Ojciec Dyrektor Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2017 Stosował ktoś Jet Blacka do plastików w komorze silnika? Jak z jego trwałością?
SZyBA Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 Pod silnikiem nawet Natural Look daje rade.
Ojciec Dyrektor Opublikowano 23 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2017 A nada się to do elementów gumowych typu węże od chłodnicy czy rura dolotu? W specyfikacji jest tylko że do plastiku.
DZIADZIA Opublikowano 24 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2017 695160 nada się to do elementów gumowych typu węże od chłodnicy czy rura dolotu? Oczywiście, sam tak kładłem... ale lepszy efekt daje dressing do opon.
adriand0088 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Napiszę krótko. Jest petarda Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 22 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Ktos używał teraz SG po tym jak go zmienili ?? i jest w nowej butli ?
Tafla Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Ktos używał teraz SG po tym jak go zmienili ?? i jest w nowej butli ? Właśnie do mnie dojechał, może w weekend uda się znaleźć trochę czasu to wrzucę fotki.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Właśnie do mnie dojechał, może w weekend uda się znaleźć trochę czasu to wrzucę fotki. juz mam robi fajna robote szybciej bylo zamowic i wytestowac niz czekac az ktos napisze
CoolBreeze Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Jakiś czas temu przygarnąłem od kolegi z forum Shiny Garage Jet Black Exterior Trim Restorer. W poniedziałek wypucowałem auto, a wczoraj przyszedł czas na plastiki podszybia, lusterek, na słupkach drzwi i jeszcze maźnąłem gumowe elementy przy szybach. Wszystko wcześniej wypucowane APC i IPA. Dressing nakładałem aplikatorem K2. Produkt ma fajną konsystencję i przyjemny zapach dzięki czemu dobrze się z nim pracuje. Jest bardzo wydajny - prędzej zajadę brykę na śmierć niż zużyję zawartość butelki (a nie była pełna jak brałem ). SG JB bardzo ładnie odświeżył i przyciemnił mi plastiki. Wyglądały słabo (zwłaszcza największy element na masce), a teraz... jak nówki Trwałość? - pojeździmy, zobaczymy. Dam znać. Na chwilę obecną jestem bardzo zadowolony z uzyskanego efektu. I fotki... cyknięte telefonem w cieniu i wieczorem, więc... Coś tam widać (Jet Black pod aplikatorem) Lusterko (Jet Black z lewej strony)
Moderator BiałyGTi Opublikowano 5 Października 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 Dnia 30.08.2017 o 09:48, CoolBreeze napisał: Trwałość? - pojeździmy, zobaczymy. Dam znać. cos wiadomo ?? ile trzymał
Qlimaxss Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 Mi Jet Black trzyma 2-3 mycia w zależności od pogody😃
CoolBreeze Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2017 7 godzin temu, BiałyGTi napisał: cos wiadomo ?? ile trzymał Nałożony 30 sierpnia siedzi do dziś. Pug nie myty ręcznie od tamtego momentu - tylko piana Yeti i płukanie na bezdodtyku. Plastiki (nie tykane QDkiem) ciągle bardzo dobrze wyglądają. Miałem zrobić fotkę na sucho - dzisiaj nie wyszło... Kropelki może nie the best, ale ciągle pada. Gdyby raz spadło z nieba, to może by to lepiej wyglądało. Plastikowe elementy maski, podszybia i ramiona wycieraczek: Plastiki lusterek. W tle dolne uszczelki szyby i chyba plastikowa ramka w lewym górnym rogu: Osobiście jestem bardzo zadowolony z efektów działania SG Jet Black'a 1
Rekomendowane odpowiedzi