miałem, ale sądzę że ma on twardsze włosie (może ktoś z posiadaczy by zrobił porównanie twardości vikana do włosia naturalnego i takiego jak w zmiotce z kompletu z szufelką)?
Griffe Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wyglada na taka sama. W porownaniu do takiej plastikowej z kompletu ze zmiatka - nie ma porownania - tamta to drapak Z mokrym sniegiem sie okaze, pewnie trzeba bedzie sie pobawic, bo wlosie jest miekkie.
kerad Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mam podobną już dwa lata, tyle że z dłuższą rączką szczotka-kliknij to świeży śnieżek bez problemowo, natomiast przy mokrym to włosie zgina sie na tyle mocno że tylko sie po górze śniegu przejeżdża. Zresztą zawsze najbezpieczniej tylko zebrać warstwę sypka żeby po lakierze nie jeździć
iljash Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 okrutnie mnie bolalo jak ogladalem ten filmik, ale jak otworzyl drzwi, one sie juz chyba na ogranicznikach zatrzymaly a ten dalej but i but i drzwi prawie kat prosty to wtedy juz cieszylem sie ze sie film skonczyl I na cholere nam miotelki Pany i odmrazacze
kaperecz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 Niestety po otrzymaniu przesyłki , okazało sie ze wysłano mi taka sama szczotke co otrzymał kolega daniel4g (czyli inna niz fotce z aułkcji) Sprzedawca twierdzi ze to jest nowy orginał http://www.vikan.com/dk/alle-produkter/ ... d=7729&t=2 tylko mnie ciekawi czemu wystawia na aukłcji inna, a wysyła inna?
propekMONTER Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2014 a jaką wolisz? z napisem czy bez?
kaperecz Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 a jaką wolisz? z napisem czy bez? Nie wazne jaka ja wole, tylko po co wprowadzaja ludzi w bład wystawiając na aukcji fotke (powiedzmy) stary model , a wysyłajac nowy model (czytaj inny).
kskej Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 a jaką wolisz? z napisem czy bez? Nie wazne jaka ja wole, tylko po co wprowadzaja ludzi w bład wystawiając na aukcji fotke (powiedzmy) stary model , a wysyłajac nowy model (czytaj inny). Pewnie kupywałeś ze sklepu z duża ilością aukcji.. nie dziw się tam aukcje są pewnie wznawiane po sprawdzeniu stanu magazynu na komputerze, a nie organoleptycznie to też biuro nie orientuje się w zmianach w wyglądzie, jeśli kod produktu pozostaje ten sam. Napisz do nich z pewnością jest możliwość zwrotu. Miałem to samo - przeprosili i w kolejnej aukcji juz było zaaktualizowane
daniel4g Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Czyli wychodzi na to, że to jednak oryginał. To najważniejsze:)
eratez Opublikowano 1 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2014 Nie lepiej było kupić u jednego z partnerów nie dość że taniej (nawet bez rabatu) to do tego z naklejką Ja swoją kupowałem dwa tygodnie temu i ma naklejkę z logo i brązowe włoski, wygląda dokładnie tak jak ta Justyny.
kaperecz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 eratez daj linka Moja szczotka tez ma włoski brązowe, ale przewaga czarnych.
tomasns Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 http://www.pielegnowacauto.pl/vikan-szc ... niegu.html
kaperecz Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Dzieki , wyglada na to ze nie przepłaciłem http://allegro.pl/show_item.php?item=3922363988
eratez Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Dzieki , wyglada na to ze nie przepłaciłem http://allegro.pl/show_item.php?item=3922363988 Wygląda że jednak tak Vikan
damian Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2014 Nie lepiej było kupić u jednego z partnerów nie dość że taniej (nawet bez rabatu) to do tego z naklejką Ja swoją kupowałem dwa tygodnie temu i ma naklejkę z logo i brązowe włoski, wygląda dokładnie tak jak ta Justyny. Z naklejką +10 do odśnieżania
knefelson Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 z logo i brązowe włoski, wygląda dokładnie tak jak ta Justyny. pojechane
tasek Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 panowie szykujecie się powoli do zimy? Jaki w końcu jest najlepszy odmrażacz do szyb i płyn do spryskiwaczy zimowy? Szukałem polecanego Sub Zero De-Icer fioletowego ale jest tylko niebieski. Wybrać jego czy nirgina?
luq92 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 tasek, ja używam tego odmrażacza od K2. Całkiem nieźle daje radę.
krzychu2805 Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 tasek, ja używam tego odmrażacza od K2. Całkiem nieźle daje radę. +1, Ja również używam.
escimo Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2014 Ja od 2 sezonów używam tylko 1z Einshett Eistau. Zapach zdecydowanie na nie, ale skuteczność b. dobra Nawet moja kobieta sobie bardzo chwali i zeszłej zimy musiałem jej oddać ostatnią butelkę
tasek Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2014 kupiłem dziś 4x CarPlan Sub Zero De-icer ten niebieski w atomizerze, mam nadzieję że jest OK, Jedynie co mnie zaciekawiło to na odwrocie jest naryskowane a) spryskać szybę, b) odczekać, c) ściągnąć wycieraczkami stopiony lód, d) wytrzeć szmatką słupek przy szybie????? jest niebezpieczny dla lakieru/gumy????
krakow_kult Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2014 Odmrażacz sonax'a 500ml - delikatny zapach w porównania do CarPlan'a i innych. Skuteczny i w rozsądnej cenie (ostatnio kupiłem bodaj w Carefour za 9pln szt). Używam od wielu sezonów. A po skończeniu środka zostaje nam dobry atomizer z butelką.
Rekomendowane odpowiedzi