Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Paczuszka doszła, więc : mówić że znów wszystko na najwyższym poziomie, to jak mówić, że białe jest białe --- oczywista oczywistość w waszym wypadku :) :good:

niestety w weekend ma padać i teście pojadą na wakacje niezdetailingowanym autem :/ 

Opublikowano

Zamawiałem trochę buteleczek... jednej nie było na stanie to szybki telefon, zmiana pojemności i 2 mniejsze w gratisie :good: Dziękuję za szybką i fachową obsługę :)

Opublikowano

Mam pytanie: dacie dziś radę wysłać zamówienie nr 11790 złożone sobotę? Bo trochę zależy mi na czasie...

Pozdrawiam

Opublikowano

W poniedziałek zamówione, z nadzieją że do piątku przyjdzie. A gdzie tam do piątku na drugi dzień SMS że paczka na mnie czeka. Błyskawicznie :)

Opublikowano
2 godziny temu, Makaveli napisał:

Mam pytanie: dacie dziś radę wysłać zamówienie nr 11790 złożone sobotę? Bo trochę zależy mi na czasie...

Pozdrawiam

Z tego co widzę poszło ;-)

Opublikowano

Przy ostatnim zamówieniu zapomnieliście o atomizerze do Gyeon Leather Cleaner, ale spoko, wezmę sobie od tego co jeszcze mam. ;)

Opublikowano
5 godzin temu, KapselK napisał:

Przy ostatnim zamówieniu zapomnieliście o atomizerze do Gyeon Leather Cleaner, ale spoko, wezmę sobie od tego co jeszcze mam. ;)

Wybacz mega ciężkie 3 dni przypomnij się przy następnym zamówieniu co byś miał zapas ;-)

Opublikowano
30 minut temu, ANB Karol napisał:

Wybacz mega ciężkie 3 dni przypomnij się przy następnym zamówieniu co byś miał zapas ;-)

Obejdzie się, przełożę sobie z starej butelki. ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zamówienie 12127 poszło!  Udało się zmieścić w "stówce" (tym razem mniejsze zamówienie, bo głównie chciałem rękawice, i do niej dobrałem kilka dodatków :P), ale konsekwentnie co miesiąc coś ;) 

ps. Szkoda że akurat kończy się wam Marolex Opryskiwacz mini Viton 1l bo chciałem dwa, a został wam ostatni, z braku laku wziałem Epoca z atomizerem, ale jak już będziecie mieli to napiszcie :D 

Opublikowano

Karol, problem ze złamanym uchwytem w Krauss-ie powinien zostać rozwiązany w Waszej firmie, nie w lak-auto. Oni nie zajmują się klientami indywidualnymi.

To tak na przyszłość. Ja już na szczęście go sobie sam rozwiązałem.

• Super 1
Opublikowano
2 godziny temu, zmorka napisał:

Karol, problem ze złamanym uchwytem w Krauss-ie powinien zostać rozwiązany w Waszej firmie, nie w lak-auto. Oni nie zajmują się klientami indywidualnymi.

To tak na przyszłość. Ja już na szczęście go sobie sam rozwiązałem.

O ciekawych rzeczy się dowiaduję ;-)

Opublikowano
Dnia 1.08.2017 o 22:33, kita33 napisał:

Kto mi zabrał z koszyka adbl QD limited edition 5L?🤔

Ps. Czy w ciągu 1tyg będzie dostępny jeszcze? 

Zadzwoń do mnie coś poradzimy ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

zamówienie nr 12538 złożone, opłacone :)   ( ponownie jak zwykle na koniec miesiąca :P ) 

Teraz tylko czekać :sleep: