Skocz do zawartości

Najładniej pachnące kosmetyki

Najładniej pachnące kosmetyki dla Ciebie :  

384 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał być zaznaczony Endurance zamiast PB Nattys BLue ale mój zajeżdża tak jakby zgnitymi malinami :kox:

No i bezapelacyjnie PB NL :roll:

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Master
Opublikowano

Dla mojego subiektywnego nosa CONCORSO jest dla mnie "the best".

Nie pogardzę również Autobahn'em.

p.s.

dziwny wątek, a zwłaszcza niekompletna lista ankiety :o:dontknow:

Opublikowano
Ten wosk z lidla ... ma tak zarąbisty zapach że za każym razem jak jestem w lidlu to wącham go chwile :D

+1 :song:

Dla mnie również bezkonkurencyjny :good:8-):evil:

Nawet podoba mi wygląd lakieru po aplikacji, tylko z trwałością krucho ;)

Opublikowano

Moj numer 1 to sv concorso :-) i co pewnie juz oznacza zboczenie uwielbiam zapach IronX :-D kwiatowy byl moim hitem, ale cherry tez obleci :-D

Opublikowano
Ten wosk z lidla ... ma tak zarąbisty zapach że za każym razem jak jestem w lidlu to wącham go chwile :D

+1 :song:

Dla mnie również bezkonkurencyjny :good:8-):evil:

Nawet podoba mi wygląd lakieru po aplikacji, tylko z trwałością krucho ;)

Wyglad jak wyglad, ale ingow to nie robi. Fakt pachnie super, cos jak SV Mirage.

Opublikowano

Dla mnie zapachowym szczytem jest Migliore Primo, ten zapach uzależnia od pierwszego niuchnięcia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy PB Natural look pachnie lepiej od CG Natural Shine ? Efekt na desce mają podobny tylko nie wiem jak to się ma do zapachu...

CG pachnie intensywniej,jest też bardziej skondensowany na moje,a za tym wydajniejszy ;)

Opublikowano

To fakt, jest tak wydajny że nie idzie tego zużyć... chyba na opony będę stosował bo w takim tempe to nigdy innych na spróbuję ;) a szukam jakiegoś fajnego zapachu wieć pomyślałem o PB NL

[ Dodano: 27 Luty 2013, 15:42 ]

To fakt, jest tak wydajny że nie idzie tego zużyć... chyba na opony będę stosował bo w takim tempe to nigdy innych na spróbuję ;) a szukam jakiegoś fajnego zapachu wiec pomyślałem o PB NL

• Moderator
Opublikowano

Wedlug mnie fajne zapaszki maja:

- Z Vinyl Cleaner

- Z Treat

- SV BoS :mrgreen:

• Moderator
Opublikowano

Ciezko mi go przywolac z pamieci. W weekend go poniucham i sprobuje okreslic nute zapachowa :)