Moderator Eryczek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Szanowna Ekipo, uwierzcie mi że klęknąłem przed laptkiem po przebrnięciu przez relację. Gratulują pomysłu, zapału do jego wdrożenia i przede wszystkim zgromadzenia tak silnej ekipy Studio - wymiata!!! kukis - trochę wstyd i jeszcze mała uwaga co do "zdjęcia pamiątkowego" ... jest takie powiedzenie, że wiktoria ma wielu ojców... tak i do zdjęciu zapozowało zostało kilku forumowiczów, którzy na zdjęciach z prac pojawiają się jedynie ze znacznie lżejszymi od polerek maszynami w ręku - zgaduję że to Iphony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal55yh Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Relacja bardzo ciekawa. Spotkanie, patrząc po minach, także udane. Autko wygląda dużo młodziej. Chętnie swoje bym podrzucił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Bo grupowo jest zawsze fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Szacun Ta relacja definiuje słowo "pasja". Mundek odżył i to bardzo,właścicielowi zapewne było żal wyjeżdżać na taką chlapę. Kiedy następny taki spot? Na wejściu przeprowadzana jest selekcja? he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubexx Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 fajna inicjatywa i praca też fajna miejscówka pierwsza klasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Obrazek Tak właśnie pomyślałem A co do relacji i samego zamieszania to pomysł fajny ale trochę zabrakło "kierownika" dlatego następnym razem zamiast Iphona w ręku pomogę jak mogę tzn. jakieś przedarcie , hologramiki itp macie jak w banku Kto następny ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Oj średnio wyraźny już na tych fotach wyszedłem niestety poranny egzamin przesądził o szybszym powrocie do domu dzięki za chwilę wspólnej pracy Do następnego tylko obowiązkowo trzeba zacząć wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 To ja dodam dwa słowa od siebie. Przede wszystkim chciałem podziękować wszystkim za ich wkład w prace efekt jak na moje nie wprawne jeszcze oko rewelka, jest kilka uwag ale tym wiedzą osoby które brały udział w projekcie lub dokonywały oględzin po zmaganiach ale jak na 10h to i tak efekt robi wrażenie kukis - trochę wstyd ale o co chodzi ? Arku tak projekt pro bono każdy używał swojego sprzętu i materiałów Mam tylko uwagę/pytanie kto na litość boską rozłożył elektryczne lusterka na chama ?!?! bo teraz to ani drgnął ani w jedną ani w drugą stronę i nie wiem co z tym zrobić !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Mam tylko uwagę/pytanie kto na litość boską rozłożył elektryczne lusterka na chama ?!?! bo teraz to ani drgnął ani w jedną ani w drugą stronę i nie wiem co z tym zrobić !!! nie wiem kto to zrobił, ale spróbuj na wyłączonej stacyjce ustawić je w pozycje 0, odczekaj jakiś czas i po uruchomieniu stacyjki zobacz czy zareagują jak będziesz je ustawiał w inną pozycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyga Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No, już jakiś czas nie było relacji w PSB... Dobrze się zaczyna 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 nie wiem kto to zrobił, ale spróbuj na wyłączonej stacyjce ustawić je w pozycje 0, odczekaj jakiś czas i po uruchomieniu stacyjki zobacz czy zareagują jak będziesz je ustawiał w inną pozycję Słuchaj Łukasz albo na spocie albo u MX zobaczymy co sie z tym stało . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No Panowie i Panie szacunek wiadomo za pracę i poświęcony czas. Ale takie relacje fajnie się ogląda i na pewno atmosfera była super. Ja niestety nie dałem rady przyjechać bo praca a i tak bym pewnie przydał się do odśnieżania wjazdu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Wreszcie jakaś fajna relacja. Bardzo zazdroszczę pracy w tak doborowym towarzystwie Musi być mega fajnie polerować w tyle osób..Co do mondka to bardzo fajnie ta czerń wyszła, chyba w delikatny granat wpada...czekam z niecierpliwością na kolejne relacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirtrojan Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No Pany (i Panie wreszcie coś konstruktywnego a nie tylko pitolenie i MCDonaldy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No bylo naprawde fajnie Mam nadzieje, ze to nie ostatnia tego typu zabawa w tym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fajny spocik Wam się udał. Szkoda tylko, że osoby na zdjęciach nie są podpisane nickiem z forum, fajnie było by po kojarzyć twarze z nickami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maverick86 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Dobra robota Sam chciałbym uczestniczyc w takich spotach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 27 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fajny spocik Wam się udał. Szkoda tylko, że osoby na zdjęciach nie są podpisane nickiem z forum, fajnie było by po kojarzyć twarze z nickami Mnie podpisal Piotrek raz Poza tym mam bluze pod kolor auta, wiec latwo zobaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Fajne miejsce, super zdjęcia Ze zdjęć poznaję tylko Justynę i Evo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukis Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 lusterka opanowane za n-tym podejściem zaskoczyły ale wcześniej ręcznie je musiałem potraktować bo nie reagowały na joystick tak jak powinny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ze zdjęć poznaję tylko Justynę i Evo Coś szybko skrolujecie Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 27 Stycznia 2013 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 No właśnie, Pavlik też podpisany Patrząc na to zdjęcie od lewej widzimy : Pavlik , lisiu, geno , ja , dzinkins , lakikwap , kukis , Justyna , krd . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 lusterka opanowane za n-tym podejściem zaskoczyły ale wcześniej ręcznie je musiałem potraktować bo nie reagowały na joystick tak jak powinny. Nie ma co panikować,gdyby to można było zepsuć tak, to by nikt tego nie montował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik1 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Relacja świetna efekt jeszcze lepszy Po tym co zobaczyłem jestem gotów przebyć 307 km, żeby na następnym spocie popracować nad bellą, a jest co poprawiać po lakiernikum, szczególnie na masce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fascynat Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Rażą troche te błyskotki na rękach.. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi