Tomson-8p. Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Tomson-8p., lusso revitalizing cream, jest połowę tańszy niż HDC z tutejszej giełdy, a współgra bdb z zymolami MarrciN, Dzieki bardzo,Pzdr.
wysoczanin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jakie APC teraz schodzi najbardziej? Tzn. które ma najlepsze proporcje jakość/cena. Zamierzam głownie czyścic wnęki. Sporadycznie wnętrze i pod machą Autosmart G101? Valet PRO Interior APC? Shiny Garage Red Devil? A może coś innego? Ważne też aby nie waliło oraz nie zostawiało białych smug jak Nielsen.
michałoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jakie APC teraz schodzi najbardziej? Tzn. które ma najlepsze proporcje jakość/cena. Zamierzam głownie czyścic wnęki. Sporadycznie wnętrze i pod machą Surfex HD
micrus Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czy APC nadaje się do prania tapicerki? Np. Chemical Guys Green total interior/exterior APC
kubi78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Chciałem się upewnić - napis "focus" na klapie bagażnika (kombi) jest klejony? Czy przy usuwaniu wspomóc się opalarką? Na koniec jakiś tar&glue rem. i UC da radę?
Swoop Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 pie bagażnika (kombi) jest klejony? ja bym się bardziej wspomagał żyłką niż opalarką
kubi78 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 pie bagażnika (kombi) jest klejony? ja bym się bardziej wspomagał żyłką niż opalarką Dzięki nie wpadłem na to.
LZ Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czym można skutecznie i bezpiecznie doczyścić zaschniętą pastę polerską z plastików zewn.?
iivo Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czym można skutecznie i bezpiecznie doczyścić zaschniętą pastę polerską z plastików zewn.? Ja doczyściłem magiczną gąbeczką z aldika polecam
Radziu Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Chciałbym zamówić produkty, polećcie mi gdzie warto kupić (tanio)? Poorboy's- Natural look dressing 473ml Surf City Garage - Beyond Black Tire Pro Najlepiej u jednego sprzedawcy.
propekMONTER Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ale że internetu nie masz ? Masz pięknie wypisanych partnerów w dziale handlowym, poszukaj Od siebie dodam że zawsze zamawiam z showcarshine i nigdy nie miałem problemu, szybka wysyłka itd.
MarrciN Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Radziu, masz dział partnerów forum - wejdź, poszukaj, porównaj. Nie wysługuj się innymi.
Chat Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Koledzy, czym odnowić ozdobne elementy z drewna wewnątrz auta.
Mielony Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jakie APC wybrać do czyszczenia plastików kokpitu i wnęk w drzwiach? Mam dylemat pomiędzy SG Red Devil lub Lime APC.
M4ciek Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 trochę się wykluczają choć jeśli koniecznie chcesz jedno APC to to drugie - bezpieczniejsze niż lecieć deskę Red Devilem
wysoczanin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 trochę się wykluczają choć jeśli koniecznie chcesz jedno APC to to drugie - bezpieczniejsze niż lecieć deskę Red Devilem a surfex hd? ktoś wcześniej mi ów apc podrzucił. i jak z jego zapachem?
mroova81 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jest na tym forum gdzieś miejsce, gdzie mógłbym napisać listę zakupów, które potrzebuje, a partnerzy handlowi (których widzę jest sporo) przygotowali by mi ofertę? Oczywiście nie chodzi tutaj o 69,99, ale z 20x tyle, więc gra warta świeczki.
Donatel Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 mroova81, Przygotuj taką listę i wyślij PW do osób które są w grupie "Partner Forum". Kto odpisze ten odpisze. Myślę że zamówienie za 1400 złotych może być jednak warte trochę czasu na przeprowadzenie wyceny Jeśli nie, stwórz konta w sklepach forum, skompletuj zamówienie i zobacz gdzie wyjdzie najmniej. Inna sprawa że będzie ciężko znaleźć sklep który miałby akurat teraz absolutnie wszystko co sobie wybierzesz
mroova81 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Się okazuje, że PW technicznie nie są tu za dobrze rozwiązane. W polu do jest limit znaków, że średnio dwóch i pół adresata wchodzi, jeżeli oddzielić ich średnikiem i spacją. We 'forumowicze vs sklepy' taki post miałby prawo bytu, czy poleci?
wysoczanin Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 panowie co z tym apc?(post na samej górze) czym czyścicie podsufitke? bo mam trochę czarną;/ jaki środek i mf?
kubik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Się okazuje, że PW technicznie nie są tu za dobrze rozwiązane. W polu do jest limit znaków, że średnio dwóch i pół adresata wchodzi, jeżeli oddzielić ich średnikiem i spacją. We 'forumowicze vs sklepy' taki post miałby prawo bytu, czy poleci? Poleci Oficjalny układ mówi o podobnych cenach,a jak chcesz się z kimś dogadywać,to już musisz się wysilić
mroova81 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ale się naklikałem, do każdego osobno, ale ok, sprawa na razie załatwiona. wysoczanin, Valet Pro ma najlepszą opinie, sam posiadam. W sumie to tylko APC, więc wielkiej filozofii tu nie ma. Zacznij od 5% roztworu 1:20 i MF jak nie będzie dawał rady, to zwiększaj roztwór (poprzez dolewanie czystego APC po troszku) i ewentualnie zmień MF na szczoteczkę. W wojsku nie byłeś? Rejonów nie miałeś?
Moderator Domel Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czy Duragloss Pre Cleaner #652 przecieramy IPA ? czy nie ?
pascal Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Czy Duragloss Pre Cleaner #652 przecieramy IPA ? czy nie ? Nie
Rekomendowane odpowiedzi