guja Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Witam - szybkie pytanie : W jakich proporcjach mieszać sobie Shiny Garage Fruit Snow Foam + Tenzi Truck aby było dobrze
Pimps Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 piotr13 i rickson - bardzo Wam dziękuję[/b]
DRIVER Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Witam. Czy ValetPRO Achilles Prep ma konsystencję wody, wodnistą ? Na zdjęciach i filmach widać wyraźnie że podobny np. do SRP
pawelpp Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Mój Achilles jest raczej rzadki.
DRIVER Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Mój ma taką konsystencję jak na filmiku poniżej. Trochę się zdziwiłem po otwarciu paczki.
ShiningCar Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2013 Achilles zmienił konsystencję. Jest teraz bardziej płynny.
Rupcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Witam serdecznie, proszę o odpowiedź na nurtujące mniepytanie odnośnie systemu 3m. mycie - korekta - cleaner - glaze(politura) - wosk w którym momencie znajduję się system 3m. rozumiem iż zielony korek to korekta a dalej żółty - cleaner, niebieski politura? czy po prostu 3 kroki 3m to sama korekta po której trzeba do pełni szczęścia położyć cleaner-glaze-wosk ?
manio49 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 ... 3 kroki 3m to sama korekta po której trzeba do pełni szczęścia położyć cleaner-glaze-wosk ?
patryczken16 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 czy po prostu 3 kroki 3m to sama korekta po której trzeba do pełni szczęścia położyć cleaner-glaze-wosk ? politure mozesz pominac na rzecz wosku.
Rupcio Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 ok dziękuję za odpowiedz, nasuwa się jeszcze jedno pytanie, czy cleaner jest niezbędny? przecież po takiej korekcie lakier jest już wyczyszczony (tak mi się wydaje )
manio49 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 poczytaj forum, cleaner usuwa olejki po pastach więc jest potrzebny
janeczek Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Witam. Mam pytanie . Czy zakup pianownicy Epoca , Gloria jest niezbędny. Czy można używać piany aktywnej w zwyczajnym opryskiwaczu za 10 , 15 zł.
Moderator krd Opublikowano 5 Września 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Witam. Mam pytanie . Czy zakup pianownicy Epoca , Gloria jest niezbędny. Czy można używać piany aktywnej w zwyczajnym opryskiwaczu za 10 , 15 zł. Mozna uzywac, ale nie bedzie to piana, a jedynie oprysk. No i oczywiscie piana nie utrzyma sie na lakierze 10-15 minut tylko splynie od razu.
W1Michal Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 mam pytanie o Zaino Z2, jak z aplikacją/polerowaniem, i ile wytrzymuje realnie ? zastanawiam się czy nie połozyć na zimę
kkobus1 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 Panowie, czy miał ktoś do czynienia z produktem Sonus Paintwork Cleanser? Chcę to położyć przed Colli.
fireman Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2013 kkobus1, http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=12709
silver200 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Ponowie pytanie, ktos cos wie? Witam. kupiłem zestaw do skóry firmy Tanners, w zasadzie tylko do pielęgnacji kierownicy w samochodzie. Niestety po otrzymaniu przesyłki wyczytałem, że nie stosować na kierownicy - i co teraz, dlaczego , czy zniszczę kierownicę, czy może po prostu zrobi się śliska? ktos coś wie?
kubik Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Ponowie pytanie, ktos cos wie?Witam. kupiłem zestaw do skóry firmy Tanners, w zasadzie tylko do pielęgnacji kierownicy w samochodzie. Niestety po otrzymaniu przesyłki wyczytałem, że nie stosować na kierownicy - i co teraz, dlaczego , czy zniszczę kierownicę, czy może po prostu zrobi się śliska? ktos coś wie? Zapewne zrobi się śliska,no,ale nie przekonasz się czemu,póki nie zrobisz
andrzej166 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 jaki quick detailer dla SV Shield? tylko od SV?
bushqoon Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Czy warto używać wosków "koloryzujących" na lakiery perłowe? Jeżeli tak - jakaś propozycja? Sonax ujdzie?
Tomek WRO Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Czy ktoś może wymieniał blokadę wrzeciona w Silverline Silverstorm? Uszkodziłem ją, wyłamała się i nie mam możliwości szybkiego odkręcania BP. Może wiecie czy taka blokada pasuje z innego urzadzenia, skąd zmotać ją?
propekMONTER Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Tomek WRO, dołączam się do pytania, zrobiłem to samo..
Maciej WTN Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Panowie jakich opryskiwaczy używacie do Tar Removerów np. Prickbort ?
kamilgt Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2013 Maciej WTN, http://www.sklep.polishangel.pl/index.p ... cznie.html I zero problemów
Rekomendowane odpowiedzi