Miguel07 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 10162 dotarło na wyspy :-) dzieki bardzo
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 10162 dotarło na wyspy :-) dzieki bardzo I to mnie cieszy
Fredi88 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 702293 I to mnie cieszy Jaki jest orientacyjny koszt paczki do Austrii?
ANB Karol Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2017 Filip Napisz do nas na sklep@autonablask.pl podając adress i orientacyjna wagę paczki wycenimy
Strus Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Muszę Was pochwalić Co prawda przysłaliście szampon inny niż ten który zamawiałem ale wymiana błyskawiczna i do tego bonus. Bardzo ładnie. Tak trzymać
ANB Karol Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Muszę Was pochwalić Co prawda przysłaliście szampon inny niż ten który zamawiałem ale wymiana błyskawiczna i do tego bonus. Bardzo ładnie. Tak trzymać Dziękujemy jak to się mówi nie myli się ten kto nic nie robi A my mieliśmy sporo pracy przed świętami
KapselK Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Kolejne zamówienie i znowu jestem zadowolony, co prawda karton był poobijany, ale to już wina kuriera, w środku bez szkód.
kursien Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Kolejne zamówienie i znowu jestem zadowolony, co prawda karton był poobijany, ale to już wina kuriera, w środku bez szkód. akurat kurier to najmniej niszczy paczki, wiec raczej wina transportu (wrzucenia paczki na tira) Ja także dziś odebrałem swoją paczuszkę - wszystko gra i już cześć zakupów leży na aucie
KapselK Opublikowano 5 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2017 Zwał jak zwał, wdziałem już nie raz jak kurierzy się obchodzą z paczkami. Kartonem ewidentnie ktoś rzucał bo każdy róg był wgnieciony. Mniejsza z tym, najważniejsze, że zawartość nieuszkodzona, a to już zasługa pakowania chłopaków.
ANB Karol Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Dziękujemy Panowie za zamówienia Dodane po 8 minutach 9 sekundach: Kiedy będzie dostępny Vampire Liquid? Czekamy jak będzie dostępny u producenta. Dodane po 28 minutach 40 sekundach: Kiedy będzie dostępny Vampire Liquid? Czekamy na dostawę od producenta niestety nie wiem kiedy będzie
artur19937 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Zamówienie odebrane w paczkomacie. Paczuszka nie uszkodzona w środku wszystko super zapakowane. Zadowolony Polecam wszystkim
Lukasz1988 Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2017 Ja również polecam sklep. Wszystko zgodnie z terminem i dobrze zapakowane.
antek1987 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Paczka u mnie, wszystko jak najbardziej OK
Wojtek1990 Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2017 Dzięki za zamówienie. Nielsen APC trochę pociekło ale to chyba wina badziewnej butelki
ANB Karol Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2017 Dziękujemy wszystkim za zamówienia i dobre słowa
jacmak94 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2017 Zamówienie 10813, trochę tego było. Paczki szybko doszły... Zrobiłem małe zamieszanie ( moja wina ), ale wszystko zostało załatwione na najwyższym poziomie. Nie było qd którego zamówiłem, dostałem dużo droższy środek, i chłopaki nie chcieli dopłaty. .. a ponadto gratis jeszcze... Chyba współpraca będzie dłuższa....
ANB Karol Opublikowano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2017 Zamówienie 10813, trochę tego było. Paczki szybko doszły... Zrobiłem małe zamieszanie ( moja wina ), ale wszystko zostało załatwione na najwyższym poziomie. Nie było qd którego zamówiłem, dostałem dużo droższy środek, i chłopaki nie chcieli dopłaty. .. a ponadto gratis jeszcze... Chyba współpraca będzie dłuższa.... Dziękujemy za zamówienie ;-) Polecamy się na przyszłość
KapselK Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Złożyłem własnie zamówienie 10991, fajnie jakby jutro od Was wyszło, to jest szansa, że na weekend będzie u mnie. Jeśli się nie uda to będę kombinować.
kursien Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Zamówienie o nr 11008 opłacone -- żona mnie zabije (mam nadzieje, że zapaszek CS jej poprawi humor )
KapselK Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Widzę, że paczka jest już w trasie, jesteście WIELCY!
ANB Karol Opublikowano 18 Maja 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2017 Zamówienie o nr 11008 opłacone -- żona mnie zabije (mam nadzieje, że zapaszek CS jej poprawi humor ) A tam od razu zabije jak znasz dobrze swoją żonę to CS powinien załatwić sprawę gorzej jak nie trafiłeś z zapachem Dodane po 43 sekundach: Widzę, że paczka jest już w trasie, jesteście WIELCY! Staramy się jak możemy by nasi klienci nie zostali na weekend bez środków do zabawy
Rekomendowane odpowiedzi