Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Druciarstwo to takie pitolenie o szopenie i nie doprowadzenie wszystkiego do końca... Po ki chu się brać za polerkę felg skoro masz tylko 2 szt?? Z przodu inne ,z tylu inne...No takie druciarstwo....

Ale teraz wszystko się zmieni.Prawda Panie Michale??

Opublikowano

No to nie trafiłem :) ale w takim razie apropo żebyśmy nie odwalili druciarstwa to wpadam jutro do Ciebie po 17 ;)

Opublikowano

Były 2 szt, bo 2 które zdjąłem "się robiły" a tamte Schmidty były na czas pracy żeby było na czym jeździć.

Polerowałem je dla zabicia czasu i z ciekawości :-)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Co powiecie na jakiś spocik w najbliższym czasie w Łodzi? :) Chętnie bym podyskutował o Auto Detailingu no i poradził się Was w pewnych kwestiach bo dopiero zaczynam moją przygodę... :good:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

z tego co wiem to w Łodzi jedyną firmą jest M.Smart chyba, że chcesz oddać autko w ręce kogoś z klubu to zapraszam do mnie, niestety dopiero na początku lutego. Popytaj na forum może któryś z użytkowników wykona taką usługę ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Trzeba by zgromadzić jeszcze więcej chętnych ;) Myślę, że najlepiej jakoś za 2 tyg tak, żeby jakoś ekipa się zorganizowała - co Wy na to?

Opublikowano
Myślę, że najlepiej jakoś za 2 tyg tak, żeby jakoś ekipa się zorganizowała - co Wy na to?

Może być, co by tylko ze spotem car audio nie kolidowało bo sprzęt trzeba dostroić :-]

Opublikowano

a nie lepiej poczekac z tym na cieplejsze dni ? ;-)

teraz zimno wiec i tak sie za długo nie postoi przy autkach.. no chyba ze spotkanie wysokoprocentowe bez aut :D

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...