Xeper Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Żółwiki to naprawdę dobre LSP. To trochę za mocne słowa moim zdaniem - ale ten jeden selant jest na prawdę niezły. Tak, masz racje: nie wszystkich żółwików próbowałem, takze to było zbyt duże uogólnienie... Miałem u siebie wspomniane juz LSP Gloss Guard, a potem jego bezpośredniego następce czyli Platinium Extra Gloss i obydwa niezwykle trwałe oraz miały świetny beading. Również ICE fajnie kropelkował ale za to siedział krócej. Biorąc pod uwagę cenę Gloss Guarda, to IMO trudno o trwalsze, łatwiejsze i lepiej odprowadzające wodę LSP.
mario704 Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Turtle ICE dla mnie i tak zawsze bedzie mistrzem. Pamietam jak dzis piękny słoneczny dzien lipca 2009, kiedy to kupilim coś droższego, żeby smarować 2miesięczny mamowóz. Płukanie na pobliskim bezdotyku, potem niebieska gąbeczka plus ICE, cały dzien potem z tatą staliśmy i cmokaliśmy. FENK JU TERTYLŁOKS Na 2 miesieczne auto to wszystko zrobi wow nawet masł extra...chyba że po dżungli nim je jeździliście;-)
Artih Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2014 ... wspomniane juz LSP Gloss Guard, a potem jego bezpośredniego następce czyli Platinium Extra Gloss ... To z tego co wiem to nie następca, a jeden i ten sam produkt tyle, że w innym opakowaniu. Ale oczywiście bardzo dobry
Moderator krd Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Taka mikro-zagadka od nas. 3 tygodnie, 600km i bezdotykowe plukanie
mario704 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Naprowadź chociaż czy to qd czy wosk czy sealent :-P
Justyna Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 jest to wosk w okolicach 50 zł
Justyna Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 nie jak nikt nie zgadnie to dziś wieczorem napiszę co to jest. Mogę jeszcze napisać, że lakier po nim jest bardzo śliski.
kamilgt Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 bardzo śliski. dobry SONAX za 50zł to nie wiem, coś z softa może
kamilgt Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Olaboga to nie wiem, jakimś mleczkiem nabłyszczyła i nam tu zagadki robi
Tommy Lee Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 żółwik a na serio to w paście czy w płynie ten wosk?
Berd Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ostatnie podejście - Meguiars Cleaner Wax
Justyna Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dalej pudło, a jest to wosk w płynie
Rekomendowane odpowiedzi