Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tomson-8p., lusso revitalizing cream, jest połowę tańszy niż HDC z tutejszej giełdy, a współgra bdb z zymolami :good:

MarrciN, Dzieki bardzo,Pzdr. ;)

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Jakie APC teraz schodzi najbardziej? Tzn. które ma najlepsze proporcje jakość/cena. Zamierzam głownie czyścic wnęki. Sporadycznie wnętrze i pod machą;)

Autosmart G101?

Valet PRO Interior APC?

Shiny Garage Red Devil?

A może coś innego? Ważne też aby nie waliło oraz nie zostawiało białych smug jak Nielsen.

Opublikowano
Jakie APC teraz schodzi najbardziej? Tzn. które ma najlepsze proporcje jakość/cena. Zamierzam głownie czyścic wnęki. Sporadycznie wnętrze i pod machą;)

Surfex HD

Opublikowano

Czy APC nadaje się do prania tapicerki? Np. Chemical Guys Green total interior/exterior APC

Opublikowano

Chciałem się upewnić - napis "focus" na klapie bagażnika (kombi) jest klejony?

Czy przy usuwaniu wspomóc się opalarką? Na koniec jakiś tar&glue rem. i UC da radę?

Opublikowano
pie bagażnika (kombi) jest klejony?

ja bym się bardziej wspomagał żyłką niż opalarką :o

Dzięki :good: nie wpadłem na to.

Opublikowano
Czym można skutecznie i bezpiecznie doczyścić zaschniętą pastę polerską z plastików zewn.?

Ja doczyściłem magiczną gąbeczką z aldika polecam :)

Opublikowano

Chciałbym zamówić produkty, polećcie mi gdzie warto kupić (tanio)?

Poorboy's- Natural look dressing 473ml

Surf City Garage - Beyond Black Tire Pro

Najlepiej u jednego sprzedawcy.

Opublikowano

trochę się wykluczają ;) choć jeśli koniecznie chcesz jedno APC to to drugie - bezpieczniejsze niż lecieć deskę Red Devilem :?

Opublikowano
trochę się wykluczają ;) choć jeśli koniecznie chcesz jedno APC to to drugie - bezpieczniejsze niż lecieć deskę Red Devilem :?

a surfex hd? ktoś wcześniej mi ów apc podrzucił. i jak z jego zapachem?

Opublikowano

Jest na tym forum gdzieś miejsce, gdzie mógłbym napisać listę zakupów, które potrzebuje, a partnerzy handlowi (których widzę jest sporo) przygotowali by mi ofertę? Oczywiście nie chodzi tutaj o 69,99, ale z 20x tyle, więc gra warta świeczki.

Opublikowano

mroova81,

Przygotuj taką listę i wyślij PW do osób które są w grupie "Partner Forum". Kto odpisze ten odpisze. Myślę że zamówienie za 1400 złotych może być jednak warte trochę czasu na przeprowadzenie wyceny ;)

Jeśli nie, stwórz konta w sklepach forum, skompletuj zamówienie i zobacz gdzie wyjdzie najmniej. Inna sprawa że będzie ciężko znaleźć sklep który miałby akurat teraz absolutnie wszystko co sobie wybierzesz ;)

Opublikowano

Się okazuje, że PW technicznie nie są tu za dobrze rozwiązane. W polu do jest limit znaków, że średnio dwóch i pół adresata wchodzi, jeżeli oddzielić ich średnikiem i spacją. We 'forumowicze vs sklepy' taki post miałby prawo bytu, czy poleci?

Opublikowano
Się okazuje, że PW technicznie nie są tu za dobrze rozwiązane. W polu do jest limit znaków, że średnio dwóch i pół adresata wchodzi, jeżeli oddzielić ich średnikiem i spacją. We 'forumowicze vs sklepy' taki post miałby prawo bytu, czy poleci?

Poleci ;)

Oficjalny układ mówi o podobnych cenach,a jak chcesz się z kimś dogadywać,to już musisz się wysilić ;)

Opublikowano

Ale się naklikałem, do każdego osobno, ale ok, sprawa na razie załatwiona. wysoczanin, Valet Pro ma najlepszą opinie, sam posiadam. W sumie to tylko APC, więc wielkiej filozofii tu nie ma. Zacznij od 5% roztworu 1:20 i MF jak nie będzie dawał rady, to zwiększaj roztwór (poprzez dolewanie czystego APC po troszku) i ewentualnie zmień MF na szczoteczkę. W wojsku nie byłeś? Rejonów nie miałeś? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.