Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
tom170, co do cleanera to polecalbym lusso oro albo dodo juice sa dobre i w rozsadnych cenach. Smola to polecany przez wszystkich prickbort. ;)

Na 2 letni lakier z mikroryskami gdzieniegdzie lekkoscierny dodo juice czy niescierny ? (on dosyc drogi, wiem ze wystarczy to na dlugi czas ale wszystko w zapasie drogo kosztuje w zakupie ;)) - bedzie efekt jak z valetpro achilles prep ? (ladnie uzupelnia te mikroryski)

Mam jakis srodek z zestawu z lidla na owady moze nadaje sie i na smole nie próbowałem?

Albo wspomniana aktywna piana / glinka ? Uniknalbym kolejnego kosztu ;)

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Panowie i Panie, dzisiaj wyjąłem z szafy R222 Paintwork Cleanser i po długim staniu zauważyłem że posiada on trochę granulowaną konsystencję. Z tego co pamiętam to gdy go kupowałem w tamtym roku też tak było. Czy z tym kosmetykiem jest wszystko OK? Czy to normalne że tak się dzieje?

Pozdrawiam Michał

Opublikowano

Pricborta i IronX psikamy na brudne auto? Czy lepiej po myciu? Potem pędzelkować? Czy zostawić aż zrobi swoje i zlać wodą?

Opublikowano
on dosyc drogi,

Tu masz DJ LP w dobrej cenie

http://waxit.pl/produkt/77/dodo-juice-lime-prime

Mac 124 Prickbort jest również

http://waxit.pl/produkt/167/mac-prickbort-mac-124

Szkoda ze skromny asortyment napisalem do detailersshop sklepu czy daja znizke z 10% bo wychodzi mi zamowienie na ponad 400zł :) 10-15% moze dają. Czekam na odpowiedz :)

• Moderator
Opublikowano
Szkoda ze skromny asortyment napisalem do detailersshop sklepu czy daja znizke z 10% bo wychodzi mi zamowienie na ponad 400zł :) 10-15% moze dają. Czekam na odpowiedz :)

Już nie mogę się doczekać komentarzy do tego posta :lol::lol::lol:

Opublikowano
on dosyc drogi,

Tu masz DJ LP w dobrej cenie

http://waxit.pl/produkt/77/dodo-juice-lime-prime

Mac 124 Prickbort jest również

http://waxit.pl/produkt/167/mac-prickbort-mac-124

Myślę, że nie masz co nawet liczyć nawet na rabat 10%

Opublikowano

Czy Ultimate Quik Detailer od Megsa sprawdzi się na felgach z polerowanym rantem? Głównie chodzi o szybkie przywrócenie felgom blasku już na hali wystawowej.

Opublikowano

Ile jest średnio lakieru bezbarwnego (w mikronach) na fabrycznie nowym aucie?

Opublikowano

Już nie mogę się doczekać komentarzy do tego posta :lol::lol::lol:

Śmiej się ale 7% ugrałem :)

Opublikowano

15% jak chcialem to mi powiedzieli, że to ich marża więc 7% nie najgorzej. I tak wezme całość w koszt firmy bo to środki do samochodu firmowego. Zatem VAT odliczę 23% i wrzuce w koszta to zamiast np 450zł wyjdzie mnie 340.

Gratisy jak dają to będa jak nie to trudno :)

Opublikowano
15% jak chcialem to mi powiedzieli, że to ich marża więc 7% nie najgorzej. I tak wezme całość w koszt firmy bo to środki do samochodu firmowego. Zatem VAT odliczę 23% i wrzuce w koszta to zamiast np 450zł wyjdzie mnie 340.

na 400 zł różnica między 5% a 7% to niecałe 10 zł i dla tej kasy taką aferę robić?

Dodatkowo jeszcze odpisujesz VAT

:wallbash:

Opublikowano

Panowie, czy na położonego Zymola Carbona "psikał" ktoś Sonaxem Xtreme Briliant Shine 'em Detailerem? Zjada wosk czy jest ok?

Opublikowano

na 400 zł różnica między 5% a 7% to niecałe 10 zł i dla tej kasy taką aferę robić?

:wallbash:

Kryzys Panie, każdy tnie koszta i oszczędza jak tylko może :dontknow: Ja to bym poszedł krok dalej, dlaczego mam kupować cokolwiek, niech mi płacą, że jestem skłonny używać danego produktu i na swój sposób go reklamować 8-)

Opublikowano
Swoop napisał/a:

Cytat:

Kryzys Panie, każdy tnie koszta i oszczędza jak tylko może Ja to bym poszedł krok dalej, dlaczego mam kupować cokolwiek, niech mi płacą, że jestem skłonny używać danego produktu i na swój sposób go reklamować

Się nie śmiejcie! Dobrze, że napisał tylko do 1 partnera a nie do każdego po kolei.

Czy S17 na padzie polish może zastąpić PF2500?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.