escimo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, wiem że była prana Ale jedna z fotek mnie zaintrygowała. Tak czy siak, jeździłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, wiem że była prana Ale jedna z fotek mnie zaintrygowała. Tak czy siak, jeździłbym Dobre oko Zobaczę co da się zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Pomyślimy, linki w zakładkach ) pomyśl bo to chyba jedyna rzecz jaka mi nie pasuje w Twoim aucie a i jeszcze tylny emblemat Sline bym wymienił na nowy poza tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Pomyślimy, linki w zakładkach ) pomyśl bo to chyba jedyna rzecz jaka mi nie pasuje w Twoim aucie a i jeszcze tylny emblemat Sline bym wymienił na nowy poza tym Na wiosnę będą oba nowe, ten z bagażnika i ten z grilla Takie sprostowanie malutkie, to nie sline, nie bylo sline w B5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Mam nieodparte wrażenie, że prawa lampa ma przestawioną przysłonę w tryb" jadę do UK i nie chcę oślepiać UK'czyków" - płaskie odcięcie zamiast garba jak w lewej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Mam nieodparte wrażenie, że prawa lampa ma przestawioną przysłonę w tryb" jadę do UK i nie chcę oślepiać UK'czyków" - płaskie odcięcie zamiast garba jak w lewej. Mylisz się kolego, wszystko jest tak jak powinno być... Rozmawiałem już na ten temat z osobą, która mi to robiła, przełamanie jest specjalnie tak zrobione, jest po prostu słabsze żeby lepiej oświetlało pobocze... Symetrycznie jest w USA a w UK jest asymetrycznie tylko w drugą stronę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, Kot auto powiem tak Zapewne każda z czynności detailingu przy takim własnym aucie to uśmiech od ucha do ucha na twarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Uwierz, że wiem sporo na ów temat, i według mnie coś jest nie halo, soczewki w obu lampach są takie same i powinny generować identyczne odcięcie, cut off lewej lampy jest do oświetlania pobocza a prawej typowo USA, lub Europa po ustawieniu dodatkowej przysłony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 GracjanS4, Kot auto powiem tak Zapewne każda z czynności detailingu przy takim własnym aucie to uśmiech od ucha do ucha na twarzy Większy uśmiech jest podczas jazdy Chyba że jest do pokonania "odcinek specjalny" wtedy Uwierz, że wiem sporo na ów temat, i według mnie coś jest nie halo, soczewki w obu lampach są takie same i powinny generować identyczne odcięcie, cut off lewej lampy jest do oświetlania pobocza a prawej typowo USA, lub Europa po ustawieniu dodatkowej przysłony. Obrazek Przesłona w prawej lampie jest jakoś lekko przerobiona żeby lepiej oświetlała pobocze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m1chal Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ktos juz pisal o dywanikach... mi tez sie pierwsze co rzucily one w oczy ..a w aso kupowalem nowe gumowe, przod + tyl za jakies niecale 150zl chyba? wiec pieniadz nieduzy a odrazu innaczej wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 24 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 ktos juz pisal o dywanikach... mi tez sie pierwsze co rzucily one w oczy ..a w aso kupowalem nowe gumowe, przod + tyl za jakies niecale 150zl chyba? wiec pieniadz nieduzy a odrazu innaczej wyglada Będzie jakaś wolna kasa to kupię Na razie jutro jadę zapłacić ubezpieczenie za auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embargo Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Przysłona w soczewce tworzy odcięci a nie rozkład światła o tym decyduje kształt odblysnika. Żeby lepiej doswietlala pobocze powinna mieć właśnie garb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Samochodzik wycyckany, aż żal w zimę nim wyjeżdżać... Do garażu i pod kocyk na zimowy sen. Przednie reflektory wyglądają lepiej bez przyciemniającej folii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 Aż miło popatrzeć na takie wylizane autko Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 25 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2012 GracjanS4, wszystko fajnie, ale zrób coś z rozmiarem zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mały_dżon Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Nie polecam "gumowców" z pierwszego linku Maru 123, mają bardzo miękki kołnierz który opada pod własnym ciężarem (co nawet widać na zdjęciach) Jeśli rant dywaniku ma możliwość oparcia o tapicerkę to super i jego duża wysokość jest zaletą w innym przypadku będzie nerw że non stop w jednym miejscu mamy kałużę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Griffe Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Co tu duzo gadac, profi robota, jedwabista fura. Jedna z lepszych S4 jakie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maru 123 Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 mały_dżon, rzuciłem linka tylko poglądowo dobrze że napisałeś że są kiepskie- gracjan uniknie rozczarowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechch Opublikowano 26 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2012 Uwierz, że wiem sporo na ów temat http://www.youtube.com/watch?v=9EfdiKz-z8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Najlepsze są oryginalne dywaniki.Te z pierwszego linku petexa oryginalne nie są. Auto przepiękne,oglądając takie zdjęcia od razu ma się ochotę wziąść do pracy za swoje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Najlepsze są oryginalne dywaniki.Te z pierwszego linku petexa oryginalne nie są. hmm nie bardzo zrozumiałem, piszesz, że te z pierwszego linka nie są oryginalne bo są Petexa, czy że to nie jest oryginalny Petex? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas207 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 nie bardzo zrozumiałem, piszesz, że te z pierwszego linka nie są oryginalne bo są Petexa Chyba o to chodziło, tu bym widział tylko oryginalne Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Najlepsze są oryginalne dywaniki.Te z pierwszego linku petexa oryginalne nie są. hmm nie bardzo zrozumiałem, piszesz, że te z pierwszego linka nie są oryginalne bo są Petexa, czy że to nie jest oryginalny Petex? Firma Petex produkujaca dywaniki to nie to samo co oryginalny produkt Audi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GracjanS4 Opublikowano 29 Października 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Sorry ale nie dam za ori produkt 400zł pewnie albo lepiej i będę je oglądał kilkanaście razy w ciągu zimy Auto robi sporadyczne przebiegi zimą i w mojej opinii jest to całkowicie bezsensowne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KR54321 Opublikowano 29 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2012 Mam oryginalne, gumowe do B7 i leżą na strychu. Nie mam porównania do petexów czy pozostałych exów, ale za to porównywałem oryg. "welurowe" do innych - przepaść na korzyść oryginału. Używam ich przez cały rok, jeszcze nigdy nie przemokły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi