kamil_rosen Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może i można, ale po co Jest wiele tanich i dobrych środków do plastików wewnątrz Polecam np SG Aplle Plastic Dressing A wydajność testerka NL jest na pewno bardzo duża, tych środków idą znikome ilości na plastiki, a NL jest gęsty więc tym bardziej piotr13
OloHalski Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Yahoon, Posiadam obydwa produkty. 303 jak najbardziej moge polecic plastiki wewnetrzne. Natural look jest mega wydajny. Probka ma 118 ml. 2-3 kropelki na sloneczko Meguiars i mozna duzo elementow obleciec
Yahoon Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 OloHalski, kamil_rosen dzięki bardzo.
jarekcrx Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Może i można, ale po co są sytuacje w których się sprawdza. Na elemencie zabezpieczonym 303 dużo mniej widać odciski paluchów niż np po PB NL. Jak nie miałem 303 to dobijały mnie odciski palców szczególnie na kierownicy (mam taki badziewny plastik lakierowany na srebrno), po 303 może nie jest idealnie ale dużo lepiej.
Bazuka Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Która pianownica do myjki B&D? http://allegro.pl/pianownica-lanca-pian ... 77751.html jest na allegro taka za 129zł, dedykowana do B&D http://allegro.pl/profesjonalna-pianown ... 03886.html jest też za 165zł do B&D W razie czego, brać tą tańszą czy droższą? Ciekawi mnie jak to będzie działało, uda się uzyskać np taki efekt jak na filmiku poniżej? od 01:45 https://www.youtube.com/watch?v=_SS66yCEtwQ
Zachwiej Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czy na wyczyszczone plastiki przez APC moge zastapic PB:natural looka używając AG:vinyl,ruber care?
ToxicHero Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czy warto wydawać 20-30 zł na detail brush'a jakieś firmy typu shinegarage, megurius etc czy po prostu kupić pędzelek do malowania z kastoramy za 5-10 zł? czy to włosie tak bardzo się różni? szukałem odpowiedzi w dziale narzędzia, lecz nie mogłem znaleźć ;/
booohal Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Bardzo fajne są pędzelki z ValetPro. Można w marketach znaleźć jakościowo dobre pędzelki ale nie będą dużo tańsze. Na te najtańsze szkoda Twoich nerwów.
dzinkins Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Czy warto wydawać 20-30 zł na detail brush'a jakieś firmy typu shinegarage, megurius etc czy po prostu kupić pędzelek do malowania z kastoramy za 5-10 zł? czy to włosie tak bardzo się różni? szukałem odpowiedzi w dziale narzędzia, lecz nie mogłem znaleźć ;/ http://showcarshine.pl/specjalne/544-sh ... iejsc.html http://showcarshine.pl/specjalne/575-sh ... iejsc.html http://showcarshine.pl/specjalne/910-sh ... iar-4.html Skąd te 20-30 zł
power3 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 lepiej Meguiar's Ultimate Compound czy URBAN SHINE One Step HONEYCOMBination plus tricolor na spolerowanie czarnego akrylu po wypelnieniu i usunieciu rys papierem 2500
dzinkins Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 lepiej Meguiar's Ultimate Compound czy URBAN SHINE One Step HONEYCOMBination plus tricolor Megs na spolerowanie czarnego akrylu po wypelnieniu i usunieciu rys papierem 2500 ?????
ToxicHero Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Skąd te 20-30 zł tak tylko strzeliłem na szybkiego, dzięki za odpowiedź. Niedługo znowu odwiedzę jakiś sklepik i dokupię parę rzeczy
kamil_rosen Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 moge zastapic PB:natural looka używając AG:vinyl,ruber care Śmiało AG również się konkretnie błyszczy, możesz rozcieńczać z wodą demineralizowaną do poziomu matu jeśli taki lubisz
Tery Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie wiem czy post się nie wczytał czy gdzieś zginął dlatego piszę jeszcze raz.. Będe robił korekte lakieru na.. autobusie Laminat pokryty akrylem a na nim mnóstwo rdzy. Zółte kółeczka i okręgi wszędzie. Smoły też ogrom ale Prickbort daje rade. Co na tą rdze? BH Korrosol czy BH Deox-C lub deox-gel?
