///ADi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 sinrock, to może następnym razem jak będzie jednak w innym miejscu pzdr.
yukon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 w takim razie chyba nie ma sensu spotykać się na dwa auta
rufus295 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Czyli co, najpierw czekaliśmy na ocieplenie, teraz na ochłodzenie
yukon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 rufus295 będziesz? chociaż żeby z 5 aut było a tu lipa...my z sinrockiem odpadamy. trzeba ustalić konkretną datę i miejsce na więcej ludzi.
rufus295 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 yukon, szczerze mówiąc liczyłem że Ty coś niecoś podpowiesz, bo widzę że temat trochę ogarniasz (nie ujmując innym ), ale w takim wypadku też chyba dam spokój. Może przyszły tydzień, po procesji na przykład ?
///ADi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 jeśli to kogoś zainteresuje to ja z Kamilem będę się widział pod Philipsem ok 19:00 potem jade na spot wieśniaków pod real. pozdro
sinrock Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Panowie/Panie mi to obojętne w zasadzie gdzie i kiedy, napiszcie tylko minimum z tygodniowym wyprzedzeniem, tak żeby każdy mógł sobie zarezerwować czas Chwilowo odpadamy z yukonem bo u mnie w aucie jak się okazało po głębszej inspekcji jest pasek do wymiany i strach wyjechać na ulice żeby się nie zerwał Jeżeli jednak ktoś z Łodzi jedzie 25 do CarSpa to tam możemy pogadać i podzielić się doświadczeniem
Pepper Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 No i bardzo dobrze że dzisiaj nie ma spota bo też miałem ochotę wpaść, ale się nie wypowiadałem bo mi wyjątkowo nie pasował termin.
_Shadow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 zajebista ustawka, przejechałem specjalnie 30km w jedną strone, postałem od 17,30 bo akurat tak przybyłem do 19.10 i gówno zobaczyłem, generalnie widze ze dzieci jakich mało, a nie kazdy ma czas zeby cały dzien na forum patrzec co wymyślicie ehh tylko stracony czas
cezar1087 Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Wybaczcie Panowie, także i Panie, ze tutaj zapytam, jestem zielony w tym temacie, dlatego zarejestrowałem się na forum Chyba nie ten dział, wiem..., ale przynajmniej towarzystwo obeznane lokalnie:). Serdecznie pozdrawiam
wirus_kamil Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 _Shadow, w którym miejscu byłeś i jakim autem ? Ja ostatni raz wchodziłem wczoraj na forum i byłem pewny że ktoś będzie i byłem parę minut po 18, objechałem kilka rundek i wyjechałem Na szczęście spotkanie z Adim wypaliło Adrian BMW jest grube :-) Pełen szacunek :-) Po korekcie będzie kosmos
_Shadow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 ja civic Vgen szarym byłem, stałem na górze na środku, nawet trzy auta stały bo sprzedawał ktos tam auto i dziwnie sie patrzyli jak latałem ze ścierką z nudów i QD i machałem po aucie. No cóż, poprostu niepotrzebnie walilem kilometrów do domu zeby napakować bagaznik kosmetyków zeby można cos popatrzeć ehh
Pepper Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 _Shadow, nie dziwię się, też bym sie wk....., ogólnie bardzo po polsku to wam wyszło, ile osób tylu kierowników a na końcu dupa. Na pierwszym spocie było 6 osób i chyba jak wszyscy obecni uważam, że był bardzo udany, ogólnie nie spodziewałbym się jakiejś hordy "detailerów" na którymkolwiek z łódzkich spotów niezależnie od daty czy miejsca spotkania, albo jest wola żeby się w te kilka osób spotkać albo nie ma, na razie widać nie ma.
