pardi Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Czy po UC maszynowo jest sens lecieć jeszcze DJLP ?
LoozaQ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Czy po UC maszynowo jest sens lecieć jeszcze DJLP ? Jak najbardziej
SzaKal Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Fr0styyy., Z menzerny nic, ale jeżeli chodzi o pasty typu cuting to 3M, Scholl, Koch Chemie.
Fr0styyy. Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Może inaczej. FG400 to jaki odpowiednik Scholla? S17+, czy S3 http://images44.fotosik.pl/600/64e7bec5fc953925.jpg A 3M to np. Fast Cut Compund z białym korkiem?
SzaKal Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Fr0styyy., Raczej do S3, bo S17 to już praktycznie pasta polish.
rickson Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Chociaż S17 połączeniu z futrem/spider padem też daje zadziwiające efekty.
Tomek WRO Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A nie jest tak, że S17 jest sprzedawane też jako one step
Yasiek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Chociaż S17 połączeniu z futrem/spider padem też daje zadziwiające efekty. używam ze spiderem i pięknie ściąga
tees Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Będę miał możliwość pożyczenia odkurzacza piorącego Karcher PUZZI lecz bez chemii. Jaką chemię mogę zastosować do prania czarnej tapicerki w aucie? Czy można APC? I jak to zrobić gdyż nigdy nie prałem tapicerki takim sprzętem? Pozdro
Yanek Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 tees, tu masz wszystko opisane http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=628
tees Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Yanek, temat oczywiście przeglądałem. Chodziło mi o użycie samego APC bez RM 760 gdyż tapicerka jest czysta a chciałem ją tylko odświeżyć
ArcziR6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam, szukam najbardziej skutecznego środka typu AIO do szybkiego odświeżenia i zamaskowania drobnych niedoskonałości. Dla lepszego efektu chce użyc maszyny. Co się nadaje, co polecacie ? AB Cherry Galze AF Tripple VP ACHILLES
SJake Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 AB Cherry Galze AF Tripple VP ACHILLES Wybierając z tych trzech skupiłbym sie na AB i AF. Z przewagą na Cherry Glaze z racji nuty zapachowej.
ArcziR6 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 AB Cherry Galze AF Tripple VP ACHILLES Wybierając z tych trzech skupiłbym sie na AB i AF. Z przewagą na Cherry Glaze z racji nuty zapachowej. Cherry Glaze wydaje się korzystniejszy pod względem ilość/cena, czy jednak nadaje się do nakładania za pomocą maszyny ?
micky Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Witam Kupiłem sobie komplet padów Flexi biały, żółty i pomarańczowy. Wszystkie pady wydają mi się bardzo twarde. Oczywiście są między nimi wyczuwalne różnice w twardości. Czy to normalne? Czy pierwsze ich użycie jest jakieś specyficzne, typu np zwilżyć pad wodą, dać mniej lub więcej pasty niż 2-3 krople wielkości groszku?
senz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 WitamKupiłem sobie komplet padów Flexi biały, żółty i pomarańczowy. Wszystkie pady wydają mi się bardzo twarde. Oczywiście są między nimi wyczuwalne różnice w twardości. Czy to normalne? Czy pierwsze ich użycie jest jakieś specyficzne, typu np zwilżyć pad wodą, dać mniej lub więcej pasty niż 2-3 krople wielkości groszku? Tak jest to normalne. Wszystkie te pady wraz z używaniem będą trochę miększe. Jak się boisz możesz je umyć w wodzie i trochę pościskać
senz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 A nie osłabną przez to trochę? Nie. Będą tylko trochę miększe
SzaKal Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Cherry Glaze wydaje się korzystniejszy pod względem ilość/cena, czy jednak nadaje się do nakładania za pomocą maszyny ? Oczywiście że tak.
pawelpp Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Ja tez się nad takimi zastanawiałem i zdecyduję się raczej na Achillesa. Cenowo też najkorzystniej..w pewnym sklepie partnerskim jest za 45zł -5% dla KA.pl
zuku Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 mam pytanie, nałożyłem pierwszy raz na samochód przed zimą pastę FK100p z całą procedurą, teraz czas na pielęgnację wiosenną, i tu muszę spytać czy mam jakoś zmywać stary wosk, jak to ma wyglądać? (ogólnie tylko 2 razy w roku chcę robić takie procedury przed wiosną/ latem i przed zimą)
Mnichu Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2013 cleaner sciagnie resztki wosku
Rekomendowane odpowiedzi