powalla Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 5 godzin temu, jaypablo napisał: Możecie coś zaproponować? Wchodzisz > https://autonablask.pl/ > odnajdujesz produkty które Cię interesują > dodajesz je do koszyka > płacisz, podajesz dane i pewnie mi nie uwierzysz ale towar dostarczy Ci do domu kurier ! SERIO! 2
FilipO Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 @jaypablo a produkty których szukasz, ich recenzje testy znajdziesz na 99% na forum -> z prawej na samej górze jest pole "szukaj". Wpisujesz nazwę produktu i voilà, znalazłeś produkt którego szukałeś to narzędzie nie gryzie, nie boli, i dokładnie takie samo narzędzie jest w sklepie autonablask jak i w innych odrobina wysiłku i znajdziesz wszystko czego szukasz a skoro piszesz o wiadrach hermetycznie zamkniętych z pokrywą to widać że już coś poczytałeś i wiesz co kupić
ANB Karol Opublikowano 12 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 W dniu 11.05.2020 o 11:43, jaypablo napisał: Potrzebuje skompletować zestaw startowy do mycia samochodu bmw g20 2019 r. Samochód będę mył na myjni bezdotykowej. Ręczniki: Fluffy Dryer 60x90cm 1 szt. Ultra Soft Drying Towel 50x80cm 1 szt. Edgeless Fluffy Dryer 50x80cm 1 szt. Rękawica do mycia: CarPro Hand Wash Microfiber Mitt 1 szt. Czyszczenie felg: Tuga Alu-Teufel Spezial 1 litr Kokpit: Poorboy's Natural Look Do tego jakieś APC, ze dwa pędzelki, dressing do opon (matowy lub z efektem mokrej opony), coś do rozpuszczania smoły, asfaltu i na robale, ptasie odchody. Coś do zabezpieczenia przed warunkami atmosferycznymi plastików i gum. Dwa wiadra które są hermetycznie zamykane - jedno oczywiście z gridem. Jakiś środek do mycia okien. Mikrofibra do mycia okien i coś do czyszczenia środka. Możecie coś zaproponować? Witaj jak koledzy podpowiedzieli sporo jest na Forum gdybyś jednak potrzebował naszej pomocy napisz do nas na sklep@autonablask.pl Pozdrawiam Karol ANB
Pietras Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Na szczęście nie spieszy mi się z tą paczka, ale z ciekawości zapytam co ten inpost odwalił?
#kris Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Hmm może uszkodziłWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
ANB Karol Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Hej powinieneś już w drodze mieć 2 rozpitolili już na etapie rozładunku od nas. Wczoraj natychmiast wysłaliśmy nową 1
Pietras Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Dzisiaj o 11:32 miałem 2-gą w paczkomacie! Tak więc mistrzostwo świata i okolic w Waszym wykonaniu Dzięki za aplikatorki
ANB Karol Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2020 13 minut temu, Pietras napisał: Dzisiaj o 11:32 miałem 2-gą w paczkomacie! Tak więc mistrzostwo świata i okolic w Waszym wykonaniu Dzięki za aplikatorki Super Dzięki
Marcin1992 Opublikowano 14 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2020 Siema. Kiedy będą te rękawiczki? https://autonablask.pl/produkt/essenti-care-black-rekawiczki-nitrylowe-m-100szt/
alexander.p Opublikowano 23 Lutego 2021 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2021 Kiedy nowości GYEON ? Jest popyt ;)
BartasKRK Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 Witam ANB. Planuje złożyć zamówienie. Nie wiem jak mocno zaszaleje ale mam pytanie czy macie jeszcze jakieś dodatkowe promocje dla forumowiczów? Widziałem, że w dniach 8-12.06 jest wszystko - 15%. Coś jeszcze uda się uciąć? pzdr
D@ViD Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 @BartasKRK dostajesz -15% i jeszcze liczysz na cos "rabaty się nie łączą"
BartasKRK Opublikowano 7 Czerwca 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2021 54 minuty temu, D@ViD napisał: @BartasKRK dostajesz -15% i jeszcze liczysz na cos "rabaty się nie łączą" Jak to się mówi : najgorsza próba to ta nie podjęta
dracohd Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Karolu, kiedy można liczyć na dostępność CarPro CQuartz SiC w opakowaniu 10ml?
ANB Karol Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Sierpnia 2021 W dniu 18.08.2021 o 22:15, dracohd napisał: Karolu, kiedy można liczyć na dostępność CarPro CQuartz SiC w opakowaniu 10ml? Hej tydzień max 2 powinna być dostawa
KapselK Opublikowano 8 Grudnia 2021 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2021 Cześć, czy rękawiczki nitrylowe będą w ogóle dostępne? Poluję od dłuższego czasu i upolować nie mogę. Pozdr
mariuszzar Opublikowano 28 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 Czy Gliptone GT11 pojawi się w najbliższej przyszłości?
ANB Karol Opublikowano 28 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2023 Godzinę temu, mariuszzar napisał(a): Czy Gliptone GT11 pojawi się w najbliższej przyszłości? Hej czekamy na dostawę powinna być w najbliższym tygodniu 1
Rekomendowane odpowiedzi