Forest Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Chyba najlepiej utrzymana A4/S4 w Polsce. Gratki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tetrus Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ladne autko i pieknie wyszlo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pro rider Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jest moc szkoda że naklejka pozostała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ciekawe jak kropelki po Mirage Średnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 DawPi, komuś potrzebny GLASUR? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 SJake, nie do końca zrozumiałem, co masz na myśli.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 DawPi, w sensie czy ktoś może poczuł potrzebę posiadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 SJake, ja poczułem po tym filmie i zanabyłem tydzień temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 DawPi, i dobrze zrobiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 9 Maja 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No widzicie, a ja się właśnie czaje na podmianke Glasur - Saphir/Mirage/Shield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Sorry za OF, posiadam glasura i sie zastanawialem nad concorso, jak oceniacie? Wiem, ze bylo juz o tym na forum i wiem, ze to subiektywne odczucia - chce poznac Wasze opinie warto czy niewiele lepszy i prawie 2x drozszy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Evo, Ty to stary zawodnik jesteś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No i naklejka zniknęła 16,66% zadania wykonane. Jeszcze hamerykańce, kluby i bataliony do skasowania i będzie pięknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sciema Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja ci dam skasować Battalion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayrsen Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja ci dam skasować Battalion Nie w głowie - jedynie na szybie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sciema Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 głowa się nie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arti_r1 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 a ja auto widziałem i nawet macałem I różnica jest kolosalna w stosunku do stanu wcześniejszego. Który nie wydawał się jakoś mocno zniszczony. GracjanS4 nawet ciekawie wyszło te malowanie tych części tarcz, chyba będę musiał u siebie pokombinować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sucre Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Widać konkretną robotę chłopaków z rise and shine.. Zupełnie inny samochód teraz, tak mi się zdaje po zdjęciach że wosk wyciągnął trochę perły z tego lakieru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Ja wcześniej myślałem, że to uni Nice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golono Opublikowano 10 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2012 Chłopaki z R&S dali radę Piękna S4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 GracjanS4, zmień hosting ze zdjęciami bo nie można powiększyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 GracjanS4, zmień hosting ze zdjęciami bo nie można powiększyć Nie da się pewnie bo to max rozmiar zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja mam tak że jak nacisnę na zdjęcie to otwiera się głowna strona postimage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi