Jump to content

Najładniej pachnące kosmetyki dla Ciebie :  

384 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Posted

Panowie i Panie, wielu/wiele z nas uwielbia pracować przy środkach które pachną.

Zakładam ankiete, prosze o wybranie maksymalnie dwóch środków z listy, bądź dopisanie swojej propozycji w temacie ;)

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chemical Guys Stripper Scent :evil:

Cherry glaze,

Meguiars Gold Class Paste Wax,

Dodo Juice Purple Haze,

Nielsen Finesse,

Megs Glass Cleaner,

Lusso Oro

Posted

PB Wheal Sealant :-]

Megs Last Touch

Megs NXT Shampoo

Megs Glass Cleaner

Z Glasur / Dodo Diamond White - pachną identycznie

Posted

Czemu nikt nie wymienia iron-x ? :lol::lol:

Autobahn, Saphir, Carbon, PB Natty's Blue, Stripper Scent

Posted

Oczywiscie PB natural look, DG 901.

A z najgoszej smierdzacych ostatnio to tenzi prix, jeszcze mi sie wylal w paczce.

Posted

Striper scent, DJ blue velvet pachnie jak guma balonowa a ma sie ochote popic to pachnacym jagodami PB BH. Pets 53 z puszki nie pachnie ciekawie ale przy aplikacji w calym garazu unosil sie zapach kokosow. PB QD+ podobnie jak BH. Nielsen cyclone w malym stezeniu przyjemni swiezy powiew cytrusow. PB NL migdaly. Chyba cala seria kosmetykow PB i DJ ma bardzo przyjemne zapachy :)

Posted

Jak Natural Look to i CG natural matt shine dressing ;)

Posted

[glow=yellow]Panowie i Panie - temat zaktualizowany - dodano ankiete, głosujemy, głosujemy[/glow] 8-)

Posted

Wiele to ja się kosmetyków nie nawąchałem ale ale. Bardzo podoba mi się zapach szamponu od 4nano i RG 4x4 ;)

A że widocznie mam ukryte ćpuńskie przywary to uwielbiam zapach FK hitempa ;P Aaale każdy ma swoje pierdzielce.