Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Niedziela, godzina 18 pod halą sportową :P pasuje? Mogę podjechać z yukonem to przy okazji podrzuci wam koszulki.

Opublikowano

szczerze mówiąc to bardziej pasuje mi każdy dzień w tygodniu bo weekendy jak nie chrzciny to jakiś ślub albo remonty w domu :( więc osobiście obstawiam jakiś dzionek pn-pt po południu.

Opublikowano

Mały OT, ale to jedyny regionalny wątek. Znacie może kogoś kto zajmuje się " praniem " i w profesjonalny sposób wypierze mi kanapę w domu :) Z naciskiem na słowo profesjonalny.

Jeżeli możecie kogoś polecić prosze o info.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem za, puki jeszcze w miarę mamy pogodę to W KOŃCU można by się zebrać :P Może ten weekend albo piątek? Pod halą sportową, a co do godziny to pewnie jakoś późnym popołudniem :)

Opublikowano
a co do godziny to pewnie jakoś późnym popołudniem

Oooo to ja też bym przyjechał to rys nie będzie widać :D

A myślisz że dlaczego zaproponowałem taką godzinę :-]

Opublikowano

Dobra to skoro jest już trochę chętnych to ten piątek przed halą sportową, tylko o której? 17 pasuje?

Ja wpadnę z yukonem :) Weźcie swoje zabawki do bagażnika :D

Opublikowano

Dobra to my będziemy o 17 :) Kto jeszcze wpada? Na razie są 3 osoby...

Żeby nie było tekstów "też bym wpadł gdybym wiedział" to postanowiłem wysłać każdemu z Łodzi prywatną wiadomość na PW, mam nadzieje że się nie obrazicie ;)

Ok PW wysłane do wszystkich którzy udzielali się w tym temacie, mam nadzieje że na miejscu nikt mnie nie skasuje za taki spam :-]

Opublikowano

ja na 90% będę

Tylko chciałbym złożyć jeden wniosek - może parking podziemny pod ikea?

Byłoby cieplej :)

Opublikowano

Za późno, już wysłałem kilkanaście wiadomości, nie będę teraz tego poprawiać :kox: Jak już się wszyscy zbiorą to później możemy się gdzieś przenieść. Ewentualnie jak ktoś nie jest pewien na 100% to mogę mu na PW podać swój nr. telefonu gdyby się obawiał że się właśnie przeniesiemy a on się spóźni.

Opublikowano
ten piątek przed halą sportową, tylko o której? 17 pasuje?

rozumiem ze od Al. Politechniki, w zasiegu widoku samolotu? : )

pozdrawiam

Opublikowano
Maniek nie przejmuj sie moje auto od 2 tygodni nie bylo myte

No to może niech każdy weźmie 5 litrowy baniaczek wody, gąbkę albo szczote, troche ludwika, umyjemy auta techniką naszych dziadków w 5 litrach wody i będzie powód do następnych spotów, bo będziemy mieli co polerować ;)