Sparco Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mi w CarSpa robili korektę i kładli powłokę tylko że car pro cquartz uk i byłem,jestem zadowolony z ich wykonanej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 To też warto jednak się skupić na opiniach z forum, a nie z rozgoryczonych anonimów na goworku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 dzinkins napisał/a: :song: Polecasz siebie? Ja amator-hobbysta gdzie mi do Car-Spa bez przesady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Panowie co polecacie na pierwszą przygodę z powłoką, tzn jaką wybrać żeby była jak najłatwiejsza w aplikacji żeby nic nie popsuc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Panowie co polecacie na pierwszą przygodę z powłoką, tzn jaką wybrać żeby była jak najłatwiejsza w aplikacji żeby nic nie popsuc Powłoki LE bajka w nakładaniu i ścieraniu a ja z swojego drobnego doświadczenia z powłokami mogę powiedzieć że na jasnym jakiegoś wielkiego problemu nie widziałem jak przy LE , C1 i Mohs Więc nie taki diabeł straszny jak go malują choć przy CQ były różne akcje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxManiekxx Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Wracając do tematu Car Spa Gdynia to ja osobiście rozmawiałem z jednym ich klientem, który kładł u nich powłokę kwarcową i wrócił na reklamację bo robiły się jakieś dziwne akcje po deszczu i był na reklamacji.. zrobili i mówił że dalej to samo. Przez nich stwierdził że kwarc to najgorsze co może być.. przekazuję tu jego słowa a nie moje zdanie na temat ich prac. Bo osobiście nie miałem styczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver200 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dzinkins LE? LE nie moge rozszyfrowac tego skrotu. Pomozesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 LIQUID ELEMENTS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wracając do tematu Car Spa Gdynia to ja osobiście rozmawiałem z jednym ich klientem, który kładł u nich powłokę kwarcową i wrócił na reklamację bo robiły się jakieś dziwne akcje po deszczu i był na reklamacji.. zrobili i mówił że dalej to samo. Przez nich stwierdził że kwarc to najgorsze co może być.. przekazuję tu jego słowa a nie moje zdanie na temat ich prac. Bo osobiście nie miałem styczności Może klient oczekiwał jakiś oh ahów a powłoka była dobrze zrobiona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 proximo, skoro poprawiali to coś musiało być na rzeczy. Może się tak zdarzyć, że z jakiś względów (nie mówię tutaj o przygotowaniu powierzchni) lakier nie polubi się z powłoką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Może Są lakiery na których nic nie będzie siedzieć, czy to powłoka czy to wosk. I przygotowanie powierzchni nie ma tutaj nic do rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atvmmz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Evo, To jakieś konkretne typy lakierów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Panowie co polecacie na pierwszą przygodę z powłoką, tzn jaką wybrać żeby była jak najłatwiejsza w aplikacji żeby nic nie popsuc Powłoki LE bajka w nakładaniu i ścieraniu a ja z swojego drobnego doświadczenia z powłokami mogę powiedzieć że na jasnym jakiegoś wielkiego problemu nie widziałem jak przy LE , C1 i Mohs Więc nie taki diabeł straszny jak go malują choć przy CQ były różne akcje no to musze ją kupic a jaką kładłeś dokładnie? Firma godna zaufania co każdego produktu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A czy ktoś jest w stanie powiedzieć czy PA Cosmic nadaje się na furę oklejoną folią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 A czy ktoś jest w stanie powiedzieć czy PA Cosmic nadaje się na furę oklejoną folią? Ja jestem w stanie. TAK, nadaje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Jedno i drugie ręcznie? Czy można maszynowo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mam pytanie, która z powłok daje najlepsze zabezpieczenie lakieru przed rysami, posiada największą twardość, inne aspekty są na drugim miejscu. Chcę położyć to na Suva który czasem będzie się przetaczał przez jakiś las Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tylko ta: http://linex.saabix.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor Fran3k Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 jeszcze dodałbym x-kote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bez przesady Nie będę go szarpał po puszczy czytałem kilka stron wcześniej, że u kolegi malypb sprawdził się PolishAngel Cosmic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Jedno i drugie ręcznie? Czy można maszynowo? Jak na folie (zarówno gloss i mat) to idzie tylko sam COSMIC. Działa to wówczas na zasadzie sealantu. Można nakładać maszynowo ca.1000 obr/min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ciekawe to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan-16 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ok, tylko czemu w 50s, lampa pasażera jest czysta a od kierowcy brudna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatthewG Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Haha rzeczywiście, czyli co jakieś sztuczki z obróbką zdjęć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bizislawek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ok, tylko czemu w 50s, lampa pasażera jest czysta a od kierowcy brudna?? Odpowiedz masz w 15 s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi