kamilgt Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 nie zbliża się czasem przegląd? ale się chłopaki zdziwią już się nie mogę doczekać usuwania morki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aoox Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Udało jedynie się dowiedzieć, że hamulce są dobre Nie chciej się przekonać ile tak naprawdę są warte. Nie wiem czy pamiętasz, ale miałem takie Ducato tylko w żółtym kolorze. Nie raz jadąc z towarem na pace na autobahnie zabrakło hamulca. Niby są, niby twarde, niby dobre. A wystarczy lecieć ca. 150 km/h z jedną toną na pace i sekundę hamują ok, ale za chwile pedał wpada w podłogę i zostaje tylko wybieranie najlepszego toru do ucieczki lub modły do tych nad nami. Za miesiąc odbieramy nowe Ducato i panowie w ASO zapewniali mnie, że w wersji 3.0 180 KM są dużo efektywniejsze hamulce, jak w poprzedniej. Pożyjemy, zobaczymy . Sory za OT, ale to ku przestrodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 o widzisz, to będzie fela, swap hamulców, tylko jednego brakuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Geno Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Gleby Paweł, już wiem czemu masz na forum tytuł mastera, szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 gruby_RS - choć nie ten samochód co trzeba wrzucileś do PSB / zawsze możesz się poprawić / to efekt pierwsza klasa. Jakość prac jest już znana i uznana - ja w Twoich relacjach mocno zwracam uwagę nie tyle na efekt /nie spodziewam się, zobaczyć, że coś po zakończonej pracy dalej jest brudne / co umiejętność rozrkęcania poszczególnych elementów. Brawo. Pięknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 nie zbliża się czasem przegląd? ale się chłopaki zdziwią troche pewnie tak, ale znają mnie już Nie wiem czy pamiętasz, ale miałem takie Ducato tylko w żółtym kolorze No jasne To tak: jak widzisz po roczniku i przebiegu, 90% to miasto i tak naprawdę nie miałem jeszcze "możliwości" wykonania pełenego awaryjnego hamowania od autostradowych prędkości, więc ciężko mi zająć stanowisko... A z "neta" i prasy, to np w "Motorze" był test hamowania różnych pojazdów i chwalili Ducato, załadowany hamował niemal identycznie jak pusty... Tak, czy siak, jak wybiorę się kiedyś w dłuższą trasę, to będę uważał. Dzięki. Za miesiąc odbieramy nowe Ducato w wersji 3.0 180 KM kongratulejszyn na pusto to można już "drażnić" osobowy "plankton" Jakaś relacja? New car preparation.... Gleby Będzie nie ten samochód co trzeba wrzucileś do PSB mam jeszcze jedną szansę - będziesz Pan zadowolony p.s. baaaardzo niepokoi mnie Twój podpis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Jakość prac jest już znana i uznana - ja w Twoich relacjach mocno zwracam uwagę nie tyle na efekt /nie spodziewam się, zobaczyć, że coś po zakończonej pracy dalej jest brudne / co umiejętność rozrkęcania poszczególnych elementów. + Użyte środki Good job, miło się ogląda, jeszcze milej czyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 mam jeszcze jedną szansę - będziesz Pan zadowolony Boże Ciało w tym roku wypada 7 czerwca... To jak - mogę już rezerwować czas w kalendarzu na relację? Niedziela wieczór, 10 czerwca? p.s. baaaardzo niepokoi mnie Twój podpis... Oj tam zaraz niepokoi... Spokojnie - RS'a nie przegoni... Jeszcze... + Użyte środki Fakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Twoje relacje wujaszku wkurzają mnie tylko pod jednym względem! Ile bym sobie nie obiecywał, że już nic nie zakupię, to jak tylko zobaczę 'The Gruby's Stuff' muszę co nieco zanabyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 gruby_RS, o autograf mogę prosić ?! tak oglądam , napalam się , i mówię w duchu , no to teraz mój ... i h.. , tyle go widzieli , mycie , QD i do widzenia , ale kiedyś pora przyjdzie i na mój relacja pierwsza klasa , czytanie i oglądanie to sama przyjemność , jeszcze w takim aucie czekam na więcej ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amper124 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Boje