Pogodny Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Na szybkie odswiezenie w koncu dobralem przypadkowo metode gdzie w oczy rzucilo mi sie futro z Car Pro wiec jazda na FG400 a potem na zoltym 3M SRP i jest spoko
michoo_ Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Szukam kogos kto mi zrobi polerkę okolice północnej wielkopolski... jakies namiary?
jbiz Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Jedno pytanie odnośnie instalacji elektrycznej. Mam karchera z wtyczką 5P a w domu stara instalacja 4 piny (brak różnicówki). Zakupiłem gniazdo 5P celem przystosowanie do zasilania karchera i moje pytanie czy mostkować N i PE w gnieździe? czy wystarczy podłączyć 3L + PE.
demon220 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam wczoraj kliknąłem coś w dziale testy z zewnątrz i teraz jak wchodzę w ten dział nie ma żadnego postu tylko mogę stworzyć nowy temat nie wiem co się stało jak to naprawić ?
Yasiek Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 demon220, wielokrotnie poruszane w pytaniach do administracji. Kliknij w szarą belkę z napisem Z zewnątrz (jest ona nad przyciskiem Nowy Temat) - rozwinie Ci się lista tematów
Pit_Krk Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam wczoraj kliknąłem coś w dziale testy z zewnątrz i teraz jak wchodzę w ten dział nie ma żadnego postu tylko mogę stworzyć nowy temat nie wiem co się stało jak to naprawić ? Kliknij na napis "Z zewnątrz" ten na pasku, na którym są jeszcze "Tematy", "Posty", "Ostatni post".
MatthewG Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 demon220, ile razy mnie to już spotykało Zrób tak jak napisał kolega powyżej.
demon220 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Dziękuję bardzo Panowie za pomoc Już działa
eratez Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Jedno pytanie odnośnie instalacji elektrycznej. Mam karchera z wtyczką 5P a w domu stara instalacja 4 piny (brak różnicówki). Zakupiłem gniazdo 5P celem przystosowanie do zasilania karchera i moje pytanie czy mostkować N i PE w gnieździe? czy wystarczy podłączyć 3L + PE. mostkować, przy 3L + PE nie zadziała elektronika sterująca (o ile tam jakaś jest )
jarolinho Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam. Nie wiem czy dobry temat wybrałem, ale mam pytanie. Planuję pomalować plastiki wnętrza w swoim Golfie 3. Konkretnie chodzi mi o plastiki, które są na słupkach oraz te, które lecą między podsufitką, a szybą. Są w kolorze jasnym, a chce mieć je w czarnym. Jak się to tego zabrać? Znalazłem taki preparat na allegro http://allegro.pl/lakier-do-zderzakow-s ... 24264.html Na aukcji pisze, że nie wymaga żadnego podkładu. Co myślicie?
kamil_rosen Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Nie wiem czy te plastiki to typowo plastiki czy są pociągnięte jakimś materiałem, ale generalnie np na forum Ibizy kilka osób malowało plastiki we wnętrzu i używali farby w spray Motipa, ale jakiej konkretnie musiał bym znaleźć temat Ale wielkiej filozofii nie ma. Kilka cienkich warstw i później uważać żeby tego nie zarysować i będzie ok
impex Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam, co sadzicie o takiej myjce? Spelni swoje zadanie? Mam na mysli ruszenie lekkiego blota, splukanie nadkoli oraz czy da sie ta pianownica wytworzyc taka fajna snieżna piane? http://allegro.pl/myjka-k-2-75-plus-kar ... 59689.html
Pit_Krk Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Jest temat o myjkach. Po co zaśmiecać forum?
impex Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Sa tez tematy o woskach, pastach i wielu innych rzeczach i jakos ludzie tez pytaja.Nie zrobilem niczego wbrew regulaminowi.
eratez Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam, co sadzicie o takiej myjce? Spelni swoje zadanie? Mam na mysli ruszenie lekkiego blota, splukanie nadkoli tak da sie ta pianownica wytworzyc taka fajna snieżna piane?http://allegro.pl/myjka-k-2-75-plus-kar ... 59689.html nie
iljash Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 x 2 nie spelni, tez mam K2xxxx Karchera ( tylko inaczej wizualnie wyglada, pewno model przed faceliftingiem ) i niestety pomimo pianownicy PA , piana wychodzi mizerna, tzn nie ma tragedii , ale to jeszcze nie jest to ; /
Maverin21 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Panowie szybkie pytanie ktoś stosował duragloss #105 pod cherry glaze ? Bo szukałem i ciężko cokolwiek znaleźć . A może lepiej bez tego cleanera sam DG ? Pytam bo i tak dość często woskuje swój samochod i nie zależy mi na bardzo długiej trwałości lecz na wyglądzie ...
lukatoni190 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Witam, czy ktoś na forum jest z tej firmy? http://carok.pl/index.php Nie robię reklamy ani nic z tych rzeczy, Zamieszkam tam niedługo w Liskowie i byłbym wniebowzięty gdyby to było coś fajnego
Yasiek Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 lukatoni190, oczywiście że jest. Jest tak bardzo mocno ukryty dział Partnerów. Jest tak mocno ukryty bo aż na samej górze! http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=107
Sebek96 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Co polecacie do docierania resztek quick detailera ? Musi być to jakaś miękka mikrofibra (lakier rysuje sie od patrzenia), jest tego wiele i nie wiem którą wybrać.
lukatoni190 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Cholera... myślałem że już w miarę poznałem forum
kamilgt Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Sebek96, zielona flexi, na pierwszy rzut oka ale daje radę na czarnym hondowskim lakierze
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Marca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2014 Sebek96, zielona flexi, na pierwszy rzut oka ale daje radę na czarnym hondowskim lakierze +1
Rekomendowane odpowiedzi