xlineage Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Heyka, Jako, ze tutaj najczesciej przewijały się produkty do tapicerki w pracy recznej valetpro heavy cleaner albo Nielsen low foam. A, ze ja nie dostałem odpowiedzi, co wybrac, to kupilem oba produkty i przed uzyciem wolalem zrobic test na dywanie domowym, a wiec zrobilem sobie test na dywanie i do auta zdecydowanie NIELSEN LOW FOAM do pracy recznej. Mam nadzieje, ze sie przyda Nastepnym razem przetestuje DywanLux'a vs Nielsen Low Foam na tapicerce samochodowej.
mario704 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Valet pro classica nie rozrabiam w ogóle i jade z koksem.Cena 0,5l jest tak śmieszna że nie ma sensu kombinować a dobrze odświerza tyle że nie mam tragedii w samochodzie
Grzechu23 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Dzisiaj przyszła paczka właśnie z Nielsen Nap Low Foam jako ze jest to moje pierwsze podejście do tego produktu postanowiłem zrobić test. Może nie jest ta tapicerka samochodowa, ale chciałem sprawdzić wcześniej na czymś "bezpiecznym" ;D Stężenie książkowe czyli 1:10 Tak to wyglądało przed praniem: Leci taśma: A oto efekty: Nie obyło sie bez pomocy właściciela ;D I Finał Jutro mogę śmiało czyścić tapicerke w samochodzie Po dzisiejszym teście śmiało polecam Nielsena, jak dla mnie zdał egzamin Pozdrawiam
Dario88 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Fajny test zrobiłeś Właściciel pewnie zadowolony ?
Michał126 Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Bardzo fajny test. Mnie Nap Low Foam "kupił" na tyle, że nie mam potrzeby kupowania innego środka i do ręcznych przepierek, i do prania ekstrakcyjnego. Świetny zapach, wysoka skuteczność, brak plam. Chwilowo miałem środek do prania ekstrakcyjnego Karchera i stwierdzam, że skuteczność ma porównywalną, ale nie pozostawia ładnego zapachu i za przeproszeniem g... się pieni, co mi osobiście przeszkadzało w pracy. Na szczęście już go skończyłem i muszę się wybrać po całą pięciolitrową bańkę Nielsena, która kosztuje mniej niż dwa litry Karchera
Thomas Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Nielsen nap low jest fajny ,ale wg mnie lepiej daje sobie radę Valet Pro Classic carpet cleaner , ładniejszy zapach IMO oraz lepsze działanie.
kedar Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Godzinę temu, Thomas napisał: Nielsen nap low jest fajny ,ale wg mnie lepiej daje sobie radę Valet Pro Classic carpet cleaner , ładniejszy zapach IMO oraz lepsze działanie. Serio? No toś mnie ucieszył, bo właśnie zakupiłem ValtePro do przetestowania. Na Nielsena złego słowa nie powiem, bo doczyścił to co czyściłem Prestone i K2 Tapis. Może w weekend znajdę czas na kanapę w salonie.
Michał126 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Godzinę temu, Thomas napisał: Nielsen nap low jest fajny ,ale wg mnie lepiej daje sobie radę Valet Pro Classic carpet cleaner , ładniejszy zapach IMO oraz lepsze działanie. A cena? Pięć litrów Nielsena za 70 zł to jest napad na bank Moja mama już nigdy nie wezwie tych etatowych praczy, bo mam lekko dwuletni zapas dla jej kompletu wypoczynkowego z alcantary.
Thomas Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 @kedar wg mnie (a już trochę aut wyprałem w różnym stopniu zabrudzenia) lepiej radzi sobie z brudem, jestem pozytywnie zaskoczony tym produktem, chociaż nie testowałem wersji Heavy jeszcze,która z założenia ma jeszcze lepsze działanie Mam LCK równiez ,ale wg obiegowej super opinii, nie jestem do niego przekonany
clavikord Opublikowano 16 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2017 Ale jak się Nielsenem fajnie buty materiałowe czyści w PET 1:5 pare strzalów na buta, przetrzeć fibrą i czyste
Jamakaci Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2018 Kupiłem jakiś czas temu Nielsena Nap Low Foam. Skuteczny jak cholera. Wyprałem nim ostatnio cały dywan oraz brudną kanapę. Rozcieńczenie 1:4. Dobrze namoczyłem praną powierzchnię a nadmiar dokładnie ściągnąłem odkurzaczem. Możliwe że nie było aż takiej potrzeby rozcieńczyć chemii tak bardzo, aczkolwiek dmuchałem na zimno patrząc na wygląd pacjentów Pytanie. Zamierzam kupić lepszy odkurzacz piorący. Nie chciałbym dodatkowo wydawać pieniędzy na pre-spray. Nielsen radzi sobie dosyć dobrze z zabrudzeniami. Czy można zastąpić zwykły pre-spray właśnie Nap Low? A potem płukankę odkurzaczem zrobić z chemią np: Chemspec Liquid Formula 90?
Rekomendowane odpowiedzi