KapselK Opublikowano 18 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 [ref=#663399]ANB Karol[/ref], wielkie dzięki. Paczka w paczkomacie, jutro odbieram.
kursien Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Kolejny raz wszystko gra! Dzięki piękne za dodatek Do następnego zamówienia!!!
Patryk14 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Super szybka wysyłka i wszystko mega zabezpieczone + mały gratisik. Dzięki wielkie Panowie i do następnego. Super podejście do klienta. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Makaveli Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 11109 właśnie opłacone Prosiłbym o możliwie szybką wysyłkę,pozdrawiam
Roxoon Opublikowano 23 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2017 Wczoraj wysłane , dzisiaj towar u mnie , ekspresowa wysyłka
ANB Karol Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2017 Cieszymy się ogromnie że jesteście zadowoleni z naszej obsługi. To pozwala nam starać się być jeszcze lepszymi :-) Zapraszamy Ponownie.
kita33 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Dlaczego nie działają powiadomienia na maila odnośnie dostępności produktu? Gdy produkt jest nie dostępny ustawiam sobie powiadomienie na maila kiedy będzie na stanie. I jak produkt jest dostępny to powiadomienia nie mam.
kursien Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Dlaczego nie działają powiadomienia na maila odnośnie dostępności produktu? Gdy produkt jest nie dostępny ustawiam sobie powiadomienie na maila kiedy będzie na stanie. I jak produkt jest dostępny to powiadomienia nie mam. Może powiadomienie idzie Ci w SPAM, mi przez ostatnie 2 tyg przyszły 2-3 powiadomienia, więc raczej wszystko działa
kita33 Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Dlaczego nie działają powiadomienia na maila odnośnie dostępności produktu? Gdy produkt jest nie dostępny ustawiam sobie powiadomienie na maila kiedy będzie na stanie. I jak produkt jest dostępny to powiadomienia nie mam. Może powiadomienie idzie Ci w SPAM, mi przez ostatnie 2 tyg przyszły 2-3 powiadomienia, więc raczej wszystko działa W spamie tez nie było
ANB Karol Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Marcin sprawdzimy ale nikt nam nie zgłaszał problemu
skodziarz Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Hej, To już moja czwarta paczuszka z ANB. Jak zawsze wszystko (w tym przypadku prawie ) idealnie. Błyskawiczne realizowanie zamówienia i wysyłka. No i jak zawsze z małym bonusem . Jednak w przypadku tego zamówienia mam sugestię. Trochę lepiej dokręcajcie buteleczki, bo wychodzą takie kwiatki... . Na szczęście tylko z jednej się polało, ale z ciekawości resztę sprawdziłem i też była trochę luźna. Poza tym bez zarzutu. Na pewno nie raz jeszcze złożę zamówienie .
Veengeance Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Dokladnie. Panowie także chciałem wam podziękować za szybkość i realizacje wysyłki zamawiałem u was sporo produktów łącznie z pianownica epoca i axel Jesteście w sumie jednym z wielu sklepów u którego zamawiam większość produktów pod firmę Jak już pisze to zapytam Czy ktoś z was używał już chemii z qtechniq ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
ANB Karol Opublikowano 30 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Hej,To już moja czwarta paczuszka z ANB. Jak zawsze wszystko (w tym przypadku prawie ) idealnie. Błyskawiczne realizowanie zamówienia i wysyłka. No i jak zawsze z małym bonusem . Jednak w przypadku tego zamówienia mam sugestię. Trochę lepiej dokręcajcie buteleczki, bo wychodzą takie kwiatki... . Na szczęście tylko z jednej się polało, ale z ciekawości resztę sprawdziłem i też była trochę luźna. Poza tym bez zarzutu. Na pewno nie raz jeszcze złożę zamówienie . Dziękujemy za info szczerze staramy się wszystko sprawdzać jednak ten producent nigdy nie dał nam powodów by miały tendencje do ulewania Dodane po 2 minutach 5 sekundach: Dokladnie. Panowie także chciałem wam podziękować za szybkość i realizacje wysyłki zamawiałem u was sporo produktów łącznie z pianownica epoca i axel Jesteście w sumie jednym z wielu sklepów u którego zamawiam większość produktów pod firmę Jak już pisze to zapytam Czy ktoś z was używał już chemii z qtechniq ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oczywiście że tak i szczerze możemy polecić Dodane po 22 sekundach: Obsługa na wysokim poziomie Dziękujemy
Veengeance Opublikowano 30 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2017 Super to ruszę niedługo z zamówieniem u was Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2017 zamówienie 11506 poszło małe ale na testy akurat
Moderator BiałyGTi Opublikowano 17 Czerwca 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2017 Paka doszla . Podziekował
TheRamzeso Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zamówienie 11491 wysłane jeszcze tego samego dnia, wszystko bardzo dokładnie zapakowane, paczka następnego dnia u mnie, oczywiście z jakimś gratisem
kita33 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dawno nic nie kupowałem więc przyszła pora uzupełnić zapas. 11620 jest moje
dioniz Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2017 Moje pierwsze zamówienie (11594), ale na pewno nie ostatnie... Szybko i sprawnie.
kursien Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 I kolejne zamówienie złożone i opłacone ZAMÓWIENIE:11734 Oby w weekend nie padało !!!
krmk Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Całkiem szybka realizacja zamówienia, wszystko kompletne i zapakowane tak że dojechało w całości
KapselK Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Na stronie nie działa opcja "do koszyka" klikana z listy produktów, po kliknięciu na stronie produktu z opisem działa.
rafgix1 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 zamówienie 11705 super zapakowane ekspresowa wysyłka dzięki!
kita33 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2017 Kolejne zamówienie odebrane jak zwykle wszystko w porządku. Ps. Dzięki za gratis. Ps. Juz nie długo kolejne
Rekomendowane odpowiedzi