_Shadow Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 no fakt,było kameralnie ale przyjemnie :-) mozna było pogadac o kosmetykach i nie tylko a spotkanie było tez o 18 a skonczylo sie jakos koło 20
wirus_kamil Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Ja byłem niebieską ibizą cuprą. W sumie może nie zwróciłem uwagi bo szukałem większej grupki. No szkoda że tak wyszło. Bo chociaż we dwójkę byśmy pogadali. Morał z tego że następnym razem się zastanowię dwa razy zanim pojadę :-( Ty pewnie też
Pepper Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Morał z tego że następnym razem się zastanowię dwa razy zanim pojadę :-( Ty pewnie też Morał z tego powinien być taki, że nie ma się co zastanawiać ile osób będzie bo potem właśnie wszyscy się zastanawiają i nikt nie przyjeżdza. Na poprzednie spotkanie w CarSpa zapisało się z Łodzi chyba z 5 osób a finalnie byłem tylko ja. Szczerze mówiąc to mam w dupie czy będą 2 osoby czy 5, ważne żebym nie gadał o kosmetyce samochodowej ze sobą bo to już choroba.
yukon Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 może ustawmy się wszyscy gdzieś na parkingu, gdzie wszyscy wjadą itp. może znowu czwartek? w weekend grille i inne spotkania. pewnie część jedzie też do CarSpa
sinrock Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 _Shadow wybacz, że nie przyjechaliśmy ale jak wróciłem z zakupów to coś mi zaczęło hałasować w aucie, myślałem że to jakaś pierdoła, a po inspekcji okazało się, że pasek jest na wykończeniu Ja jestem za tym by ustalić jakąś konkretną datę w lipcu i to nie z tygodniowym wyprzedzeniem bo często jest tak że na przyszły tydzień sporo osób ma już zajęcie. Wstępnie proponuje 7 albo 14 lipca o godzinie 18, może być infosys. Jeżeli zbierze się chociaż jeszcze jedna osoba chętna to będziemy z yukonem na 100%. Określcie który termin wam bardziej odpowiada. A tak poza tematem to jeżeli ktoś by chciał się zabrać do CarSpa to mam 2 wolne miejsca
///ADi Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2011 Na szczęście spotkanie z Adim wypaliło no panowie dobrze, że chciaż z Kamilem udało się spotkać... ale nie ma co się łamać i robić sobie wyrzuty... następnym razem spot się uda... osobiście spotuje w prawie każdy czwartek z wieśniakami więc zawsze chętnie zajrzę do Was... swoją drogą kolor Cupry mnie powalił... o mocy nie wspominając, Kamil dobra robota
yukon Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2011 ///ADi dlaczego mówisz na nich tak nieładnie wieśniaki?
Artek:) Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2011 siemka :] jako nowy na forum pozwole sobie zaproponować taki rozwiązanie, -na początek zeby ustalić jakieś stałe miejsce żeby nie było niedomówień jak ostatnio. dobrze jak by był też stały dzień bo wtedy już na zaś ludki moga planować i wiedzą gdzie i kiedy... to tak od siebie i jeszcze jedno, w miare możliwości mam zamiar pojawiać sie na spocikach ale również wolał bym jakiś "normalny" parking bo do galerii też nie wjadę pzdr
M4ciek Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2011 jakby się coś szykowało to myślę że też bym się pojawił chętnie bym się czegoś nauczył od bardziej doświadczonych lokalnych maniaków autodetailingu
Arturoo Opublikowano 22 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2011 Ja raczej też jestem chętny;d co prawda dopiero raczkujący ale zawsze chetny do nauki detailingu;d
blaszczu Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2011 Witam po dość sporej nieobecności na forum I jak Panowie, szykujecie jakiegoś spota? Może spotkamy się któregoś dnia np. pod Pasażem Łódzkim albo Tulipanem?
Skladak22 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam po dość sporej nieobecności na forum I jak Panowie, szykujecie jakiegoś spota? Może spotkamy się któregoś dnia np. pod Pasażem Łódzkim albo Tulipanem? Jak pod Tulipanem to jestem za : D
Rekomendowane odpowiedzi