silver200 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Czy ktoś wie czy relingi w e91 sa pokryte plastikiem- pytam bo chciałem zaaplikować na nie Gyon Trim i nie wiem czy jest to dobre posunięcie.
Piotrek91 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Cześć, czy któryś z tych zestawów możecie polecić? Jeśli nie, to co polecacie? ALLEGRO ZESTAW I MOTHERS PowerBall 4Lights Stuf city garage ultra clear headlight restoration
micrus Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Możecie polecić jakiś środek to przywrócenia jędrności skóry na fotelu kierowcy? Niestety trochę się już wygniotła.
kkobus1 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Używał ktoś CarPro- TriX? Daje rade? Chcę oblecieć całe auto plus felgi.
MrcinKsi Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 kkobus1, Daje rade, ale nie ma to jak sam Iron X i Prickbort
dunga Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Cześć, czy któryś z tych zestawów możecie polecić? Jeśli nie, to co polecacie? ALLEGRO ZESTAW I MOTHERS PowerBall 4Lights Stuf city garage ultra clear headlight restoration mam ten zestaw mothersa, nic tym nie zdziałasz.
Piotrek91 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2013 Cześć, czy któryś z tych zestawów możecie polecić? Jeśli nie, to co polecacie? ALLEGRO ZESTAW I MOTHERS PowerBall 4Lights Stuf city garage ultra clear headlight restoration mam ten zestaw mothersa, nic tym nie zdziałasz. A czym zdziałam? Chce dziś to zamówić by w tym tygodniu je spolerować
Mess Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Kto wie jaką gramaturę ma Wet Wet Look Daimos ?
Stefan-16 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Co polecacie do konserwacji czarnej skóry w nowym Mercu?? Skończyło mi się Gliptone, teraz mam AG i zastanawiam się czy może być czy lepiej zainwestować w SV Milk.??
daniel87 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Zmywacz silikonowy...proporcja z wodą 1:1
booohal Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 daniel.ch7, Czyścioch.
mario Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 SZANOWNI FORUMOWICZE. Jeast nowy Iron X - Lemon Scent. Cena identyczna. Czymś się różni od "zwykłego"?
kamilgt Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 ma zapach "cytrynowy" a nie "wiśniowy"
MrcinKsi Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 czyli tak samo śmierdzi jak śmierdziało
ktm950 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Zmywacz silikonowy...proporcja z wodą 1:1 To raczej się ze soba nie wymiesza
pawel.brevis Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2013 Witam Mam pytanko w sprawie użycia różnego rodzaju środków do usuwania resztek asfaltu. Czy te środki, spływając z dołów drzwi, nie zrobią krzywdy konserwacji na progach, czy lepiej użyć czegoś innego - choćby szmaty nasączonej nafta/benzyną ekstrakcyjną?
Stefan-16 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Możesz delikatnie spryskać dół drzwi tam gdzie smoła, a następnie delikatnie zbierać smołe i płyn jakąś fibrą lekko zmęczoną życiem. Często tak DW robią.
pawel.brevis Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Ok, dzięki, będę próbował. Powiedzcie mi jeszcze czy jakiś środek szczególnie nadaje się do takiego zastosowania?
Stefan-16 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Zależy co będziesz robił z autem, czy ma być to typowe odszczurzanie, czy delikatna pielęgnacja... warto zainwestować w Mac Prickbort 124.
daniel87 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 booohal, ktm950, dzięki
silver200 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Czy ktoś wie czy relingi w e91 sa pokryte plastikiem-pytam bo chciałem zaaplikować na nie Gyon Trim i nie wiem czy jest to dobre posunięcie. czy ktoś cos wie?
Piotrek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 silver200, Wstaw zdjęcie, nikt z Nas nie ma szklanej kuli.
wojciechch Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 Dziwne pytanie , czy moze ktoś wie ile waży opona Dębica Frigo 2 205/55/16? Chodzi o wysyłkę, a na razie siedzą na felgach i żeby je zważyć i oszacować czy się to opłaca musiałbym zdjąć jedną w wulkanizacji. Z góry dzięki.
piszczek Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2013 mam pytanko. znajomy oddał auto do zakładu zajmującego się lakiernictwem i niby kosmetyka aut. spartolili sprawę mocno. plastiki i gumy uwalone pastą, wosk niespolerowany do końca w jednym miejscu i na całym lakierze widoczne są słoneczka, widać takie promienie jak się zerknie pod słońce. co jest tego powodem w zasadzie bo jeszcze ja z tym do czynienia nie miałem. co źle zostało zrobione? drugie pytanie jak to teraz naprawić bez użycia maszyny? jakiej mikstury użyć? niby na aucie jest wosk ale dopiero jutro sie upewnię. ponownie polerowanie? czy politura? podpowie ktoś. wybaczcie że nie szukam informacji na forum ale nie mam nocy by to ogarnąć a jutro trzeba działać.
Rekomendowane odpowiedzi