Jump to content

Recommended Posts

• Administrator
Posted

Mam taką prośbę.....ostatnio w pewnym gronie wywiązała się dyskusja na temat poniższych zdjęć , a mianowicie co leży na aucie i z jakiej półki cenowej pochodzi. Głosów sprzecznych było wiele,propozycji również, konkluzji żadnej. Dlatego w ramach pewnego testu, chciałbym żebyście napisali tutaj co Waszym zdaniem leży na aucie , z jakiej półki cenowej/producenta etc. Wszystkie strzały dozwolone, co pierwsze przyjdzie do głowy :good: Za parę dni, po weekendzie posprzątam temat ale tymczasowo nie chce zakładać nowego tematu, więc działamy tutaj.

isdsc06285.jpg

isdsc06286.jpg

isdsc06287.jpg

isdsc06288.jpg

isdsc06303.jpg

isdsc06306.jpg

isdsc06307i.jpg

isdsc06310.jpg

isdsc06312.jpg

isdsc06318.jpg

isdsc06329.jpg

• Replies 162
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Moderator
Posted

jak na mój gust to kropelki są Polishangelowe - Husaria, Sky Fly? :o

a może to coś z górnej półki Zymola? :-]:-]

Posted

Dziuplę poznaję, auto tez. Coś za łatwa zagadka by była, jakby tu leżał SV, Zymol czy PA. To co innego :o

• Administrator
Posted

Jest mi bardzo miło że ktoś sugeruje skłonienie przeze mnie Lavy do takiego zachowania, ale nie :D

Posted

Strzelam, że na aucie leżą krople wody demineralizowanej. Niska półka - kilka złotych za 5litrów :D

Dobra a teraz powożnie. Podejrzewam, że leży wosk/sealant z niższej półki. Jaki to już oczywiście nie mam pojęcia ale pozwolę sobie strzelić - FK Pink?

Posted

Jak na sealant kropelki za ładne, więc obstawiam wosk. Półka cenowa okolice 300-400zł. Marki nie podaję.

• Administrator
Posted

Dokładnie takich odpowiedzi jak ta wyżej oczekuje ;)

Posted

Mi kropelki przypominają glasura ale to było by za bardzo oklepane.

Ostatnio w modzie polishangel :? i go obstawiam .

• Moderator
Posted

dzinkins, balcerek, czemu tak myślicie?

coś nie tak z kropelkami czy po prostu podejrzewacie że to podpucha i nie chcecie się wygłupić? :)

Posted
coś nie tak z kropelkami czy po prostu podejrzewacie że to podpucha i nie chcecie się wygłupić? :)

Mnie tylko dziwi duża ilość wody .................

Posted

A ten produkt to z bardziej popularnych czy mniej? :idea:

Ja swego czasu miałem podobnie po GlansProtector, ale nie wiem czy Wy takie "sikacze" używacie :D