Administrator Evo Opublikowano 30 Lipca 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 max rozmiar zdjęcia Który jest niezgodny z regulaminem, więc bym prosił o zmniejszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 max rozmiar zdjęcia Który jest niezgodny z regulaminem, więc bym prosił o zmniejszenie Już poprawiam, nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ten odkurzacz ma Natrysk i ssanie czy tylko ssanie ? bo jak widac to oprysk robiłęś z marolexa czy sie mylę ? a więc co mi sie nie podoba to że nie ma na dywanikach ładnego zaczesania i jakiś 50/50 a tak to praca na +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 tfelek, ma natrysk i ssanie. Pewnie z marolexa jechał z presprayem. Ja jak prałem to z opryskiwacza prespray, a potem z odkurzacza właściwy natrysk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Odkurzacz ma natrysk z marolexa był prespray ValetPro HDCC 1:10 Ja jak prałem to z opryskiwacza prespray, a potem z odkurzacza właściwy natrysk. Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 nie ma na dywanikach ładnego zaczesania i jakiś 50/50 No i zdjęcia z ssania... lipa Żarty oczywiście. Bardzo fajnie wygląda na fotkach Alcantarę też traktowałeś tym, czym resztę, czy dedykowany siuwaks? Oj marzy mi się tak volvo wyprać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 nie ma na dywanikach ładnego zaczesania i jakiś 50/50 No i zdjęcia z ssania... lipa Żarty oczywiście. Bardzo fajnie wygląda na fotkach Alcantarę też traktowałeś tym, czym resztę, czy dedykowany siuwaks? Oj marzy mi się tak volvo wyprać Niestety, jakby się chciało wszystko fotografować to potrzeba pomocnika Alcantarę traktowałem tym samym, tylko że zamiast szczotki użyłem gąbki, szczotka mimo że soft i tak szarpała materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 GracjanS4, Jak wrażenia co do 4001, bo przymierzam się do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 GracjanS4, Jak wrażenia co do 4001, bo przymierzam się do zakupu. Wrażenie bardzo pozytywne, zadowolony z zakupu jestem IMO w tej kwocie ciężko będzie kupić coś lepszego Jedyny minus to rura, jest dość sztywna i czasami trzeba z nią powalczyć ale do przejścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jedyny minus to rura, jest dość sztywna i czasami trzeba z nią powalczyć ale do przejścia Wspominałem o tym wcześniej, ale jak słusznie zauważyłeś - jak się popieści to się wszystko zmieści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 DawPi, GracjanS4, Poradzę sobie i z nią, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaptan Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Również polecam ten odkurzacz, bo nim prałem ostatnio . Widzę, że jednak fotel kierowcy się poddał i też go wyjąłeś. Bardzo dobrze. Mnie czekają poprawki na fotelach, ale to za 2 tygodnie najwcześniej. Btw. niezła ilość syfu jak na tak czyste na oko wnętrze. Powodzenia z podsufitką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Fotel kierowcy się poddał, nie było innej opcji Podsufitki nie ruszam, przetrze tylko fibrą, nie chcę żeby się coś odkleiło jak by coś za mokro wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Niestety, jakby się chciało wszystko fotografować to potrzeba pomocnika trzeba było dzwonić A tak poza tym to widzę że już nabrałeś wprawy i poszedłeś dalej z robotą,całkiem całkiem:D Kiedy coś kombinujemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Niestety, jakby się chciało wszystko fotografować to potrzeba pomocnika trzeba było dzwonić A tak poza tym to widzę że już nabrałeś wprawy i poszedłeś dalej z robotą,całkiem całkiem:D Kiedy coś kombinujemy? Jakbyś przyjechał to ani fotek ani robota nie zrobiona Wprawa będzie po 4 aucie, na razie początki ale powoli powinno być coraz lepiej A kiedy coś "rzeźbimy" ? Kwestia dogadania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Jakbyś przyjechał to ani fotek ani robota nie zrobiona eee no co Ty, tak źle by nie było. Co najwyżej przy moim byśmy kombinowali albo siedzieli w garażu i obserwowali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 GracjanS4, Teraz to będzie czyścioch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 GracjanS4, praca oczywiście na plus Korci mnie strasznie ten odkurzacz Kärchera Z innej beczki, jak zamocowałeś tablicę w tyle? Taśma dwustronna czy rzep? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Z innej beczki, jak zamocowałeś tablicę w tyle? Taśma dwustronna czy rzep? Klej do szyb Przyszły właściciel będzie miał co robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 GracjanS4, ładnie wychodzi ale czekam na dalszą częśc relacji z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Co to jest za biały zaciek po prawej stronie, na dole oparcia fotela kierowcy? Alkantarę na siedzisku możesz potraktować maszynką do golenia. Może to głupie ale poznikają włoski które się "kołtunią". Ja taki myk zastosowałem w poprzednim samochodzie i wyglądało zdecydowanie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Co to jest za biały zaciek po prawej stronie, na dole oparcia fotela kierowcy?Alkantarę na siedzisku możesz potraktować maszynką do golenia. Może to głupie ale poznikają włoski które się "kołtunią". Ja taki myk zastosowałem w poprzednim samochodzie i wyglądało zdecydowanie lepiej. To nie zaciek, była to przecięta alcantara i ktoś to poszył trochę jaśniejszą nicią Niestety, fotel kierowcy już ma najlepsze czasy za sobą A co do golarki to właśnie jest taki plan, jak wyschnie to wypróbuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puch Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A ten odkurzacz ma też jakąś wąską ssawkę, albo chociaż możliwość dokupienia takiej ? Może bym kiedyś podjechał zobaczyć jak to działa, bo też bym taki kupił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luigi Opublikowano 31 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 @GracjanS4 gdzie można dorwać taką szczotkę, do czyszczenia tapicerki, którą ty pracujesz-tą niebieską (widać ją dokładnie na jednym ze zdjęć)-wydaje się być solidna i wygodna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi