Moderator rychu Opublikowano 20 Września 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 A czyli jeszcze inne, tajemnicze Q Różowe - to może wersja dla dziewczynek i przez pomyłkę dostałeś
ShiningCar Opublikowano 20 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 coobah, w zasadzie można się zgłaszać już - wyślemy po weekendzie Bardzo chętnie zobaczymy porównanie 2 doświadczonych osób np. do Menzerny/Scholl jako że pasty występują w pojemnościach 250ml/1000ml ale nie jest to warunek. Można wszak zrobić to też z 3M czy Monello kamilgt, to dla geno , żebyś nie musiał dzielić się swoimi próbkami A ten tajemniczy produkt (QD) to do sprawdzenia - dla kontrastu do Kocha
siwyjac Opublikowano 20 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2012 do mnie przesyłka też dotarła. cała i sucha... test ze względów techniczno-miejscowo-wyjazdowo-osobistych w następną sobotę
ShiningCar Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Jacek, ok - powodzenia p.s. GP żyje?
coobah Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 coobah, w zasadzie można się zgłaszać już - wyślemy po weekendzie Bardzo chętnie zobaczymy porównanie 2 doświadczonych osób np. do Menzerny/Scholl jako że pasty występują w pojemnościach 250ml/1000ml ale nie jest to warunek. Można wszak zrobić to też z 3M czy Monello Zbyt doświadczony to nie jestem, ale jakieś 6-7 autek przewinęło się pod moją maszyną polerską. Porównać mogę tylko z Menzerną: 500, 1000, 2500 i 4000 Jeśli uważasz, że warto mi przesłać próbki to fajnie
ShiningCar Opublikowano 21 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 coobah, istotny jest dla mnie opis wrażeń po użyciu jednej i drugiej past(y). Jak z twojej perspektywy wygląda praca z pastą x a jak wygląda z Kochem w ogólnym pojęciu (mam wrażenie, że Ty wiesz o czym ja mówię ) oraz dokumentacja z testów.
coobah Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Adam, no to na takie coś to ja się chętnie piszę
Koli_7 Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Też się piszę do past, mogę porównać z schollem s3gold s17+ i s40. Maszyna DAS 6, w przyszłym miesiącu robię korektę i chętnie bym sprawdził czy te pasty dają rade na DA.
siwyjac Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 Jacek, ok - powodzenia p.s. GP żyje? GP żyje i ma się dobrze. Jak na razie jedna aplikacja bez wspomagania i jest ok!!
blaine Opublikowano 21 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2012 A do mnie paczka nie dotarła Mam nadzieję, że dotrze, ale testy niestety dopiero w następny weekend.
ShiningCar Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Czekamy na zgłoszenia od osób chętnych do przeprowadzenia testu past Koch Chemie. Wybieramy dwie osoby. Dodatkowo do testów dokładamy dressing do opon Autobrite. Prosimy o przemyślane zgłoszenia
mihnova Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Ja bym chętnie sprawdził pasty Koch Chemie - jaki czas na wykonanie?
Koli_7 Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 To ja zgłaszam się jeszcze raz do past, mogę porównać z schollem s3gold s17+ i s40. Maszyna DAS 6. Będę robił pełną korektę.
ShiningCar Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 mihnova, 9 dni od daty otrzymania testerów. Koli_7, dziękuję za zgłoszenie (ponowne) Optymalne byłoby porównanie do past Menzerny i Scholla.
siwyjac Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Adam coobah tez chciał pasty przetestować
ShiningCar Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 Jacku, tak wiem. Nieład zrobił się w temacie, ale panujemy nad sytuacją Do testów zostało Nam jeszcze coś niecoś, ale to dopiero jak opanujemy temat "pasty polerskie"
coobah Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2012 potwierdzam chęć Porównanie z Menzerną 500, 1000, 2500, 4000 Rotacja Graphite Edit: Rezygnuję w razie czego.
ShiningCar Opublikowano 14 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Tym razem szukamy 1 osoby, która przeprowadzi bardzo rzetelny test produktu Carbon Collective Platinum Wheels. Jest to powłoka ochronna do felg. Proszę o zgłaszanie się osób : - które czują się na siłach przeprowadzić test w najbliższym czasie (max.3-4 dni od dnia otrzymania próbki). - które są w stanie przygotować opis oraz materiał foto/video (aplikacja/efekt) Proszę również o informację na jakich felgach możecie przeprowadzić test. Coś o produkcie : Aplikacja - temperatura powyżej 5°C w dobrze wentylowanym pomieszczeniu w rękawicach ochronnych. Dwie lub trzy krople nakładamy na bawełniany okrągły aplikator (kosmetyczny) równomiernie na całej powierzchni. Reakcja z powierzchnią rozpoczyna się natychmiast. Po skończeniu aplikacji na feldze należy użyć mikrofibry do przetarcia powierzchni. W przypadku stosowania dwóch warstw należy odczekać 2 godziny na ponowną aplikację. Powłoka ta nie wymaga specjalnej konserwacji. Dwie warstwy dają zabezpieczenie na okres około dwóch lat. Trwałość powłoki jest lepsza, gdy koła są pielęgnowane środkami z neutralnym pH. Należy unikać środków zawierających kwas. Uwaga: Unikać kontaktu z oczami i skórą. Nie spożywać. Założyć korek szczelnie po każdym użyciu. Stan powierzchni - wolna od jakichkolwiek wosków, olejków, dressingów, należy idealnie przetrzeć 50% mieszanką alkoholu izopropylowego (IPA).
Bieniek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Moge przetestowac na 18" prywatnego i 16" sluzbowki,ktora sporo jezdzi.
Yasiek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 ShiningCar, bardzo chętnie przeprowadzę taki test, a felgi mam nie lada wnerwiające i ciężkie w codziennym czyszczeniu Żona może kręcić film z aplikacji Pozdrawiamy
Gajek Opublikowano 14 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2013 Ja również mogę przeprowadzić test. Ja mam 17 cali w fordzie, a brat ma 16 cali w grand voyagerze (automat), także pyłu z klocków nie brakuje. A zdjęcia i film to nie problem, ponieważ brat kręci wesela i inne imprezy okolicznościowe.
ShiningCar Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 Bieniek, poproszę dane do wysyłki. Yasiek, tester mam niestety tylko jeden, ale... żona urocza!
Yasiek Opublikowano 16 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2013 ShiningCar, czekam na kolejne testy - żony nie zmieniam :
ShiningCar Opublikowano 20 Maja 2013 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2013 Do testów przeznaczone zostały produkty : Czyszczenie/pranie tapicerki : Koch Chemie MEHRZWECKREINIGER Koch Chemie POL STAR Mleczko czyszczące/AIO : Koch Chemie POLISH Rosa Proszę o zgłaszanie się osób, które mogą wykonać test w przeciągu max. 3-4 dni od daty otrzymania produktu, mające doświadczanie w użytkowaniu produktów tego typu.
Rekomendowane odpowiedzi