Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, kursien napisał:

Kiedy dostawa MF Kirkland ?

bierz WAXpro

• Lubię to 1
Opublikowano

@Domel mam dwie czarna i pomarańczowa obydwie są ok ale nie są tak puszyste jak Kirklandy. Trochę im brakuje grubości

Oczywiście mówię o tych najtańszych za 5-6 zł 

Opublikowano
Godzinę temu, MarcinM90 napisał:

Można płacić kartą na miejscu?

Wysłane z mojego LG-H960 przy użyciu Tapatalka

Jak najbardziej :biggrin:

Opublikowano

Jesli dobrze pamiętam to jeszcze oprócz pedzelkow nic nie wprowadzili do sprzedaży

Ma być na dniach ale te dni się wydłużają ;)

Opublikowano
10 godzin temu, david2888 napisał:

@ANB Karol Kiedy będą GG regulowane ? 

Cześć jutro sprawdzę może gdzieś się na magazynie zawieruszyły napiszę jeśli znajdę :)

Co do Nowości Good Stuff jutro będą dodane na sklep a towar do nas dotrze tak jak Michał napisał prawdopodobnie w Czwartek :biggrin:

Opublikowano

@kusiu Przecież chłopaki trochę wyżej napisali, że ANB jako pierwszy będzie mieć nowości od Work Stuff'a jutro. A GS chyba nic teraz nie planuje wydać, racja?

Opublikowano

GS to WS i na odwrót jak wolisz, GS kosmetyki a WS akcesoria itp. Chodzi mi o poznanie cen które dzisiaj miały się pojawić w ANB, zobacz kilka postów wyżej

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

w

6 minut temu, kusiu napisał:

GS to WS i na odwrót jak wolisz, GS kosmetyki a WS akcesoria itp. emoji6.png Chodzi mi o poznanie cen które dzisiaj miały się pojawić w ANB, zobacz kilka postów wyżej emoji39.png

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Racja Racja dobiłem do domu z Garaży robię "psyk" i powoli dodaję za godzinkę powinny już być na stronie :)

• Okay 1
Opublikowano

@kusiu Jasne, po prostu zastosowałem inne nazwy żebym właśnie nie mylić akcesoriów z kosmetykami.

Faktycznie, wybacz ;)