blaszczu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75, haha dokładnie !! tylko czemu tak daleko ? Lodz ul.Rewolucji 1905 R to daleko dla ciebie? Dokladniej jeszcze nie wiem bo dopiero graty zwozimy ale parapetowa bedzie Miejsce idealne, b. często bywam tam A który numer dokładnie?
sebba75 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75, haha dokładnie !! tylko czemu tak daleko ? Lodz ul.Rewolucji 1905 R to daleko dla ciebie? Dokladniej jeszcze nie wiem bo dopiero graty zwozimy ale parapetowa bedzie Miejsce idealne, b. często bywam tam A który numer dokładnie? Dokladnie nr 44 naprzeciw wejscia do Uniwerku
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75 czy to przeprowadzka z Finansowej czy firma otwiera drugi punkt na Rewolucji?
sebba75 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75 czy to przeprowadzka z Finansowej czy firma otwiera drugi punkt na Rewolucji? Nie no bez szalenstwa jedynie przeprowadzka, od Poniedzialku jestemy na Rewolucji ze sklepem stacjonarnym
Moderator Eryczek Opublikowano 4 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75 czy to przeprowadzka z Finansowej czy firma otwiera drugi punkt na Rewolucji? Nie no bez szalenstwa jedynie przeprowadzka, od Poniedzialku jestemy na Rewolucji ze sklepem stacjonarnym ale "usługi" docelowo też przenosicie na Rewolucji?
sebba75 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75 czy to przeprowadzka z Finansowej czy firma otwiera drugi punkt na Rewolucji? Nie no bez szalenstwa jedynie przeprowadzka, od Poniedzialku jestemy na Rewolucji ze sklepem stacjonarnym ale "usługi" docelowo też przenosicie na Rewolucji? Oczywiscie
blaszczu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 W takim razie czekamy na otwarcie
yukon Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75, jakie marki będą w sklepie?
michal88 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Super miejscówka , sklep również świetny pomysł . Zamiast do galerii to na zakupy do was
Polit Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 sebba75, jakie marki będą w sklepie? Plak, Tesco Value, Ludwik. Chcemy wszystko z górnej półki można było dostać w jednym miejscu Starczy o nas. Będzie wszystko gotowe to damy znać i zaprosimy.
blaszczu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2012 Mam nadzieję, że asortyment będzie spory - wiadomo jaki będzie ulubiony sklep w Łodzi
S3ci0r Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2012 ktoś był dzisiaj pod tesco na nocnym spocie wszystkich marek?
sebba75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Sie moze ogarniemy z bajzlem do konca tygodnia To mozna by zrobic parapetowe w next weckenda
booohal Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Koledzy ratujcie! Już mam tak usyfione auto że nie mogę na nie patrzeć. Bezdotyk w te mrozy odpada. Jest gdzieś w okolicach jakieś miejsce żeby samochód trochę ogarnąć przy tej aurze? Może jakaś myjnia w pomieszczeniu gdzie mógłbym później sobie osuszyć autko trochę?
_Shadow Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 idzie ocieplenie wiec tak nie panikuj
sebba75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Koledzy ratujcie! Już mam tak usyfione auto że nie mogę na nie patrzeć. Bezdotyk w te mrozy odpada. Jest gdzieś w okolicach jakieś miejsce żeby samochód trochę ogarnąć przy tej aurze? Może jakaś myjnia w pomieszczeniu gdzie mógłbym później sobie osuszyć autko trochę? Mam nadzieje ze w ciagu tygodnia ogarniemy lokal to wpadzniesz umyc
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 sebba75, naszła mnie taka koncepcja: w Łodzi jak i na całym świecie można wynajmować pokoje na godziny w celach wiadomych nie zastanawialiście się na wynajmem na godziny jakiegoś boksu lub części hali z dostępem do wody w celach wiadomych?
blaszczu Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 Koledzy ratujcie! Już mam tak usyfione auto że nie mogę na nie patrzeć. Bezdotyk w te mrozy odpada. Jest gdzieś w okolicach jakieś miejsce żeby samochód trochę ogarnąć przy tej aurze? Może jakaś myjnia w pomieszczeniu gdzie mógłbym później sobie osuszyć autko trochę? Mam nadzieje ze w ciagu tygodnia ogarniemy lokal to wpadzniesz umyc Jakąś imprezkę "parapetówkową" przewidujecie mam nadzieję?
M4ciek Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 booohal, zostają Ci myjnie ręczne, nie ma takich w Łodzi? skoro w Pabianicach są minimum 2 takowe, jedna lepsza druga gorsza, ale od biedy mogą być.
sebba75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 sebba75, naszła mnie taka koncepcja:w Łodzi jak i na całym świecie można wynajmować pokoje na godziny w celach wiadomych nie zastanawialiście się na wynajmem na godziny jakiegoś boksu lub części hali z dostępem do wody w celach wiadomych? Wczesniej byla taka koncepcja, ale chyba nie bardzo to sie sprawdzi wiesz jak to jest , My zajeci autem klienta i wjezdza koles "chce myjke na 1godz" jak juz to wole odnajac znajomemu na mycie za drobna oplate czy cos w tym stylu niz kazdemu to sie mija z celem , skoro sa takie mrozy a My posiadamy bardzo duzy ogrzewany lokal i znajomy bedzie chcial umyc autko raz na jakis czas to nie widze bolu i wrzodow na zoladku nie dostane
Moderator Eryczek Opublikowano 6 Lutego 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 sebba75, tak myślałem ale Twoja argumentacja jest jak najbardziej zrozumiała dzięki
sebba75 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 sebba75, tak myślałem ale Twoja argumentacja jest jak najbardziej zrozumiała dzięki dziekuje
Rekomendowane odpowiedzi