Paweł81 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Ja Gyeon View zrobiłem dwie przednie szyby+boczne w Fabii 2 (dwa razy nakładane) i przednią w Golf 4 również podwójnie nakładane.
MatthewG Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Przednia szyba, a boczne to dwie zupełnie różne kwestie. Ja od siebie również mogę polecić NW z Glass Science. Koszt niewielki, aplikacja banalna, wydajność wręcz nużąca
grabek246 Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 wezme chyba jednak tgg od mariusza:-)
Pimps Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Korzystam z ttg i jest bardzo wydajny i dobrze się sprawuje. Aplikacja nie stwarza problemów.
klakiersss Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Witam, lakiernik podczas lakierowania auta zachaczył tez lakierem maly pasek na pasie bezpieczenstwa i teraz pytanie mozna to jakos wyczyscic czy pozostaje montaz nowego pasa?
impex Opublikowano 7 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2014 Czym usunac zolty nalot z rozpraszaczy swiatla w e38? (sa z plastiku) Probowalem APC w mocnym stezeniu, nawet cifem hehe i nic.Boje sie troche ruszyc to np tenzi truckiem, a moze nieslusznie? http://img685.imageshack.us/img685/5900/49423303.jpg I jakby udalo mi sie usunac ten syf to czym to potem zaatakowac? Menzerna fg500 lub zielony korek?
Moderator krd Opublikowano 8 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 impex, to nie jest wypalone od wewnatrz?
manio49 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 bierz zielony korek albo coś podobnego na fibrę i spróbuj to palcem przepolerować, jak nie pójdzie to papierki...
impex Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Najgorsze jest to, ze brud jest tez w wewnetrznej stronie szkielek.Nie wiem czy nie bedzie duzego problemu aby wypolerowac recznie powierzchnie ruszona papierkami?
wwiecha Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 ja tak robiłem, nie było problemu
kerad Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Gdzieś na forum był schemat jak rozebrać Glorie FM10, ale jakoś znaleźć nie mogę, a zaczął mi sie od jakiegoś czasu zacinać spust i pewnie trzeba posmarować, ale doszedłem tylko jak tłok ściągnąć...
kamilgt Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 kerad, jak to zacinać spust? Jak nacisniesz to nie wraca?
kerad Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 tak dokładnie, musze go od przodu podpychac do góry
Moderator krd Opublikowano 8 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 kerad, wynika to z tego, ze za mocno sciskasz raczke, Ja u siebie wlozylem 2 nakretki by raczka nie schodzila sie do konca. Jak wroce wieczorem to pokaze ocb. Sprobuj naciskac spust nie sciskajac raczki i zobaczysz, ze bedzie ok.
kerad Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 ok, dzięki. To wieczorkiem pokaż ten myk z nakrętkami,bo póki co nie mogę sobie tego zobrazować.
kamilgt Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 kerad, on się klinuje tutaj: w miejsce gdzie pokazują strzałki wsadziłem kawałki gumy które rozprężyły rączkę i już przycisk się nie blokuje
kerad Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Macie rację, najwyraźniej uścisk mi się wzmocnił To teraz coś dobiorę o odpowiedniej grubości i wsadzę w zaznaczone miejsca, a przy okazji przesmaruję tłoczek PS. Gumy nie miałem, ale nakrętki M3 z podkładką z zabezpieczeniem pasują idealnie i już sie nie blokuję. Dzieki
lukatoni190 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Chłopaki, dziś użyłem czegoś takiego. Jestem średnio zadowolony ale do rzeczy. Czy takie coś należy/można/trzeba wypracować maszyną czy nie? Jeśli tak to z jakim padem?
Administrator AreK Opublikowano 8 Lutego 2014 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Aplikujesz to dokładnie tak jak wosk.
lukatoni190 Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzięki za odpowiedź Jeszcze jedna sprawa, pracował ktoś na forum i opisał auto w kolorze kameleon?? nie wiem jak fachowo się ten kolor nazywa
impex Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 bierz zielony korek albo coś podobnego na fibrę i spróbuj to palcem przepolerować, jak nie pójdzie to papierki... OK, zrobie tak jak mowisz.Jak nie pojdzie to bede pytac dalej.Dzieki i pozdrawiam
zakazaj Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 Mam Pytanie czy mogę przed AIO dać BH a potem wosk. Chodzi mi o zamaskowanie małych rysek
epyck Opublikowano 8 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2014 chyba raczej po aio, bo jak dasz przed to cleaner ci przeciez sciagnie bh
dzinkins Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2014 Idź w długodystansowców, np Gyeon View Poproszę o szczegóły ???
Rekomendowane odpowiedzi