Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pogoda nie ma wielkiego znaczenia no chyba ze dla twojej HONDY która na spocie wyglądała jak nówka :D to jej taka pogoda moze zaszkodzic bo lakier sie poniszczy :( Zawsze port łódź zostaje :P

Opublikowano

No ale na dworze już chłodno, ale faktycznie Hondy wracają pod port na zimę :D A ITR dzięki temu że nie musi jeździć gdy pada deszcz to i się nie brudzi, w czwartek ma być sucho to pewnie wyjadę z dziupli bo trzeba korzystać zanim sól trafi na drogi :D

• 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie witam serdecznie.

Mialem pecha jadac tutaj do lodzi na robote. Ktos na parkingu przeszural mi tylni bok.

Dalo by sie ogarnoc tutaj auto u kogos.?

Pozdrawiam

Opublikowano
Panowie witam serdecznie.

Mialem pecha jadac tutaj do lodzi na robote. Ktos na parkingu przeszural mi tylni bok.

Dalo by sie ogarnoc tutaj auto u kogos.?

Pozdrawiam

wpadnij, oblookam... może coś poradzę

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pany kochane. Mam pożyczony sprzęt i czas mi się kończy a familiada zawaliła jedyny dostępny garaż jakimiś meblami. Szukam miejsca gdzie mógłbym sobie one-step'a strzelić. Dość pilne. Może ktoś byłby tak uprzejmy i użyczył garaż albo inny kawałek miejsca pod dachem z prądem

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie widziałem, wiem za to ze w Tesco na pojezierskiej do dzisiaj promocja na Sonaxa plyn do spryskiwaczy za10.49;)

Opublikowano
Nie widziałem, wiem za to ze w Tesco na pojezierskiej do dzisiaj promocja na Sonaxa plyn do spryskiwaczy za10.49;)

o którym sonaxie mówisz?

ma ktoś może do oddania pustą butelkę po adbl qd1 (najlepiej 0,5l ale i 1l nie pogardzę)? potrzebuję dla siebie na odlewkę od znajomka, a nawet nie mam żadnej wolnej butelki :P może komuś się wala po kącie i nie potrzebuje?

Opublikowano
712360 sonax xtreme fioletowy
to niezła promocja :shock: u nas w Leclercu jest za 8,90zł w cenie regularnej! :-] jak coś to zapraszam :D