Moderator Eryczek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Warto się "rzucić" na Lusso Oro?? Po pierwsze - mamy temat poświęcony woskom na lato Po drugie Lusso jest bardzo przyjemnym woskiem, niestety wyjątkowo krótkodystansowym.
Bartasso Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Warto się "rzucić" na Lusso Oro?? Po pierwsze - mamy temat poświęcony woskom na lato Po drugie Lusso jest bardzo przyjemnym woskiem, niestety wyjątkowo krótkodystansowym. I wszystko jasne
kafarszczak Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Coś równie dobrego i tańszego zamiast rm760 ?
Harnas Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Testowal z Was ktos Zaino Z-2 i moze wyrazic na jego temat jakies opinie ? Przegladam forum, ale nie ma nic konkretnego.
Shmatan Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 4nano sapphire: Chce odświeżyć na wiosnę warstwę 4nano aqua na sapphire i pytanie jak się do tego zabrać: -czy mogę spryskać powłokę prickbortem i iron off'em? -czy mogę przejechać delikatnie cleanerem (np. poorboy's pp2) -czy powinienem pamiętać o czymś szczególnym przy aplikacji? mam ok 15ml aqua, powinno wystarczyć
InspektorKot Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Mam 2 pytania: 1. Czy Diamondbrite Diamond Cut to politura, czy cleaner? 2. Czy Clearkte Vanilia Hand Glaze będzie dobrze współpracować z woskami hybrydowymi i sealentami?
Paweł81 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pytanko, będę miał dość mocno ograniczony dostęp do zabawy z autkiem na działce w tym roku. Czy jeśli ogarnę samochód na myjni, wrócę nim do garażu i zanim zacznę dalszą zabawę spłuczę go przy pomocy np Glorii (czystą wodą) nie narobię bałaganu na lakierze (glinka)?
Chat Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pytanko, będę miał dość mocno ograniczony dostęp do zabawy z autkiem na działce w tym roku. Czy jeśli ogarnę samochód na myjni, wrócę nim do garażu i zanim zacznę dalszą zabawę spłuczę go przy pomocy np Glorii (czystą wodą) nie narobię bałaganu na lakierze (Glinka)? Paweł81, nie obraź się, ale zadajesz pytania z serii "co by było gdyby?". Zrób tak, abyś zabierając się do "dalszej zabawy" miał lakier na aucie pozbawiony pyłu i kurzu.
grzes12 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bartasso, PB nattys blue, miałem polecam:) na czarnym ładne podbija look. Nie wiem dokładnie jak z wytrzymałością ale w lato był ok 1,5 -2 msc, przy czym przebig jakiś duży nie był. Może byłba by większa ale miałem inny wosk do testów i tamten usunąłem:) generalnie polecam aha, i pachnie tak, że miałem ochotę go zjeść
zmorka Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bartasso, aha, i pachnie tak, że miałem ochotę go zjeść pachnie jak stare gumy do żucia takie kolorowe kulki
Barista Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Szukam wątku, w którym było info o taboretach warsztatowych z linkami do sklepu w Pruszkowie. Kiedyś był a dziś od godziny szukam i nic.
Bartasso Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 PB nattys blue czy red? Warto zabrać czerwonego? (jest lekko droższy)
kamilgt Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bartasso, już Ci wcześniej pisałem czym się różnią
Bartasso Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Bartasso, już Ci wcześniej pisałem czym się różnią Dobra,biorę niebieskiego Będzie widoczna różnica do coliego?
miw Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Barista, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... ght=#67817 tyle że ten sklep jest w tym momencie nieczynny do odwołania (a tamten link już wygasł)
jarekcrx Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 szybkie pytanie bo zgłupiałem Chodzi o kolejność prac. Początek znam, wszystko jasne, schody zaczynają się przy korekcie a więc: 1. korekta -> mycie -> cleaner -> ipa -> wosk czy 2. korekta -> cleaner -> ipa -> mycie -> wosk W którym momencie zrobić mycie auta żeby pozbyć się resztek past itd? Z góry dzięki
kamilgt Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cutting -> polish -> mycie -> finish -> cleaner a dalej to jak chcesz
Barista Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 dzięki miw, ale to nie jest ten wątek. krzesełka były prawie takie same, chwalone przez użytkowników i ceny dobre. No i miałem blisko do nich.
kamilkok Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Cutting -> polish -> mycie -> finish -> cleaner a dalej to jak chcesz A jak pominąć etap Cuttingu to ma to tak wyglądać ? polish -> mycie -> finish -> cleaner...?
scratch_killer Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bartasso, już Ci wcześniej pisałem czym się różnią Dobra,biorę niebieskiego Będzie widoczna różnica do coliego? a na jakim lakierze i jakim cleanerze ?
kamilgt Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Bartasso, już Ci wcześniej pisałem czym się różnią Dobra,biorę niebieskiego Będzie widoczna różnica do coliego? Różnica w czym? Kropelki, trwałość, aplikacja, zapach?
Kruger75 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czym i jak aplikować GLASS SCRUB żeby było dobrze?
Pajko Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czym i jak aplikować GLASS SCRUB żeby było dobrze? Ja atakuje białym flexi na szlifierce
Kruger75 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Czym i jak aplikować GLASS SCRUB żeby było dobrze? Ja atakuje białym flexi na szlifierce A jest szansa zeby ręcznie coś z tego było? Czy nie ma szas i bez polerki się nie obejdzie?
Pogodny Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Kumpel ma nalozony cquartz od pol roku. Atakuje go reloadem ale pojawilo sie wiele rysek i otarc przez ubrania ludzi gdy parkuje fure na miescie. Pytal o delikatna korekte bez calkowitego usuwania kwarcu. Co poradzicie?
Rekomendowane odpowiedzi