Maggot Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 LoozaQ, wypróbuj SubZero -36 De-Icer od Carplan'a - Polecam, super się sprawuje, a cena śmieszna
daniel87 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ważne żeby szyby nie mazało i oczywiście spełniał swoje zadanie...w zeszłym roku kupiłem z ciekawości odmrażacz K2. Użyłem go tylko raz, po tym zobaczyłem jaki tłusty nalot po sobie zostawia. 1Z zakupiłem i czekam na okazję żeby wypróbować. Wszystkie powodują, że szyba od wewnątrz po użyciu jest zaparowana
Gość Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 Sonax również pozostawia tłusty film, jest to bardzo uciążliwe Wszystkie powodują, że szyba od wewnątrz po użyciu jest zaparowana Nie wiem czy wszystkie, ale po użyciu sonaxa, tak się właśnie dzieje. Dziwne jest to, że tylko na przedniej szybie, na bocznych już nie.
Mirko Opublikowano 14 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2012 To niestety ale masz spore straty ciepla z domu do garazu i z garazu na zewnatrz. Znaczaco moglbys zmnieszyc koszty ogrzewania poprzez odpowiednia izolacje. Dokładnie tak jak piszesz - duże straty ciepła. Ja mam dom z garażem w jednej bryle a i tak sufit i wszystkie ściany wewnętrzne w garażu sąsiadujące z pomieszczeniami mieszkalnymi mam docieplone 15 cm styropianu. Tyle OT. A w temacie to Murska, płyn zimowy do spryskiwaczy tesco (nie pachnie ładnie ale czyści bardzo dobrze, nie smuży i nie szkodzi lakierowi), kable rozruchowe, linka do holowania, 5 kg mieszanki soli z piaskiem i zapalniczka w kieszeni (nie palę ale przydaje się gdy komuś zamarznie zamek)
Marian_K Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Ja mam dobrze zaizolowany garaż, od góry, ściany w styropianie, brama izolowana, drzwi izolowane, przylega do domu a już teraz mam tam w okolicy 2 stopni... Mi również coś z tymi temp. nie pasuje, ja w garażu ocieplonym, ogrzewanym CO mam z 8-10 st. przy -8. Hmm.... Pany... dziwne rzeczy prawicie... ja mam garaż pod domem, nie ogrzewany i obecnie temperatura wynosi 6-7 stopni. Ciepło z domu go nie ogrzewa, bo fizyka mówi, że ciepło leci do góry nie do dołu... wszystko więc wskazuje na to, że to Wy macie problem z ociepleniem....
Biedrona Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 jeszcze zostaje kwestia wyjaśnienia jakim styropianem (grubość 3 ,4, 10 cm) jest ocieplony garaż, szczelność drzwi okien i bramy, oraz jak mocny jest grzejnik zawieszony w garażu czy ma wystarczającą moc do ogrzania całej powierzchni garażu
Jacek360 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2012 Skoro masz garaż pod domem to masz najlepiej zaizolowany. nie ma na niego wpływ wiatr a temperatura gruntu jest dodatnia, więc temperatura zewnętrzna ma znacznie mniejszy wpływ niż na garaże sąsiadujące z domem.
daniel4g Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Witam, kupiłem na allegro szczotkę do śniegu vikan i niestety mam wątpliwości co do jej oryginalności. Po pierwsze na szczotce nigdzie nie mam logo producenta (na zdjęciach w sieci widać że na szczotce jest kolorowe logo vikan), również raczka wygląda inaczej, inna jest wycięcie do powieszenia szczotki oraz czerwona rączka. Poniżej zamieszczam zdjęcia szczotki którą otrzymałem, proszę Was o potwierdzenie czy jest to oryginał?
Justyna Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 moja szczotka vikana wygląda inaczej i faktycznie jest na niej logo. Wieczorem mogę zrobić foto jak będę miała ją w ręku, bo obecnie jest w aucie
propekMONTER Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 daniel4g, też ją kupiłem, ma brązowe włoski?
daniel4g Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Włosy czarne i gdzie nie gdzie pojedyncze brązowe.
propekMONTER Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Czyli identyczna jak moja. Nie czepiałem się bo spełnia swoje zadanie dosyć dobrze.
mały_dżon Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Ostatnio również kupiłem Vikana i był tylko z naklejką.
kamilgt Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 kupiony w tamtym roku VIKAN poza zmienionym uchwytem wygląda identycznie jak ten kupiony dzisiaj, oba były tylko z naklejkami
daniel4g Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 moja szczotka vikana wygląda inaczej i faktycznie jest na niej logo. Wieczorem mogę zrobić foto jak będę miała ją w ręku, bo obecnie jest w aucie Jeśli to nie problem to poproszę o zdjęcia Czy Twoja szczotka też ma pojedyncze brązowe włosy?
Justyna Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 Jeśli to nie problem to poproszę o zdjęcia Czy Twoja szczotka też ma pojedyncze brązowe włosy? nie pamiętam, ale sprawdzę. Będę ją miała około 20:30 jak Krzychu wróci z pracy
Bonthyc Opublikowano 27 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2014 daniel4g, u jakiego sprzedawcy kupiłeś tego vikana (może być na pw)? Czy Twoja szczotka ma twarde włoski?
daniel4g Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Sprzedający: Plus_Karcher. A czy włoski są twarde to przecież kwestia subiektywna.
daniel87 Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Mój Vikan zakupiony rok temu wygląda identycznie jak Justyny Kupiony na allegro.
kaperecz Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Ja dzisiaj zakupiłem szczotke , zobaczymy jaka przyjdzie (wyglada na orginał) http://allegro.pl/show_item.php?item=3922363988
GR_BKP Opublikowano 28 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam, kupiłem na allegro szczotkę do śniegu vikan i niestety mam wątpliwości co do jej oryginalności. Ja kupiłem od partnera forum i wygląda tak samo.
daniel4g Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Najwidoczniej Vikan dokonał zmian w wyglądzie szczotki i z oszczędności zrezygnował z logo, nie przypuszczam, żeby duzi sprzedawcy z allegro bawili się w sprzedaż podróbek.
soll Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2014 Ja mam taką jak wstawiła Justyna, brałem bodajże od Pawła MX
Griffe Opublikowano 30 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wczoraj kupilem drewniana z miekkim naturalnym wlosiem i jestem bardzo zadowolony, jakis "no name"
Rekomendowane odpowiedzi