Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Ja niestety musiałem dłużej w pracy zostać, ale na następnym postaram się być.

Kurka powiedzcie dokladnie kiedy sa spoty to wpisze do kalendarza i będzie wsio jasne :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

komu dzisiaj tankowałem gaz na stacji leclerc i rozmawialiśmy trochę o kosmetykach? :mrgreen:

Opublikowano

Pracujesz na tej nowej stacji co powstała po CPN-ie?

Muszę podjechać to pogadamy, jak pracujesz w tym tygodniu?

Mieszkam blisko, ale to nie ze mną gadałeś ostatnio :song:

Opublikowano

tak :P jutro jestem w pracy od 7-15 czwartek wolny, piątek sobota 15-23. zapraszam jak coś :) jest też tam bezdotyk cleanera, 4 stanowiska samoobsługowe i 4 na zlecenie, ale co najważniejsze to w nocy nikogo tam nie ma więc spokojnie parę godzinek można auto opucować bez przypału :)

Opublikowano

inflancka 45, stacja benzynowa e. leclerc, za lukoilem jadąc w stronę strykowskiej :)

• Moderator
Opublikowano

to Ci M4ciek chyba nie po drodze zbytnio :)

a na Warszawskiej 82 w Pabianicach myłeś? - z tego co wiem to tam też nie robią problemu jak się przyjeżdża z własnymi zabawkami :o

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest w Łodzi jakiś sklep stacjonarny w którym można zaopatrzyć się w akcesoria do detailngu ?

SNB dopiero od poniedziałku.

DetailingGarage tak samo.

Jest coś jeszcze ?

Opublikowano

:zly: na noc idę.

dzisiaj myłem auto na tej myjce obok stacji paliw na inflanckiej 45 i muszę przyznać że ciśnienie z tej lancy dobrze daje. aż mnie łapa bolała od jej trzymania :mrgreen:

Opublikowano

Ej ludziska to co jutro ktos zawita jutro na

CAREFUR na Kolumny na 19??? Oczywiscie jak zawsze na parkingu za narauto

Bo ja na 98% moge zawitac ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chłopaki , gdzie w okolicach Dąbrowy można podjechać na myjnie z własnymi gratami >?

[ Dodano: 6 Wrzesień 2013, 15:51 ]

interesuje mnie jeszcze jakiś dobry Lakiernik w Łodzi , bo potrzebuję dach pomalować

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Chłopaki , gdzie w okolicach Dąbrowy można podjechać na myjnie z własnymi gratami >?

Np naprzeciwko stadionu Widzewa u Mariana i Kazia można umyć autko z własną chemią. Ja tak myję swoją Skodę już bardzo długo.

Myjnia znajduje się przy dużym serwisie samochodowym, Auto OK czy jakoś tak... Osobiście polecam. Jeżdżę do nich z Polesia, także przez całą Łódź...

Opublikowano

na widzew z Polesia :) jeżeli masz bliżej to można umyć własnymi gratami na BP na Rydza-Śmigłego , już tam myłem i nikt się nie czepiał

• 3 tygodnie później...