Pogodny Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 czy heavy duty carpet cleaner z vp poradzi sobie z nalotami po papierosach na podsufitce? pytam bo juz czyms byla prana i naloty zas powychodzily.
Zachwiej Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 moge zastapic PB:natural looka używając AG:vinyl,ruber care Śmiało AG również się konkretnie błyszczy, możesz rozcieńczać z wodą demineralizowaną do poziomu matu jeśli taki lubisz Dzięki za pomoc.Zobacze jak bedzie wyglądać bez rozcieńczania,jak za bardzo bedzie sie świecić to następnym razem zrobie bardziej matowe. Dzis powinna przyjść chemia to bedzie zabawa
ktm950 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tery, BH Korrosol da radę,albo spośród budżetówek zastosować Tenzi Prixa. Za 5 L zapłacisz 160 zł. Nie wiem, jaki dostęp masz do Korrosola, ale jeśli myślałeś o 1 L za 75 zł, to taniej będzie Ci kupić Iron OFFa Shiny Garage (1 L za 65 zł).
jarekrk Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Samplery PB ssr1-2-2.5-3 starczą na zrobienie korekty na 2-3 autach?
OloHalski Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Pogodny, Używałem do prania tapicerki Heavy duty carpet cleaner i moge powiedzieć że dobrze odtłuszcza to wydaje mi się, że u ciebie też powinno to zmyć.
dzinkins Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 czy heavy duty carpet cleaner z vp poradzi sobie z nalotami po papierosach na podsufitce? pytam bo juz czyms byla prana i naloty zas powychodzily. Powinien dać radę
kszyh00 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 czy heavy duty carpet cleaner z vp poradzi sobie z nalotami po papierosach na podsufitce? pytam bo juz czyms byla prana i naloty zas powychodzily. trochę nim pracowałem i powiem, ze jest bardzo dobry na różnego rodzaju plamy, wiec z takim tłustym nalotem powinien sobie poradzić. Ważna rzecz to dobrze rozprowadzony prespray. Moja rada - pracuj na raty, kawalek po kawałku żeby nie zaschło. Zacznij od tylnej części gdzie syfu pewnie mniej, dzięki temu będziesz mieć porównanie czy poprawiać przód. Z przodu pewnie ze dwa razy będziesz musiał zapierać.
OloHalski Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Jeszcze niech pamięta żeby nie przemoczył podfufitki zbytnio bo może odpaść.
Pogodny Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 ja heavy duty pracuje od dawna tylko potrzebowałem wiedzieć czy poradzi sobie z nalotem po fajkach. Czyli dalej podtrzymam tezę że hdcc z vp to świetnty środek do prania. Dziękuje za pomoc
grabek246 Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 panowie. szybkie pytanie. dziś podczas odśnieżania lakieru zauważyłem że Menzerna PF2500 Power Finish lubi sobie przyschnąć. była później trudna do zmycia nawet ipa. co zrobic żeby tego uniknąć?
szpadliszi Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2014 to i ja sie podpytam - Audi A2, czarny , lakier nigdy nie dotykany niczym, oprócz szczot - pełno na nim wszystkich możliwych "uślicznień". Czy po myciu + szybkim glinowaniu jest sens kłaść cherry galze ręcznie, a germanie, bez jakiejkolwiek korekty? da to jakiś sensowny efekt ? może być to tylko na tydzień - dwa, na święta ma być ładny na porzadne wytarcie UC ręcznie może mi zabraknąć czasu.. czy lepiej , nawet po kilka przejazdów UC na DA ? ale rysy są głębokie jutro mam tylko 3-4h czasu, a chciałbym zrobić ojczulkowi miła niespodziankę przed świętami
Rekomendowane odpowiedzi