knefelson Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 Powłoka dalej jest na masce Mondeo , z tym, że nie jest już oficjalnie w sprzedaży no wlasnie, co to za myk z ta dostepnoscia?
lukas93cs Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 Ale test możesz kontynuować bo ciekawy jest i zawsze czym więcej opinii tym lepiej.
g.pajak Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2014 Ale test możesz kontynuować bo ciekawy jest i zawsze czym więcej opinii tym lepiej. teraz na Mondeo wylądują dwie inne powłoki. Prawdopodobnie zostawię Sapphire na masce i polorze je na niego. Test na razie jest i będzie kontynuowany na i40, także po 30k km dam znać jak się ma
g.pajak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2014 także po 30k km dam znać jak się ma Trochę się zagapiłem i zrobiłem 45 zamiast 30 tysięcy do update'u. Dzisiaj po wigilii postanowiłem umyć porządnie auto, aby przygotować pod jakiś wosk. Dawno nie smarowałem, więc jutro wrzucę Fusso na auto. Po umyciu na dwa wiadra mocnym szamponem ściągającym wosk, poprzedzone "męską" mieszanką Tenzi Truck i APC z pianownicy, moim oczom ukazał się taki widok: Widać, ze odprowadzanie wody, dalej wzorowe Widać, że po roku i 45k km powłoka ma się świetnie i nigdzie się nie wybiera Widać, ze kolejny świetny produkt ze stajni 4nano PS> prawie bym zapomniał: Wesołych Swiąt
kaskra1 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2014 No no no ale odzew, aż się chce testy robić i aktualizacje wrzucać. A tak swoją drogą to naprawdę nieźle wygląda, zwłaszcza zważywszy na przebieg, mam wrażenie że mój cquartz uk nie dożyje takiej ilości km.
lukas93cs Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2014 Super że dalej testujesz .Pozdrawiam wszystkiego dobrego:)
usher Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Grześ dziękujemy za update Chyba nie ma drugiego takiego testu z taką ilością kilometrów
Artih Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Woow ... na prawdę nieźle to wygląda. No no no ale odzew, aż się chce testy robić i aktualizacje wrzucać. A tak swoją drogą to naprawdę nieźle wygląda, zwłaszcza zważywszy na przebieg, mam wrażenie że mój cquartz uk nie dożyje takiej ilości km. To mimo wszystko nie ta półka - do Cq 2014 chyba bardziej pasuje porównanie z 4nano Opal.
Slovak Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 No no no ale odzew, aż się chce testy robić i aktualizacje wrzucać. A tak swoją drogą to naprawdę nieźle wygląda, zwłaszcza zważywszy na przebieg, mam wrażenie że mój cquartz uk nie dożyje takiej ilości km. Róbcie testy, są osoby, które tak jak ja, siedzą cicho i tylko podziwiają wyniki testów .
g.pajak Opublikowano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za miłe słowa Na razie test trwa i mimo, że powłoka juz nie dostępna, sprawdzimy ekipę 4nano co tam naobiecywala
kaskra1 Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 Woow ... na prawdę nieźle to wygląda. No no no ale odzew, aż się chce testy robić i aktualizacje wrzucać. A tak swoją drogą to naprawdę nieźle wygląda, zwłaszcza zważywszy na przebieg, mam wrażenie że mój cquartz uk nie dożyje takiej ilości km. To mimo wszystko nie ta półka - do Cq 2014 chyba bardziej pasuje porównanie z 4nano Opal. Zgadzam się. Zwykły cquartz jeszcze jak cię mogę ale cquartz uk jest chyba bardziej jak opal lub snow extreme. Za to aplikuje się i ściera jak sv. Ale nie przesądzam, może mnie zaskoczy po zimie.
Artih Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2014 No akurat Opal i SnowExtreme to już zupełnie inne klasy jak dla mnie Snow to taka namiastka powłoki jeśli chodzi o trwałość. Za to ma "dobrą" cenę.
SpiderS Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2014 Dzięki wszystkim za miłe słowa Na razie test trwa i mimo, że powłoka juz nie dostępna, sprawdzimy ekipę 4nano co tam naobiecywala Kiedy aplikowałeś Aque ??
g.pajak Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam po dłuższej przerwie. Dziś udało mi się w zasadzie pierwszy raz w tym sezonie, porządnie umyć samochód. Postanowiłem więc zobaczyć, jak ma się moja powłoka po przejechanych 88 000 km. Przed filmem były grane, w kolejności: Iron Off -> Tenzi Truck -> Prickbrot -> mycie mocnym szamponem -> Glinkowanie -> Tenzi Green -> Mycie szamponem -> Płukanie: (polecam full HD) Zaskoczony jestem, że tak długo trzyma Test w toku...
ART Detailing Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 Nieźle, zdecydowanie nieźle
g.pajak Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2015 Nieźle, zdecydowanie nieźle Fakt, szkoda, że tej powłoki nie ma już w sprzedaży
spons Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2015 Nieźle, zdecydowanie nieźle Fakt, szkoda, że tej powłoki nie ma już w sprzedaży Grześ, dzięki za kontynuację testu i aktualizację po tak długim czasie Powłoka w sprzedaży jest cały czas, z tym że nie w detalicznej
fireman Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Zaskoczony jestem, że tak długo trzyma Test w toku... A jak doły drzwi, klapa, zderzak tył?
g.pajak Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2015 A jak doły drzwi, klapa, zderzak tył? W drugiej połowie filmu widać właśnie całe drzwi (razem z dołami) - w/w elementy tak samo jak reszta
Piotrek Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Stosowałeś jakieś wspomagacze? Na poprzednie stronie pisałeś o woskowaniu Fusso.
Moderator krd Opublikowano 22 Stycznia 2016 Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 g.pajak, zrobiłem porządek i przeniosłem to pytanie bezpośrednio do działu 4nano.
g.pajak Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2016 g.pajak, zrobiłem porządek i przeniosłem to pytanie bezpośrednio do działu 4nano.
Rekomendowane odpowiedzi