kita33 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Coli 476 lubi zwykłe czyste cleanery np. duragloss 652 A DJ LP?
kM3 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 czy kupię gdzieś w Centrum, na Mokotowie, śródmieściu Nielsen Brillance?
Justyna Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Justyna napisał/a: Coli 476 lubi zwykłe czyste cleanery np. duragloss 652 A DJ LP? też może być, choć po nim jeszcze przecierałam IPA. Nie trzeba oczywiście tego robić.
theOne Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Szukam super magika od wgniecen-Wroclaw lub okolice. Odwiedzilem juz s-plus: ocena ze duzo poprawia ale 100% raczej nie zrobia, wiec chce jeszcze opinii jakichs magikow od wgniotek:)
kita33 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 theOne, może nie Wrocław ale jakieś tam dalsze okolice http://www.wgnieceniapdr.pl/
kM3 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie gdzie warto zrobic pierwszy przegląd auta w Warszawie (centrum, mokotow)??
Chat Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Warszawa, Mokotów ul. Samochodowa przy stacji Statoil.
szoszon1983 Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 witam Moja kochana żona zakupiła mi pełen zestaw kosmetyków grechniq i wszystko jest ok, C1 już na aucie i tylko jednego nie łapie: czym różni się C1,5 od C2? oba teoretycznie są sealantami, mają prawie idntyczne opisy. Jedyna różnica wynikająca z opisu to taka, że C2 można rozcieńczyć i używać jako detailera po myciu auta. Są jeszcze jakieś różnice?
czarekn Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie, testował ktoś z Was tę allegrową rewolucję w glinkach 3M? Niecałe 30 zł za 180g glinki? Warto dawać dwa razy więcej za ValetPro? To jest miękka czy raczej twarda glinka?
Jelex Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie, testował ktoś z Was tę allegrową rewolucję w glinkach 3M? Niecałe 30 zł za 180g glinki?Warto dawać dwa razy więcej za ValetPro? To jest miękka czy raczej twarda Glinka? Ja właśnie z alledrogo kupiłem tą glinkę - niebieska 3M… Specem nie jestem, to moja pierwsza glinka ale ta sama glinka kosztuje na necie nawet kilkakrotnie drożej ( jest bodajże w innym opakowaniu, ale ten sam nr ) i wg mnie jest to dobra glinka, z lakieru normalnie zbiera zanieczyszczenia i z felg bardzo fajnie stary pył hamulcowy.
danielek. Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Panowie i Panie znacie kogoś kto po godzinach zajmuje się przyciemnianiem szyb? Jak coś to chętnie dogadam szczegóły na pw
acidmk Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 danielek. daj znak jak ktoś się odezwie, ja też jestem zainteresowany
DrCoconut Opublikowano 14 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2014 Pany! Czy jeden tester PB SSR2 styknie na jeden samochód? Jaki aplikator polecacie? Piankowy / bawełniany? Dzięki i pozdrawiam!
Moderator krd Opublikowano 15 Lipca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 DrCoconut, SSR2 to pasta polerska, polecam do niej takowe pady. Do recznej pracy to raczej srednio, ale jak juz to twarda strona tricolora. I mysle, ze ma szanse starczyc na wiecej jak jeden samochod.
jarekrk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Z mojej strony mam do felg takie rzeczy: Blue Gela, Irona i maca i oczywiście na stanie też piana Magifoam. Jaka kolejność aby nie marnować chemii? najpierw piana i pucowanko, potem blue gel -> spłukanie, później MAC i na końcu doczyszczam Ironem?
Justyna Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Czy jeden tester PB SSR2 styknie na jeden samochód? starczyć starczy i jeszcze zostanie, ale według mnie jest to zbyt mocna pasta do pracy ręcznej aplikatorem i zrobić możesz trochę biedy na lakierze. [ Dodano: 15 Lipiec 2014, 09:47 ] najpierw piana i pucowanko, potem blue gel -> spłukanie, później MAC i na końcu doczyszczam Ironem? tak, tylko ja bym od razu spianowała z blue gela, bo szkoda magifoam
karczoch Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 1. Jaki środek polecacie, w przystępnej cenie, do usuwania smaru, owadów, rdzy lotnej? 2. Na jakim etapie mycia go użyć? Po umyciu szamponem czy przed?
Novus Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 1. Jaki środek polecacie, w przystępnej cenie, do usuwania smaru, owadów, rdzy lotnej?2. Na jakim etapie mycia go użyć? Po umyciu szamponem czy przed? Łączny czas wizyt Godzin: 1,5 Zmarnowałeś chłopie 1,5 godziny
bramborr Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Witam. Sprawa czarnej skórzanej matowej tapicerki podszybia + airbag pasażera, problem dotyczy zostawiania śladów palców, przy zabezpieczeniu marketowymi produktami, każde dotknięcie skóry zostawia jakby odbarwienia, widoczne ślady. Jest jakiś specyfik aby temu zapobiec? Wiem, że jest wachlarz preparatów a bardziej mi chodzi o spostrzeżenia z doświadczenia. Z góry dzięki.
Bzyk Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Czy Lare EPL- 61 w znaczący sposób pomoże w walce z hologramami na lakierach japońców (Honda Accord) czy lepiej łapać za maszynę DA ?
powalla Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Jak na rynek ta maszyna wypłynie po 1 sierpnia , to teraz oczekujesz "gdybań" , czy "wróżeń"?
Jelex Opublikowano 15 Lipca 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2014 Pytanie nie z najwyższej półki, ale proszę o odpowiedź czy aktywną pianę mogę użyć w zwykłym opryskiwaczu lub butelce z atomizerem, po prostu nie uzyskam efektu piany, lecz środek będzie równie/podobnie działał/czyścił np. jak APC?
Rekomendowane odpowiedzi