Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś wie czy relingi w e91 sa pokryte plastikiem-

pytam bo chciałem zaaplikować na nie Gyon Trim i nie wiem czy jest to dobre posunięcie.

• Odpowiedzi 10,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Możecie polecić jakiś środek to przywrócenia jędrności skóry na fotelu kierowcy? Niestety trochę się już wygniotła.

Opublikowano

Co polecacie do konserwacji czarnej skóry w nowym Mercu?? Skończyło mi się Gliptone, teraz mam AG i zastanawiam się czy może być czy lepiej zainwestować w SV Milk.??

Opublikowano

Witam

Mam pytanko w sprawie użycia różnego rodzaju środków do usuwania resztek asfaltu. Czy te środki, spływając z dołów drzwi, nie zrobią krzywdy konserwacji na progach, czy lepiej użyć czegoś innego - choćby szmaty nasączonej nafta/benzyną ekstrakcyjną?

Opublikowano

Możesz delikatnie spryskać dół drzwi tam gdzie smoła, a następnie delikatnie zbierać smołe i płyn jakąś fibrą lekko zmęczoną życiem. Często tak DW robią.

Opublikowano
Czy ktoś wie czy relingi w e91 sa pokryte plastikiem-

pytam bo chciałem zaaplikować na nie Gyon Trim i nie wiem czy jest to dobre posunięcie.

czy ktoś cos wie?

Opublikowano

Dziwne pytanie ;) , czy moze ktoś wie ile waży opona Dębica Frigo 2 205/55/16? Chodzi o wysyłkę, a na razie siedzą na felgach i żeby je zważyć i oszacować czy się to opłaca musiałbym zdjąć jedną w wulkanizacji. Z góry dzięki.

Opublikowano

mam pytanko. znajomy oddał auto do zakładu zajmującego się lakiernictwem i niby kosmetyka aut. spartolili sprawę mocno. plastiki i gumy uwalone pastą, wosk niespolerowany do końca w jednym miejscu i na całym lakierze widoczne są słoneczka, widać takie promienie jak się zerknie pod słońce. co jest tego powodem w zasadzie bo jeszcze ja z tym do czynienia nie miałem. co źle zostało zrobione? drugie pytanie jak to teraz naprawić bez użycia maszyny? jakiej mikstury użyć? niby na aucie jest wosk ale dopiero jutro sie upewnię. ponownie polerowanie? czy politura? podpowie ktoś. wybaczcie że nie szukam informacji na forum ale nie mam nocy by to ogarnąć a jutro trzeba działać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.