Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sobota 11.06 godzina 20:00 pod Realem ul. Piłsudskiego 92??? :-] tyle, że na 99% bo robimy auto i nie wiem czy się wyrobimy :-]

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

zapowiadaja deszczowy weekend to bedzie mozna kropelki ogladac na aucie hehe :P

mysle ze mozna w przyszły czwartek o 18 na dachu galerii bo i bedzie cieplej i w tygodniu wiec zadnych imprez grili itp :P

Opublikowano

ja w kazdy czwartek spotuje sobie na Realu, Piłsudskiego... chętnie bym do Was zajrzał ale niestety nie dam rady wjechać do galeriii :D

Opublikowano

Ja jak ogarnę auto to też zawitam :-) Póki remont domu auto robi za woła roboczego :P Ale chociaż potem będzie przyjemnie się sprzątało :) Ps. Adi to TY ? Z BMW E36 cabrio ?

Opublikowano
Ps. Adi to TY ? Z BMW E36 cabrio ?

siemasz Kamil, nie wiedzialem, ze tu zaglądasz... ;)

pzdr.

Mały ten świat :-) Będzie znów okazja się spotkać :mrgreen:

Opublikowano

No ładnie, spot forum o detailingu, a wszyscy przyjadą brudnymi autami :lol: Wychodzi na to że w Łodzi sami teoretycy :P Postaram wtopić się w tłum i swojego też nie umyje do czwartku :mrgreen:;)

Opublikowano

kiedy kolejny spocik? chętnie bym się spotkał z Wami i efektami Waszych prac dodatkowo dostałbym sporo dobrych rad

[ps] tylko bez linczowania za wygląd mojego autka

Opublikowano
Ja tak na szybko naliczyłem 8 osób, mało?

mało ;)

a teraz poważnie, może macie ochotę zrobić spota w bardziej "cywilizowanym" miejscu... bo dziś sprawdzałem i... haha nie wjadę na dach galerii :lol:

Opublikowano

Może lepiej Real/Tulipan na Piłsudskiego? :) Albo gdzieś koło Della, na tym odcinku co organizują wyścigi :evil: Tam jest spokój i cisza na co dzień... :mrgreen:

Opublikowano

No to co w czwartek ? Może faktycznie tulipan albo pod tzw. Philipsem ? Dajcie znać :-) Jak ma ktoś Victorie concours red to obowiązkowo musi zabrać dla mnie ;P