BartekB Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 fajnie musiało być. Chętnie bym sie z Wami spotkał, może następnym razem bedzie gdzieś bliżej to się zobaczymy.
Moderator rychu Opublikowano 31 Marca 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Naklejki fajne - szkoda, że nie widać co na nich napisane, bo to ułatwiłoby identyfikację. Ja tam tylko dziewczyny poznaję Może ktoś podpisze użytkowników
sinrock Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Dzięki Panowie i Panie za udane spotkanie Dla mnie rewelka, luźna atmosfera wśród fajnych i doświadczonych ludzi, masa zabawek do testowania i smaczne przekąski Ci co nie byli mogą żałować, dla mnie był to najlepszy spot na którym byłem
booohal Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 M4ciek, ja poproszę drugie zdjęcie które już ze mną było...
dzinkins Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Parę ciekawych testów było ale i parę "spalonych" A tu małe co nieco
Ari Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 dzinkins dobrze, że wpadłeś ze swoją skrzyneczka a'la dostawia piekarni Szkoda, że auto nie zostanie dłużej testowane, fajnie byłoby poobserwować wyniki.
M4ciek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 boohal, niestety ale to nie moje zdjęcie (autorem jest Polit), drugie ujęcie pewnie się pojawi też gdzieś on-line Ci co nie rozpoznają osób - większość jest oczywiście z łódzkiego, ale reprezentacje były z Włocławka, Bydgoszczy, Torunia, Ełku, Rzeszowa, Krakowa, Opola no i oczywiście Warszawy (z Grodziskiem Maz. włącznie ) - dla Was szacunek Panowie i Panie za poświęcenie! zlot w 100% wypalił, lokal pomieścił wszystkich zainteresowanych, atmosfera była świetna, organizatorzy stanęli na wysokości zadania (teraz się przyjrzałem dokładniej kubkowi - wymiata!) i przez to każdy odnalazł coś dla siebie, myślę że wyniósł też choć troszkę nowej wiedzy (np. ja), wymianę doświadczeń, można było się też pośmiać no i ten test 16 wosków na masce
Administrator AreK Opublikowano 31 Marca 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Nie macie żadnych zdjęć?????? Co z Wami?????
Ari Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Byó też parę zagadek i niespodzianek Twój 303 i siuwax od minetoo
Swoop Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 16 wosków na masce hehe Maciek, ciekawe kto je w większości położył Nie macie żadnych zdjęć??????Co z Wami????? będą, cierpliwości .... ja dopiero zjechałem o 22 do domu... Dzięki wszystkim za spotkanie
M4ciek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 hehe Maciek, ciekawe kto je w większości położył ciiicho, bo za grubo wyszło czasami, choć niektóre kwadraty nawet Dzinkins docenił (bo już było cieniusieńko), że się wczułem
dzinkins Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 M4ciek dobrze było ps. napisałem w dziale dystrybutorów CG co jest z tą Lavą? Poczekamy na odp.
sinrock Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Jakieś AIO na maskę kładliście? Ja niestety musiałem się zmyć przed tym testem Zrobił ktoś zdjęcie tej Lavy na czerwonej masce? Efekt dała porażający
Ari Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Lava wśród 16 dała razem z Italem najbardziej widoczny efekt
dzinkins Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Lava wśród 16 dała razem z Italem najbardziej widoczny efekt Dokładnie Ale wosków/produktów było więcej - na zdjęciu widzę chyba 30 różnych produktów
Ari Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 Maciek zasugerował ja powtarzam. Bo mi w ogóle dziś wszystko kojarzy się z 16 Od teraz morda mi się śmieje ja wącham Strippera
M4ciek Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2012 racja, racja, mea culpa, faktycznie było 31 wosków (w tym m.in Auto Bahn oraz Muc-Off AIO) a tym 32-gim było nic
Fancivi Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Podziekowac Wszystkim fajnie bylo, wymiana doswiadczen i pogawedki. Rozne testy, maszyny. No i mozna bylo powachac co nie co woskow ;D No i nie mozna zapomniec a stoliku magicznym ;D gdzie bylo co przekasic np. taki sernik
Ari Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Podziekowac Wszystkim fajnie bylo, wymiana doswiadczen i pogawedki. Rozne testy, maszyny. No i mozna bylo powachac co nie co woskow ;D No i nie mozna zapomniec a stoliku magicznym ;D gdzie bylo co przekasic np. taki sernik Szkoda, że nie było konkursu na najczystsze wnętrze P.S. ja chcę taką suszarę jaką maja w SNB
Justyna Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Ja również dziękuję za spotkanie miło było poznać wiele nowych osób, podpatrzeć jak pracują inni oraz potestować produkty. Zaskoczyło mnie AIO Mac Off i kropelki po nim Poza tym świetna atmosfera i oby więcej takich spotkań PS. cieszę się, że serniczki smakowały przydałoby się foto magicznego stołu
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Spot wypadł genialnie! Strasznie fajnie było poznać tylu ludzi, znanych do tej pory tylko po nickach. Można było podpatrzeć jak pracują "amatorzy" i jak działają różne konfiguracje padów, past i papierów ściernych. Takie testy były dla mnie bezcenne bo nigdy nie odważyłbym się ich wykonać na własnym aucie PS: Nie było żadnych problemów z trafieniem na miejsce. Kiedy zaczął się spot - padało. Nigdy nie widziałem tylu, tak pięknie kropelkujących samochodów w jednym miejscu
mmakira Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2012 ja chcę taką suszarę jaką maja w SNB Dmuchawa Skil
Rekomendowane odpowiedzi