kamilgt Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 Eryczek, większość Zymoli w oficjalnej dystrybucji w Polsce nie ma plomb w tym FG też
mpadlewski Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2013 kerad, daj mu tydzień spokoju od chemii. Ja po tygodniu myłem i woskowałem i wszystko ok z lakierem. Tak samo pytałem któregoś z przedstawicieli o kładzenie powłoki ceramicznej i też po tygodniu aplikował na auto.
krysstek Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Witam! Co polecacie do czyszczenia skórzanej kiery z perforowanymi wstawkami w nowym aucie i czym to zaimpregnować?
Pimps Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Orientujecie się może gdzie w Polsce można zakupić takowy aplikator?
LoozaQ Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Pimps, pytaj tu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=143
ShiningCar Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Pimps, przez dłuższy czas te aplikatory były dostępne w naszym sklepie, lecz nie było nimi zainteresowania. Od niedawna obserwuję jednak ciekawe zjawisko związane z jego nagłą popularnością. Zapewne naprzeciw niemu wyjdzie dystrybutor produktów. Kiedy? Ciężko powiedzieć. Myślę jednak, że jest to właściwa osoba, do której możesz skierować pytanie Nie wiem czym pomogłem, ale powiedziałem co wiedziałem
Pimps Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 LoozaQ, dzięki za info. [ Dodano: 8 Październik 2013, 11:50 ] ShiningCar - dzięki również, już do nich piszę.
silver200 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Czym usunąć klej montażowy z tapicerki?
chicko_simpelo Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ile trzeba czekać między aplikacją cleanera potem politury a na końcu wosku? można nakładać na siebie od razu czy trzeba czekać jakiś okres czasu?
g.pajak Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ile trzeba czekać między aplikacją cleanera potem politury a na końcu wosku? można nakładać na siebie od razu czy trzeba czekać jakiś okres czasu? Można od razu.
escimo Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Ma ktoś z Was możliwość rozkodowania numeru VIN? Chodzi o pełne rozkodowanie, nie takie jak z tabelki można rozszyfrować WVWZZZ1JZXW580649 Można wysłać na PW, żeby tu nie spamować
maluch Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Driving school vehicle
Pan Miyagi Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2013 Czym usunąć klej montażowy z tapicerki? Jaki klej, jakiego typu tapicerki?
silver200 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Hmm zwykly klej montazowy. Taki w tubie z castoramy. Tapicerka materialowa, jesli powie to cos wiecej to m-pakiet e91.
Pan Miyagi Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Ciężka sprawa, spróbuj trochę wyskrobać, resztę wymyć wodą lub nitro. Tylko w przypadku nitro przeprowadź próbę w mało widocznym miejscu.
LoozaQ Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Jaki aplikator do DG #652... gąbkowy, fibrowy czy bawełniany? Jeśli gąbkowy to cutting, polishing czy finishing??
bobas Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Bawełniany, fibrowy, zwykłe słoneczko, Tri-Color - którym ci wygodniej. Ja osobiście, cleanery nakładam zawsze aplikatorem z MF robiąc to ręcznie.
maluch Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Hmm zwykly klej montazowy. Taki w tubie z castoramy. Tapicerka materialowa, jesli powie to cos wiecej to m-pakiet e91. http://www.komfort.pl/akcesoria/zmywacz-do-kleju-347015
silver200 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Ciężka sprawa, spróbuj trochę wyskrobać, resztę wymyć wodą lub nitro. Tylko w przypadku nitro przeprowadź próbę w mało widocznym miejscu. Tak spróbuje zrobić. dziękuję. @maluch - super, wielkie dzięki, będę tez tym próbował
sedzia23 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Środek do konserwacji uszczelek Nano + AUTOLAND, 300 ml Używał ktoś ? Cena 11 zł - według mnie okej, tylko czy środek się sprawdza na uszczelkach w czasie mrozów ? KLIK
canta8 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Za 11 zł to bedziesz miał chyba z pół litra gliceryny aptecznej. Jest to ilość taka,że Twoje prawnuki jeszcze zabezpieczą swoje autobusy. Gliceryna nie zamarza,świetnie sie sprawdza w zimie na wszelkich uszczelkach i jak jeszcze dodasz do płynu do spryskiwaczy to krople będą uciekac na dach
dunga Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 canta8, dobrze zrozumiałem ? glicerynę do płynu do spryskiwaczy ??
canta8 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Oczywiście. ja daję na pół litra płynu 4 krople gliceryny. Nie dawaj za duzo bo będzie się mazac. Sprawdzone od lat. Przetestuj sobie na lustrach i szybach w domu. Zobaczysz jak czysto i aksamitnie wyglądaja i jak woda po nich zbiega. Przeciez gliceryne daja do tych" droższych" płynów. Ona pielęgnuje gumę [ Dodano: 9 Październik 2013, 20:43 ] Sorry za drugi post. ja zawsze czy to lato czy zima myję szyby w aucie i okna w domu płynem do szyb z dodatkiem gliceryny(proporcje jak wyżej) i dodaję do płyny do sprysków
booohal Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 canta8, Potwierdzam. Też dodaję Glicerynki do płynu. Tylko w sumie nie dawałem jeszcze do zimowego. Spisuje się tak samo?
canta8 Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2013 Tak samo.Gliceryna nie zamarza więc jest bezpieczna.Jestem fanem glicerynki!!!! Na wewnętrznych uszczelkach drzwi wytrzymała cały rok.Najwazniejsze,by nie przesadzic z ilością.Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi