JM63 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Cena robi z mózgu papkę Za stosunek cena/ilość bardzo zbliżony do royale'a mam prawo wymyślać
MatthewG Opublikowano 21 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2013 Za stosunek cena/ilość bardzo zbliżony do royale'a mam prawo wymyślać I tak właśnie się dzieje Chociaż ja mam tak samo, szklistość lakieru na oko większa o jakieś 0.99%
pushkarev90 Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2013 jak tam woski, dalej dobrze leżą ?
DS_Tomek Opublikowano 28 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 jak tam woski, dalej dobrze leżą ? Oj nie Jest mocno słabo... Może jutro uda mi się to pokazać.
jukojuko Opublikowano 28 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Chyba żart Jest mocno słabo... Dwa tygodnie to fajny wosk dodo potrafi jeszcze świetnie wyglądać
Administrator Evo Opublikowano 28 Maja 2013 Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 Woski wielokrotnie droższe potrafiły zjechać po dwóch tygodniach, na skutek zbiegu dziwnych okoliczności pogodowo-środowiskowych, nic w tym dziwnego
Moderator krd Opublikowano 28 Maja 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2013 na skutek zbiegu dziwnych okoliczności pogodowo-środowiskowych Lepiej bym tego nie okreslil
DS_Tomek Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Evo, krd, dużo racji Woski po czterech myciach (w tym 3 x proszek na myjni i 1 x szampon + rękawica) oraz przejechanych około 800 kilometrach (pogoda nie rozpieszczała, to fakt) prezentowały się tak (foto z komórki, zrobione podczas płukania na myjni): Piękny pasek stojącej wody na środku to tydzień starszy niż reszta Zymol Detail. Późniejsze mycie (niestety, nie miałem ze sobą aparatu) pokazało że Zymol Concours trzymał się mimo bardzo słabego poziomu nieco lepiej. Na stronie Swissvaxa stała piękna tafla wody Dalszych update'ów już nie będzie, maska ustąpiła miejsca dwóm innym woskom, postaram się niebawem wrzucić mini relację na forum.
kubik Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2013 Różnie to bywa,u mnie też ostatnio zarówno Atlantique i Carbon w niewyjaśnionych okolicznościach jakby umarły po 1,5msc.umyłem ręcznie Autowashem i było wciąż kiepsko. 3dni później zajeżdżam na bezdotyk...a te żyją i mają się nie najgorzej
DS_Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Jako ciekawostka, krótki i mocno nieudolny filmik. Po lewej stronie filmu (strona pasażera samochodu) Zymol Atlantique. Po stronie kierowcy... Możecie zgadywać co
MatthewG Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 I jak aplikacja Zymola, zadowolony czy rozczarowany?
DS_Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 I jak aplikacja Zymola, zadowolony czy rozczarowany? Concours aplikuje się o wiele fajniej niż Atlantique
JM63 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Concours aplikuje się o wiele fajniej niż Atlantique +1 Po prawej Detail, czy Concours?
DS_Tomek Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Concours aplikuje się o wiele fajniej niż Atlantique +1 Po prawej Detail, czy Concours? Ani to ani to
JM63 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2013 Okeeej, w takim razie liczę na podpowiedź Sonax? Colli?
DS_Tomek Opublikowano 3 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 Okeeej, w takim razie liczę na podpowiedź Sonax? Colli? Sonax BSD to nie wosk, wiec nie. Collinite 476s kusil, ale w ostatniej chwili sie powstrzymalem Tak zupelnie serio, lezy cos co wyglada baaardzo podobnie (przyciemnienie oczko gorsze niz Atlantique, poza tym identyko) i kropelkuje na bardzo wysokim poziomie. Dzis/jutro postaram sie nakrecic cos bardziej po ludzku i pokazac kolejne mycie.
MatthewG Opublikowano 3 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2013 No to czekamy Strzelam, że to będzie coś ze średniej półki cenowej..
DS_Tomek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 No i mamy kolejny update: Dla przypomnienia, lewa strona filmu to Zymol Atlantique, prawa strona to... Czekam na Wasze typy
DS_Tomek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 DS_Tomek, któryś M&K? Ojjjj, daleeeeeeeko !
DS_Tomek Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2013 Typy uważam zupełnie dobre, ale... Jeszcze chwilkę potrzymam Was w niepewności Jak oceniacie zachowanie wody na masce ?
Rekomendowane odpowiedzi