Roko Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Co sadzicie o tym srodku. warto go uzywac?? jak dziala.czy mozna nim zniszyc lakier??
kabul Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Stosował dawno dawno temu jak miałem malucha. Kosztował ok 10 zł i za te pieniądze był bardzo dobrym środkiem.
PN Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 Plastmalla kiedyś trenowałem, ale... chyba jeszcze w 1991szym... I jakoś szybko przesiadłem się na Żółwia...
Thomas Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 u mnie chyba nawet stoi butelka tego ale tylko stoi miejsce zajmuje i się kurzy ja bym już tego nie użył
kuflik Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 plastmal jest genialny, ale do odświeżania dna łódek;p czyli powierzchni gelcoat, i tam się sprawdzał przez wiele lat;p
julian Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2009 kuflik, akurat mnie interesują środki go "żelkotów", choć do tej pory stosowałem rozwiązania 3M. mógłbyś coś więcej na ten temat powiedzieć? ew. proszę o PW, żeby nie robić OT:)
Roko Opublikowano 19 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zepsuje tym sobie lakier jesli zastosuje?? bo posiadam ten srodek. wole sie upewnic zeby nie zaszkodzic lakierowi
Thomas Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Zepsuje tym sobie lakier jesli zastosuje?? zepsuć nie powinien ale super to też taki nie jest jeżeli chodzi o wygląd i trwałość
kuchar Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 ja używalem tego srodka kilka lat temu jak nie bylem 'w temacie'. Nie jest zły, daje nawet niezły polysk ale np.do DC2 Megsa nie ma podejścia...zresztą co sie dziwic nie ta pilka cenowa. stosunek ceny do jakosci bdb. lakieru na pewno nie popsujesz o ile uzyjesz do polerowania/wycierania czystej mikrofibry.
Roko Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 stosunek ceny do jakosci bdb. lakieru na pewno nie popsujesz o ile uzyjesz do polerowania/wycierania czystej mikrofibry. A czego uzyc do nakladania tej politury?? tez mikrofibry czy np gabki.
kanar Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 pad gabkowy obszyty mikrofibra
Roko Opublikowano 21 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 pad gabkowy obszyty mikrofibra Panowie zaczynacie se jaja robic. Po to jest to forum by sobie na wzajem pomagac ( przynajmniej tak mysle). no chyba ze po to zeby wysmiewac sie z mniej doswiadczonych Zadalem to pytanie bo sadzilem ze uzyskam konkretna odpowiedz. A pytanie bylo tak zadane Gabka albo mikrofibra cos z tych 2 rzeczy.
malkolm Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 kolego Roko, nie denerwuj się, mikrofibry służą do ścierania resztek nałożonego wcześniej produktu a do nakładania służą pady, są ich dwa rodzaje: gąbkowe gąbka obszyta mikrofibrą
kanar Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 no dokladnie, spokojnie, nie ma sie co denerwowac pad gabkowy np megsa, zapewne wiesz jak wyglada: http://www.autokosmetyki.pl/images/megu ... _pad_s.jpg pad z obszyty mikrofibra wyglada tak: http://images45.fotosik.pl/188/d139eea3ba85324amed.jpg
malkolm Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 Roko, przejrzyj sobie tą stronę http://all4auto.pl/ , jest to sklep internetowy, zobaczysz jakie sa środki i czym się nakłada, każdy preparat ma opis
Roko Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Moge naniesc to sciereczka z mikrofibry??
julian Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 będzie to mnie wygodne i przede wszystkim skuteczne, ale możesz.
Roko Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 a co bedzie lepsze. scereczka z mikrofibry czy gobka(taka np do naczyn)
malkolm Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Roko, ale po co komplikować sobie życie, w tamachemie 2 pady obszyte mikrofibrą kosztują 8 zł
Łukasz Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 a co bedzie lepsze. scereczka z mikrofibry czy gobka(taka np do naczyn) Aplikator gąbkowy i absolutnie nie taki do naczyń. Te do naczyń są twarde i rysują i nie mam na myśli tej twardej/ściernej części - przetestowane na uszkodzonej masce u kolegi - zostają takie hologramy, że szkoda gadać przynajmniej od tych gąbek do naczyń co ja wtedy miałem.
nOx Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Te gąbki do naczyń mogą służyć awaryjnie jako aplikatory do dressingu do opon
SM Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Te gąbki do naczyń mogą służyć awaryjnie jako aplikatory do dressingu do opon U mnie nie służą awaryjnie tylko standardowo, są tanie i służą mi jako jednorazówki. Tylko mnie nie pojedźcie
malkolm Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 nOx napisał/a: Te gąbki do naczyń mogą służyć awaryjnie jako aplikatory do dressingu do opon U mnie nie służą awaryjnie tylko standardowo, są tanie i służą mi jako jednorazówki. Tylko mnie nie pojedźcie a ja używam pędzelka
SM Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 a ja używam pędzelka Możliwe, że dokładniej się nim rozprowadza i nie traci się tyle produktu, bo gąbka dużo go zapewne wciąga, ale dressingi są bardzo wydajne
Rekomendowane odpowiedzi