się co będzie następnym stejdżem w Twoich pracach gruby_RS Biedny żabkowy fok, skończy jako puzzle. Czyste i pachnące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 muszę co nieco zanabyć. hehe, dobre czytanie i oglądanie to sama przyjemność Dziękuję jeszcze w takim aucie Zarabia na siebie i nie tylko.. więc tym bardziej "wypada", a od jesieni "trochę" go zaniedbałem Boje się co będzie następnym stejdżem w Twoich pracach Kojarzysz testy "100tkm" w Auto-Świecie i duże zdjęcie na koniec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 You are crazy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 SzaKal takie moje "dream" to rozwalić "coś fajnego", takie ze 20 lat, do ostatniej śrubki i złożyć jeszcze raz ... ale niestety, nie w tym sezonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fernando Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 SzaKal takie moje "dream" to rozwalić "coś fajnego", takie ze 20 lat, do ostatniej śrubki i złożyć jeszcze raz ... ale niestety, nie w tym sezonie Mogę Ci udostępnić do tego celu zabytkowego już FSO 1500, rocznik '76. Tylko że tam, jak coś rozłożysz, to może się okazać, że ze składaniem będzie mały problemik Ale kurcze, chciałbym go kiedyś odpicować tak na błysk naprawdę, póki co dopieszczam mechanicznie, żeby cieszyć się jazdą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 SzaKal takie moje "dream" to rozwalić "coś fajnego", takie ze 20 lat, do ostatniej śrubki i złożyć jeszcze raz ... ale niestety, nie w tym sezonie widzę, że mamy to samo marzenie, tyle, że ja chcę to zrobić z polonezem niestety jeszcze nie teraz czekam na dalsze prace nad Ducato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 10 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Paweł cossiego tak zrób to masz stałego pomocniła! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 SzaKal takie moje "dream" to rozwalić "coś fajnego", takie ze 20 lat, do ostatniej śrubki i złożyć jeszcze raz ... ale niestety, nie w tym sezonie znam takiego jednego z tego forum co coś takiego uskutecznia i do tego szybkie auto na F, Paweł jak zawsze twoje prace czytać i oglądać można w nieskończoność nawet na tak mało wdzięcznym auto jak Ducato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 ja chcę to zrobić z polonezem trzymam kciuki - warto Paweł cossiego tak zrób to masz stałego pomocniła! Jak zielone będzie już na blachach WWL...., tfu.. W3 GRUBY to pakuj graty... niestety póki co, to mżonka-marzenie... ale some says "warto marzyć" znam takiego jednego z tego forum co coś takiego uskutecznia i do tego szybkie auto na F zupełnie nie mam pojęcia o Kim mowa, ale spróbuję się dowiedzieć, co się święci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 zupełnie nie mam pojęcia o Kim mowa, ale spróbuję się dowiedzieć, co się święci... oj znacie się nie od dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jama89 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 takie moje "dream" to rozwalić "coś fajnego", takie ze 20 lat, do ostatniej śrubki i złożyć jeszcze raz ... ale niestety, nie w tym sezonie gruby_RS Myślę, że czymś takim mógłbyś się zająć http://www.kuzajsport.otomoto.pl/lancia ... 98860.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Piękna, ale serce bije mocniej w stronę innego na "F" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 gruby_RS, przymierzasz się du usunięcia morki na lakierze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 10 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 przymierzasz się du usunięcia morki na lakierze? "Ale" jest takie, że klaru nie ma zbyt dużo, całkowite odczyty to 120-130, metalic. Auto bezwypadkowe, znaczy się nawet bezstłuczkowe, nie dotykane poza fabryką, więc nie za wszelką cenę - szkoda byłoby trochę ew fuckupu... Ale zabawy będą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 To się rozumie że nie za wszelką cenę bo nie warto Jeśli pobawić się tylko to zapytam jaki plan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi