faraon3021 Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 To co. Jakies zaklady? Ile wytrzyma Evo bez kolejnych kosmetykow i testow?
kamil_rosen Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Tfelek to jaki proponujesz inny QD który wytrzyma dłużej? I pytam całkiem serio. Skoro 500km w zimowych warunkach to mało, to jaki inny produkt będzie lepiej trzymał? Chętnie zakupie coś takiego
Puch Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Na śląsku sonax ostatnio rozlewał się litrami Jak tylko śnieg trochę odpuści to i ja wrzucę swoje testy.
Griffe Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Griffe, ciekawe co z tego będzie, ale pewnie będą ładne kropelki Nie inaczej. Sypal snieg kilka godzin i na aucie lazal ponad dobe. Dzis trasa temp plus jeden i mokro na drodze, pod domem taki widok zobaczylem:
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Fajnie uchwycone odprowadzanie syfu
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 23 Lutego 2013 Partner forum Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 PNS i Brilliant co mycie ew CQ UK pod spód, żeby było troche mniej rys. Co ma na celu PNS między CQuartz-em, a Brilliant ?
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 CQ będzie bez reloada, a gdyby się wydłużyły okresy pomiędzy myciem, to PNS da pewność że wszystko jest jak należy. Poza tym odpychanie wody i łapanie brudu przez PNS + Brilliant jest lepsze od samego Brillianta.
SzaKal Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Evo, Krótko i na temat dlaczego CQ a nie C1 ? sorry za ott.
Rosemeyer Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Evo, Krótko i na temat dlaczego CQ a nie C1 ? sorry za ott. Bo mu sie CQ nie sprzedał
Griffe Opublikowano 23 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Evo, Krótko i na temat dlaczego CQ a nie C1 ? sorry za ott. Bo mu sie CQ nie sprzedał +1
Administrator Evo Opublikowano 23 Lutego 2013 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2013 Jak pisałem pierwotnego posta to faktycznie tak było, teraz już jest to nieaktualne jak z resztą widać w dziale Sprzedam ale tak czy inaczej bedzie CQ, bo wychodzi trochę taniej niż C1
_jedrek_ Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 nalozylem dzis testowo na samochod, fajny ma zapach ciekawe jak sie bedzie zachowywal, czas pokaze
darfe Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 Wczoraj ogarnąłem trochę auto i nałożyłem sonaxa. Honda po zimie brudna i zasyfiona. Opsikana turboopryskiem, odczekane 5 min, potem superhiperturboproszek, te dwa etapy powtórzone jeszcze raz, następnie szampon duraglossa, mycie i płukanie ostatnim programem. Auto na bok i zabrałem się za suszenie fluffym. Jak skończyłem to ogarniałem trochę środek wiec przez chwile jeszcze sobie to co zostało po fluffym odparowało. Na tak "przygotowane" auto nałożony sonax. Zeszło mi równo 20ml bo tyle miałem nabrane strzykawką i przelane do buteleczki i akurat starczyło. Zaznaczę ze był 1stopień C powyżej zera. Kiedyś jak próbowałem fast&shine od DG to przy 5 stopniach się mazał i ciężko się pracowało. Z sonaxem nie było żadnych problemów. Zapach to wg mnie jakaś pinacolada. Jakby mi to ktoś podstawił pod nos jakbym był pod wpływem to bym pewnie łyknął myśląc, że to jakiś fajny drink . Naprawdę zapach super i czuć go podczas aplikacji. Sonax nakładany i polerowany mikrofibrą Cobra. Niestety było już szaro, a lampy na bezdotyku niewiele pomagały mojej komórze wiec jakoś filmów kiepska. Efekty poniżej. Krótko mówiąc jak na QD, a nawet QWax jestem MEGA zadowolony
michal_s87 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2013 U mnie warunki aplikacji podobne jak u darfe, dwumiesięczny Coli w nie najlepszym już stanie, sporo smoły i lotnej rdzy, a mimo to sonax daje radę, jestem pod wrażeniem Dzisiejszy przelotny deszcz, auto po ~25-30km więc nie było jakieś super czyste, a mimo to:
przemas22 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Zapowiada się jednak test długodystansowy . Sonax leży od 19dni przejechane ponad 1500km. Myty 2 razy "Prestą do ciężarówek " raz opłukany Tenzi Truck 1:3 Jak widać ma się świetnie. 8 dni temu nałozyłem na tylną klape na testy po lewej stronie oryginał. Natomiast po prawej rozcieńczony 1:1 z wodą destylowaną. Widac minimalna różnice w gorszym odprowadzaniu wody po prawo (wersja rozcieńczona) Ale i tak nie jest zle
_jedrek_ Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Daje rade i fajnie pachnie mysle, ze dobry zakup, przy tej wydajnosci ta 5l banka to dozywotnio juz bedzie [ Dodano: 26 Luty 2013, 20:02 ] Zapowiada się jednak test długodystansowy . Sonax leży od 19dni przejechane ponad 1500km. Myty 2 razy "Prestą do ciężarówek " raz opłukany Tenzi Truck 1:3 Jak widać ma się świetnie. 8 dni temu nałozyłem na tylną klape na testy po lewej stronie oryginał. Natomiast po prawej rozcieńczony 1:1 z wodą destylowaną. Widac minimalna różnice w gorszym odprowadzaniu wody po prawo (wersja rozcieńczona) Ale i tak nie jest zle o widze kolega zlosnika ma
snap Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 czyli reloada moge wylac do kanalizacji ?
bienek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 czyli reloada moge wylac do kanalizacji ? No g... po tym może nabrać niezłego poślizgu A tak na serio to nie wiem... chyba nie taką chemie ludzie wylewają...
Mirko Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 czyli reloada moge wylac do kanalizacji ? ja chętnie przyjmę za cenę przesyłki i wleję do swojej
Moderator Eryczek Opublikowano 26 Lutego 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 czyli reloada moge wylac do kanalizacji ? nie no, tak nie można - to nie ekologiczne wysyłam na PW dane do wysyłki
faraon3021 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2013 Ja mam jeszcze ze dwa litry P40
Rekomendowane odpowiedzi