Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

coobah, w zasadzie można się zgłaszać już - wyślemy po weekendzie :-]

Bardzo chętnie zobaczymy porównanie 2 doświadczonych osób np. do Menzerny/Scholl jako że pasty występują w pojemnościach 250ml/1000ml ale nie jest to warunek.

Można wszak zrobić to też z 3M czy Monello :)

kamilgt, to dla geno , żebyś nie musiał dzielić się swoimi próbkami :song:

A ten tajemniczy produkt (QD) to do sprawdzenia - dla kontrastu do Kocha :-]

Opublikowano

do mnie przesyłka też dotarła. cała i sucha...

test ze względów techniczno-miejscowo-wyjazdowo-osobistych w następną sobotę :dontknow:

Opublikowano
coobah, w zasadzie można się zgłaszać już - wyślemy po weekendzie

Bardzo chętnie zobaczymy porównanie 2 doświadczonych osób np. do Menzerny/Scholl jako że pasty występują w pojemnościach 250ml/1000ml ale nie jest to warunek.

Można wszak zrobić to też z 3M czy Monello

Zbyt doświadczony to nie jestem, ale jakieś 6-7 autek przewinęło się pod moją maszyną polerską.

Porównać mogę tylko z Menzerną: 500, 1000, 2500 i 4000

Jeśli uważasz, że warto mi przesłać próbki to fajnie :)

Opublikowano

coobah, istotny jest dla mnie opis wrażeń po użyciu jednej i drugiej past(y).

Jak z twojej perspektywy wygląda praca z pastą x a jak wygląda z Kochem w ogólnym pojęciu (mam wrażenie, że Ty wiesz o czym ja mówię 8-) ) oraz dokumentacja z testów.

Opublikowano

Też się piszę do past, mogę porównać z schollem s3gold s17+ i s40. Maszyna DAS 6, w przyszłym miesiącu robię korektę i chętnie bym sprawdził czy te pasty dają rade na DA.

Opublikowano
Jacek, ok - powodzenia :good:

p.s.

GP żyje? :o

GP żyje i ma się dobrze. Jak na razie jedna aplikacja bez wspomagania i jest ok!!

Opublikowano

Czekamy na zgłoszenia od osób chętnych do przeprowadzenia testu past Koch Chemie.

Wybieramy dwie osoby.

Dodatkowo do testów dokładamy dressing do opon Autobrite.

Prosimy o przemyślane zgłoszenia :-]

Opublikowano

Jacku, tak wiem.

Nieład zrobił się w temacie, ale panujemy nad sytuacją :-]

Do testów zostało Nam jeszcze coś niecoś, ale to dopiero jak opanujemy temat "pasty polerskie" :mrgreen:

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Tym razem szukamy 1 osoby, która przeprowadzi bardzo rzetelny test produktu Carbon Collective Platinum Wheels.

Jest to powłoka ochronna do felg.

Proszę o zgłaszanie się osób :

- które czują się na siłach przeprowadzić test w najbliższym czasie (max.3-4 dni od dnia otrzymania próbki).

- które są w stanie przygotować opis oraz materiał foto/video (aplikacja/efekt)

Proszę również o informację na jakich felgach możecie przeprowadzić test.

Coś o produkcie :

CROPPWHEELS.jpg

Aplikacja - temperatura powyżej 5°C w dobrze wentylowanym pomieszczeniu w rękawicach ochronnych.

Dwie lub trzy krople nakładamy na bawełniany okrągły aplikator (kosmetyczny) równomiernie na całej powierzchni.

Reakcja z powierzchnią rozpoczyna się natychmiast.

Po skończeniu aplikacji na feldze należy użyć mikrofibry do przetarcia powierzchni.

W przypadku stosowania dwóch warstw należy odczekać 2 godziny na ponowną aplikację.

Powłoka ta nie wymaga specjalnej konserwacji. Dwie warstwy dają zabezpieczenie na okres około dwóch lat.

Trwałość powłoki jest lepsza, gdy koła są pielęgnowane środkami z neutralnym pH. Należy unikać środków zawierających kwas.

Uwaga: Unikać kontaktu z oczami i skórą. Nie spożywać.

Założyć korek szczelnie po każdym użyciu.

Stan powierzchni - wolna od jakichkolwiek wosków, olejków, dressingów, należy idealnie przetrzeć 50% mieszanką alkoholu izopropylowego (IPA).

Opublikowano

ShiningCar, bardzo chętnie przeprowadzę taki test, a felgi mam nie lada wnerwiające i ciężkie w codziennym czyszczeniu

Opel_Astra_Alloy_Wheel_17_768x432_as13_w01_071_PXS.jpg

Żona może kręcić film z aplikacji :) Pozdrawiamy

29599015606673522901703.jpg

Opublikowano

Ja również mogę przeprowadzić test. Ja mam 17 cali w fordzie, a brat ma 16 cali w grand voyagerze (automat), także pyłu z klocków nie brakuje. A zdjęcia i film to nie problem, ponieważ brat kręci wesela i inne imprezy okolicznościowe.

Opublikowano

Do testów przeznaczone zostały produkty :

Czyszczenie/pranie tapicerki :

Koch Chemie MEHRZWECKREINIGER

Koch Chemie POL STAR

Mleczko czyszczące/AIO :

Koch Chemie POLISH Rosa

Proszę o zgłaszanie się osób, które mogą wykonać test w przeciągu max. 3-4 dni od daty otrzymania produktu, mające doświadczanie w użytkowaniu produktów tego typu.