Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 358
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

No widzicie, a ja się właśnie czaje na podmianke Glasur - Saphir/Mirage/Shield ;)

Opublikowano

Sorry za OF, posiadam glasura i sie zastanawialem nad concorso, jak oceniacie? Wiem, ze bylo juz o tym na forum i wiem, ze to subiektywne odczucia - chce poznac Wasze opinie warto czy niewiele lepszy i prawie 2x drozszy?

Opublikowano
No i naklejka zniknęła ;)

16,66% zadania wykonane. Jeszcze hamerykańce, kluby i bataliony do skasowania i będzie pięknie... ;)

Opublikowano

a ja auto widziałem i nawet macałem :P I różnica jest kolosalna w stosunku do stanu wcześniejszego. Który nie wydawał się jakoś mocno zniszczony.

GracjanS4 nawet ciekawie wyszło te malowanie tych części tarcz, chyba będę musiał u siebie pokombinować :P

Opublikowano

Widać konkretną robotę chłopaków z rise and shine.. :good: Zupełnie inny samochód teraz, tak mi się zdaje po zdjęciach że wosk wyciągnął trochę perły z tego lakieru.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
GracjanS4, zmień hosting ze zdjęciami bo nie można powiększyć ;)

Nie da się pewnie bo to max rozmiar zdjęcia ;)