fonnes Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Daje ultra mokry efekt na lakierze i niebywałą gładkość. Maciek, sorry że tak obcesowo zapytam, czy to co zacytowałem to marketing z nalepki na produkcie czy sam testowałeś ten środek????
nOx Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Z wyjątkiem paru produktów wszystkie z anszych oferty są na bieżąco testowane przezemnie , ten opis jest z doświadczenia Naprawdę w kombinacji Amigo i Epic daje super efekt gładkości i na ciemnych barwach jest efekt lejącego się lakieru Co do trwałości nie jestem w stanie się wypowiedzieć ale sprowadzając te środki wcześniej starałem się o nich dowiedzieć dużo poprzez inne zagraniczne fora i z trwałością nie jest źle w letnim sezonie nawet 4-6 miesięcy .
nOx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Kestrel Das-6 Ponownie na stanie tym razem w nieco ulepszonej wersji , tzn. obudowa "głowicy" jest wykonana z lepszej jakości Plastiku w całości ogumowanego i długo oczekiwany Uchyw typu D jest jako standard + boczny tak jak w poprzednich Dodatkowo mamy juz na stanie BP o średnicy 75mm z mocowaniem(5/16) do : -Das-6 -Megsa G-220 -Porter Cable Również wprowadziliśmy do oferty rotacyjną polerkę Kestrel Sim-180 Dokładniejsze info wraz z fotkami z Poniedziałek W tym tygodniu ogromna dostawa Akcesoriów w atrakcyjnych cenach mikrofibry do polerowania , osuszania ,aplikatory i wiele wiele innych !
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Naprawdę w kombinacji Amigo i Epic daje super efekt gładkości i na ciemnych barwach jest efekt lejącego się lakieru dzisiaj w taką kombinacje ubieram ciemno zielonego mondka
nOx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Jak dasz rade to zrób fotki na mondku powinien nieźle wyglądać
nOx Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Niestety , samego uchwytu nie mamy w sprzedaży .
Kita Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 a będzie może jakiś starter kit z Sim180? tak jak ma to miejsce w przypadku das-6.
nOx Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Dziś wprowadzę pozostałe zestawy z Das-6 oraz właśnie z Sim-180
malkolm Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Maćku a możesz coś powiedzieć o padach Monster Shine ?? szukam szukam i w necie nic znaleźć nie mogę
aro_77 Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Dzis wpadlem na szybkie zakupy do nOx'a i miedzy innymi kupilem welniaka scholla do mojego kestrela, to dziala! Jesli komus korekta przy uzyciu DA idzie zbyt dlugo, to polecam goraco. A co do sklepu jak zwykle swietna obsluga i mile gratisy, pozdrawiam
tom-998 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Jestem pod wrażeniem, oczywiście w pozytywnym tego słowa znaczeniu , szybko i solidnie, wczoraj poszło kolejne zamówienie. Pozdrawiam.
nOx Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Maćku a możesz coś powiedzieć o padach Monster Shine ?? szukam szukam i w necie nic znaleźć nie mogę Juz powiadam Pady monster shine to nowa marka , same Pady są wykonane z jednej z najlepszych gąbek dosepnych na rynku z Belgijskiej fabryki gąbek między innymi właśnie tam zaopatruje się 3M i od nie dawna Scholl Concepts. Dziękujemy wszystkim za złożone zamówienia . Dzięki wam możemy wciąż poszerzać ofertę i rozwijać naszą działalność
bartek881 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 dołączam się do entuzjastów i zwolenników tego sklepu niezliczona ilość gratisów Polecam wszystkim a i ciekawe jak ten nowy pad się spisze dostałem tego Monster Shine pomarańczowego na pewno wyprubuje gwoli ścisłości to jak mam rozumieć że jest średni? to jeszcze polish czy juz cutting?
Afi Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Właśnie, nOx, odnośnie padów, bo widzę że się dość spore zainteresowanie zrobiło. Sam jestem ciekaw jak się spisują... Osobiście może ich używałeś?
angrzeda Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kolejny zadowolony klient Niesamowicie sprawna transakcja, gratisy, świetny kontakt... Żebym to ja wszędzie był tak traktowany... nOx, tak trzymać, na pewno jeszcze zajrzę do Was, dzięki
aro_77 Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Dlaczego nie pokazano mi, jak bylem ostatnio, takiej pieknej torby: Nie odbyla sie zadna prezentacja, a wyglada zachecajaco
kuflik Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 to wygląda jak zwykła torba narzędziowa;) dostępna w każdym sklepie z narzędziami.
nOx Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Jak by nie było polerka to również narzędzie ta jest składana podobnie jak lekarka , ma kieszonki na pasty itp . Aro wpadaj na tą kawę tym razem zrobię prezentacje torby No i jeszcze raz dzięki wszystkim za złożone zamówienia w naszym sklepie i te wszystkie pozytywne opinie !
nOx Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Doszło nieco nowości Fluffy Dryer juz w stałej ofercie Aplikator do opon w cenie 6.80 Nowy uniwersalny aplikator do opon sprawdza się przy aplikacji wosku , dressingów itp Pusta butelka o znanym wzorze pojemność 946ml 6zł Butelka z podziałką 700ml z miara ml oraz oz http://www.mrcleaner.pl/Pusta-butelka-7 ... p1114.html I trzy rodzaje spryskwiaczy Standardowy idealny do wszelakich QD , płynów do mycia szyb , cleanerów itp Pianujący idealny do APC cleanerów do skóry itp Oraz spryskiwacz wzmocniony do ciężkiej chemii degreaserów , płynów do mycia felg itp
nOx Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Był bym prawie zapomniał Doszły też nowe ręczniki APT 40/40 cm bardzo delikatna mikrofibra 5szt. w cenie 22.90 , czyli 1szt to koszt 5.48 Dalej Pad do aplikacji wosków cleanerów itp . 2szt. 12.9 Puszysta i gruba mikrofibra Big Blue 60/40cm 8.90zł Co do upiększających tematów to już niedługo
dkk Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Potwierdzam, że u nOx'a zakupy to sama przyjemność! dostałem tyle gratisów, że się za głowę złapałem jak zobaczyłem co w paczce leży jak zakupy, to tylko u nOx'a!
Gość Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ten pad czarny: bawełna chyba? i jakie rozmiary?
nOx Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Ten pad czarny: bawełna chyba? i jakie rozmiary?\ Tak czarny Pad jest wykonany z 100% bawełny wymiary ma 95/120mm
Rekomendowane odpowiedzi