Endi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Wszystko już zostało napisane - spotkanie udane, warto było przyjechać, żeby poznać Was wszystkich osobiście, wymienić doświadczenia, wiele nowego się nauczyć. Bardzo podobała mi się organizacja ze strony snb - postawiono nawet Pana Detailera przy samym wjeździe żeby każdy widział, że dobrze trafił
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Endi, widziałem Pana jak oglądał nasze auta - widocznie go "natchnęliśmy"
Swoop Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Eryczek, swoją drogą, szkoda, że nie wpadliśmy na pomysł popracować nad jego furą przy okazji zlotu
fireman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dużo śmiechu, gadania, wąchania, oglądania i zabawy, a przede wszystkim masa świetnej atmosfery
sebcio Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 wąchania zazdroszczę spotkania
fireman Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 sebcio, heh każdy wosk się chciało poniuchać
MetalMagnes Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Słowa uznania dla Ekipy SNB za organizajcę zlotu! Ludzie i Atmosfera była wspaniała! Cały czas coś się działo w kilku miejscach! Wychodząc, myślałem: kiedy będzie następny zlot...i to chyba najlepsza odpowiedź na pytanie: jak było? Coż, w związku z tym nie pozostaje mi nic innego jak zapoczątkować listę na następny zlot 1. MetalMagnes Hail to Total Detailing Maniacs!
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 I jeszcze ja podziękuję za spotkanie Świetnie spędzony czas. Aż jestem zdziwiona, że nie mam zakwasów od ciągłego śmiechu. Loża szyderców dała radę
Marco Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ta,własnie... O czym mówisz droga Wiolu?
sinrock Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mam nadzieje, że kolega Polit się nie obrazi jak wrzucę link do galerii ze spota GALERIA
Cezzar Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 To akurat ja wrzuciłem wszystkie zdjęcia na serwer ale spokojnie nie obraże się...chociaż mieliśmy plan z Politem najpierw te zdjęcia troche poprzebierać.... Poniżej zdjęcie całej ekipy..no może brak Polita ale sami rozumiecie, że ktoś to zdjęcie musiał zrobić Jeszcze raz Wielkie dzięki wszystkim za przybycie oraz szczególne podziękowania dla Partnerów Zlotu: MXNowicki, Diamentowa ochrona lakieru, Kurodetailing i innych których nazw nie można wymawiać głośno Może następnym razem KA będzie się chciało dołączyć w dużo milszej atmosferze bo chyba o to chodzi...łączy Nas Pasja...
coobah Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 tak przeglądam galerię i widzę, że koledzy to ręce z kieszeni wyjęli jak się rzucili na stolik z jedzeniem
Cezzar Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zdjęcie stołu na prośbę niestety jeszcze bez ciast Justyny... za co z góry przepraszam ale pokłony wielkie bo ciasta rozpłynęły się w tempie błyskawicznym....pychotaaa
Dystrybutor Wiolka mx_n Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Ta,własnie... O czym mówisz droga Wiolu? yyy sama nie wiem szczególne podziękowania dla Partnerów Zlotu: MXNowicki I my bardzo dziękujemy
Swoop Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 no i moje zdjęcia bez cenzury więcej: http://img856.imageshack.us/slideshow/w ... c9207c.jpg
Moderator Eryczek Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Swoop, ale Plaka nie było
patrizio1985 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No nie, ale minę zrobiłem, i to pierwszym miejscu, swoop
Swoop Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No nie, ale minę zrobiłem, i to pierwszym miejscu, swoop nie ma co narzekać, przecież "wziąłem cię z zaskoczenia"
dzinkins Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 No nie, ale minę zrobiłem, i to pierwszym miejscu, swoop Już nie narzekaj - ja nie lepiej
sebcio Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dzinkins, na tej antence CB chyba strach jeździć ?? Zdjęcia z parkingu mówią jedno... mafia ma walne zebranie w Łodzi
Endi Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zdjęcia z parkingu mówią jedno... mafia ma walne zebranie w Łodzi Ciiichooooo!!!! O tych sprawach nie rozmawiamy na głos!!! Poza tym nie mafia a jedynie jej zarząd
dzinkins Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2012 dzinkins, na tej antence CB chyba strach jeździć ?? :P Wytrzymuje ok 250 km/h więc luz
Rekomendowane odpowiedzi