bluemen Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Takie , tylko mają wszytą metkę to są te za 3,99? jaka jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gypsy_69 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Tak, a w zasadzie po 37,99 za 11 sztuk , jakościowo takie jak Eurow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Dostałem jedną fibrę z Kriklanda- tragedia. Do lakieru wg mojej oceny absolutnie się nie nadają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 czarekcw, mówisz? Kurcze teraz chciałem zamówić sobie z 10 sztuk. Niby zastępują Eurowy, które ja używałem do wycierania past. Ma ktoś jeszcze jakieś spostrzeżenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekcw Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 Lepsze jakościową są te jeśli mowa o budżetowych fibrach http://www.sklep.motogo.pl/pl/p/ValetPR ... Cloth/1076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paviarotti Opublikowano 20 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2014 czarekcw, no to lipa, wziąłem jedna z ciekawości przy okazji zamówienia. Eurowy nie takie złe były, ale raczej do wnętrza czy jakichś plastików/progów, bo jakość mocno średnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mongolski Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 a slyszeliscie cos o recznikach z fibry w decathlon ? http://www.decathlon.pl/rcznik-zielony- ... 71391.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucky Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Mongolski, może będę jutro w Deca to pomacam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 http://fonti.com.pl/recznik-szybkoschnacy.html to coś się nadaje? Na allegro maja promo średni + mały gratis za 9.90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegarek Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 a slyszeliscie cos o recznikach z fibry w decathlon ?http://www.decathlon.pl/rcznik-zielony- ... 71391.html Mam kilka tych ręczników. Do domowego użytku super wycierają i szybko schną. Do auta się nie sprawdza bo za cienki. Uwaga, bo nie wszytkie kolory tych ręczników chłoną tak samo wodę - zielony i żółty ok, ale niebieski i szary słabo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tees Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 mi jest potrzebnych kilka więc zaryzykowałem i kupiłem 6 sztuk Kriklandów. Posiadałem wcześniej średniej jakości mikrofibry i te są podobne. Czy one nadają się do polerowania lakieru po korekcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 do polerowania lakieru po korekcie TrollON: No pewnie, że możesz! Przecież to nie mój lakier więc IMO jak najbardziej możesz działać TrollOff: Jeżeli przeprowadzasz korektę 100% to sam sobie odpowiedz czy chcesz miziać lakier nie do końca miękkimi fibrami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Yasiek, a masz porównanie do żółtej eurowa tego kirklanda? IMO eurow jest całkiem ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Tomek WRO, nie porównywałem tych fibr. Mam eurowy i stosuje je przy korekcie do II etapu. Po III etapie używam już znacznie bardziej przyjaznych włochatych fibr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PisKooR Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 nazbierało się u mnie tych mikrofibr..oj nazbierało... za niedługo na każdą rysę na aucie będzie po jednej ścierce... niemniej jednak... kupiłem ostatnio wielki wafel do szyb i jest świetny... ale na szybko w samochodzie tez się coś przydaje więc szybki skok do Jula i kupiłem ściereczkę do szyb za bodajże 7.99 jest fajna bo nie jest gładką a ma fakturkę w malutkie romby i doczyszcza elegancko... cienka ..ale 40x40 więc nie taka malutka... na szybkie przetarcie szyb idealna.. na wyraźne życzenie mogę wkleić zdjęcie no i kupiłem tez taka dużą ścierę http://www.jula.pl/scierka-do-podogi-813211 i muszę przyznać że udało mi się nią osuszyć całego Outbacka który krótki nie jest...Może nie idealnie.. ale... ale wystarczająco.. [ Dodano: 28 Luty 2014, 19:27 ] o... a utaj znalazłem jeszcze ręczniki 70x140 podobno gramatura 400g/m po 18 zeta http://reczniki.net.pl/recznik-z-mikrof ... cy-400gsm/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 A może coś z Chin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kM3 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 http://www.aliexpress.com/item/10pieces-lot-Free-Shipping-25-25cm-Ultra-Absorbent-Microfiber-Cleaning-Cloths-HE003p/401338991.html a może coś takiego? Zamówiłem fibry i glinke: http://www.aliexpress.com/item/Register ... 95820.html A te glinki dobre są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freak Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Nie mam pojęcia, to mój pierwszy zakup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
§Pablo Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 ja już zaczynam się poddawać. Kurcze żeby Sonax się mazał ok rozumie niektórzy też pisali, że mają taki problem ale w sobotę kolega na próbę dał mi wosk kupiony w Juli (Grojet2000) do dziś ręki nie czuję. Każdy twierdzi że woskowanie to taka wisienka na torcie a dla mnie to największy horror w tej całej zabawie . Proszę o pomoc dajcie link do jakiejś ścierki idealnie nadającej się do polerowania wosku gdzieś do 25zł. I prośba druga wyjaśnijcie mi dokładnie ten magiczny test palca podczas woskowania. Z góry dzięki za dopwiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 3 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 §Pablo, test palca polega na tym, że po kilku minutach leżenia wosku na aucie sprawdzasz czy jest już bezproblemowy do starcia. Czyli przesuwasz palcem po aucie i jak widzisz, że wosk bez problemu się ściera pod palcem to działasz. Wosku robisz cieniutką warstwę, nie na bogato bo wtedy faktycznie ręki możesz nie czuć Co do ścierania wosku to http://www.shiningcar.pl/pl/p/ShiningCa ... 630gr/1052 będzie bardzo dobra. Lub inna fibra z długim włosiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
§Pablo Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 dzięki Yasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominiczek9518 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Proszę o pomoc dajcie link do jakiejś ścierki idealnie nadającej się do polerowania wosku gdzieś do 25zł. Ze swojej strony mogę polecić COBRA Gold Plush Jr. Microfiber Towel. Tańsza alternatywa dla propozycji kolegi wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruno Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ja z budzetowych polecam mikrofibry Style 5 szt. z Viledy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ondaniel Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 ja natomiast polecam wyjście do biedronki ale nie do każdej:) są mikrofibry 40x40 pakowane po 2szt. żółte bodajże za 5zł ale gramatura 350gr u mnie tylko w jednej były dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
§Pablo Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 jakoś mam awersje na marketowe fibry. Mam już ich z 20 i są jak dla mnie fatalne. Znając życie kupie w pełni profesjonalną fibrę i się załamie bo okaże się, że nie jest wcale lepsza ale nadzieja matką głupich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi