Fancivi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 O jakie fajne pomieszczenie się szykuje, szkoda ze choć części tego nie mam na podwórku
Ari Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 No to teraz będę częściej z kobitką na zakupy do Łodzi jeździł. Ona do swojej galerii i ja do swojej
sebba75 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 Postaramy sie spiac zeby wszystko dzialalo w nastepnym tygodniu i mini spot w nastepna Sobote
lukas1986 Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2012 fajnie że coś takiego powstaje... i to jeszcze nie daleko mnie będzie można podjechać i podejrzeć co nie co... tylko żeby ceny nie powalały na kolana... a będzie można podjechać w sobotę, bo mam takie brudne autko, że patrzeć nie można
MetalMagnes Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 Piaskowanie, polerowanie, malowanie itp. felg. Firma godna uwagi/polecenia? http://allegro.pl/listing/user.php/run? ... nge_view=1
yukon Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 MetalMagnes, właśnie miałem pytać czy ktoś zna sprawdzoną lakiernie w Łodzi. Na Olechowskiej mają nieczynne Mam pierdołę do pomalowania i nie mogę znaleźć żadnej firmy na szybko. Ta firma sprawdzona osobiście ROTEX Felgi wypiaskowane, pomalowane bdb. Chwalą ich na innych forach.
M4ciek Opublikowano 9 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2012 MetalMagnes, to jest w Pabianicach na ul. Piotra Skargi 156d. Kuczyński Sławomir. Byłem tam raz na rekonesansie jak moje 18" felgi z Allegro okazały się zmieniać kolor po pierwszym zwykłym umyciu, jako jedyny koleżka w okolicy zrobił bardzo szybka i trafną diagnozę potwierdzoną organoleptycznie w czym był problem. Za komplet 4 felg 18" za proszkowe chciał 400zł (felgi odesłałem jednak sprzedającemu więc z malowania i regeneracji się wycofałem). swoją drogą to też szukam dobrego lakiernika w Łodzi, który nie będzie miał jednak normalniejsze ceny niż Ci może i dobrzy ale za to zdecydowanie za drodzy na Jana Pawła II, za stacją BP (Pysklak)
sebba75 Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2012 fajnie że coś takiego powstaje... i to jeszcze nie daleko mnie będzie można podjechać i podejrzeć co nie co... tylko żeby ceny nie powalały na kolana... a będzie można podjechać w sobotę, bo mam takie brudne autko, że patrzeć nie można My juz wykulismy co trzeba rece bola , teraz w Sobote przychodza Pany i beda dzialac dalej i jak wszystko pojdzie dobrze w nastepna Sobote mozna bedzie cos podzialac
blaszczu Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 To kiedy Seba oficjalna parapetówka?
_Shadow Opublikowano 13 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 jak sie wszyscy pchają, jak pszczoły do ula mam nadzieje ze macie duuużo miejsca na ludzi hehhe
Maniek Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 jeśli chodzi o malowanie proszkowe np felg to polecam "Malmet" w Pabianicach, sporo firm z Łodzi zawozi im do malowania kółka, znam ich osobiście i widziałem już nie jeden kpl kół od nich, znają się na robocie.
sebba75 Opublikowano 13 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2012 jak sie wszyscy pchają, jak pszczoły do ula mam nadzieje ze macie duuużo miejsca na ludzi hehhe Mamy kompresor wrazie co sie rozpompuje lokal
sebba75 Opublikowano 18 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2012 Jesli ktos ma ochote zapraszam do Nas 25/2 wstepna godzina 12,00 lokal calkowicie nie jest gotowy i fajerwerkow nie obiecuje ale wzglednie dobra kawe i ciacho sie znajdzie troche meskich plotek tez Lokal gigantyczny nie jest ale pare osob pomiesci
Administrator AreK Opublikowano 19 Lutego 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 sebba75, zachęć bardziej to może i Poznań Cię odwiedzi
sebba75 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 sebba75, zachęć bardziej to może i Poznań Cię odwiedzi Wiesz nie bardzo chce obiecywac cuda niewidy zeby ludzie nie czuli sie oszukani, w lokalu zostalo jeszcze sporo do zrobienia ale na wiosne planowany jest drugie spotkanie moze wtedy bedzie ciekawiej , ale jak masz tylko ochote zapraszam w Sobote Jakies tam dziwne chemicalia do wachania sie znajda
sebba75 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Raczej też się pojawię. Zapraszam obecnie jest dosc uboga ekipa moze pare osob jeszcze dojdzie
Fancivi Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Ja bym z mila checia wpadl ale o ile nie bd zalamania pogody strasznego to bede w pracy do 14
M4ciek Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 na wiosne planowany jest drugie spotkanie moze wtedy bedzie ciekawiej będzie ciekawiej, bo m.in pełna ekipa MX Nowicki się wybiera + jeszcze taki jeden się zapowiedział... some say that he always cleans loaned cars Arku, czy to Ci wystarczy na zachętę?
booohal Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Będzie jakaś korekta robiona? Chciałbym podpatrzeć jak to robią ludzie którzy znają się na rzeczy. Sam coś tam sobie dłubię ale to dopiero początki początków. O ile oczywiście będę wpuszczony.
sebba75 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 Będzie jakaś korekta robiona? Chciałbym podpatrzeć jak to robią ludzie którzy znają się na rzeczy. Sam coś tam sobie dłubię ale to dopiero początki początków. O ile oczywiście będę wpuszczony. Takowego show nie przewidujemy z korekta, a My tez sie uczymy i malo umiemy chyba ze ktorys z gosci cos wiecej umie
yukon Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 sebba75, może innym razem załatwicie jakiegoś dziada?
sebba75 Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 sebba75, może innym razem załatwicie jakiegoś dziada? Taki jest plan na koniec marca cos wiekszego ma byc jak dozyje Narazie robimy light gra wstepna rozpoznanie terenu
yukon Opublikowano 19 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2012 sebba75, każdy chciałby zobaczyć jak to robią profesjonaliści
Rekomendowane odpowiedzi